Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Στο πλευρό του Τσίπρα ο Μίκης για αριστερή κυβέρνηση

Συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη είχαν, στο σπίτι του μουσικοσυνθέτη, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Μανώλης Γλέζος, παρουσία του καθηγητή συνταγματολόγου κ. Κασσιμάτη.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Μίκης Θεοδωράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να σχηματίσει μία κυβέρνηση που θα καταγγείλει το μνημόνιο και θα επιδιώξει την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας. Καλώ όλους τους πατριώτες και δημιουργικούς Έλληνες

Ο Χίτλερ μαθαίνει για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Χαλκιδική: Οι “30 οικολόγοι” που βγάλανε και Βουλευτή!

Ήταν τόσο σαρωτική η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής και τόσο εύγλωττη η άνετη εκλογή της Κατερίνας Ιγγλέζη που ακόμα και οι “Πολίτες του ELDORADO” υποχρεώθηκαν να παραδεχθούν τα αυτονόητα. Στη βαθυστόχαστη ανάλυση τους του εκλογικού αποτελέσματος (εδώ) γράφουν:
Σε ότι αφορά το δήμο μας είναι ξεκάθαρο, πως τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η εκλογή της Κατερίνας Ιγγλέζη οφείλονται και στην αντιμεταλλευτική ρητορική, που άσκησαν στο μεγαλύτερο κομμάτι της προεκλογικής περιόδου. Βέβαια εδώ να μη λησμονούμε ότι μέσα

ΚΚΕ για τις δηλώσεις Τσίπρα

Με τις δηλώσεις του σήμερα ο Αλ. Τσίπρας χρησιμοποίησε για την επόμενη εκλογική μάχη την εντολή που πήρε, κάνοντας επιμέρους προτάσεις με στοχευμένο προεκλογικό διάγγελμα στους πιο απελπισμένους, για να τους παραπλανήσει και να υποκλέψει ψήφους.
Πέρα από το θεμελιώδες γεγονός ότι μία κυβέρνηση δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τέσσερα – πέντε ζητήματα, αλλά τα πάντα, τα οποία ο Αλ. Τσίπρας προσπέρασε σαν να μην υπάρχουν, το ΚΚΕ υπογραμμίζει τα εξής:

Σαμαράς για τις δηλώσεις Τσίπρα

Στρατούλης για τις καταθέσεις

Κουβέλης: Στηρίζουμε Κυβέρνηση Αριστεράς

Οι δηλώσεις Τσίπρα μετά τη διερευνητική εντολή

Κουβέλης: Αλέξη κάνε κυβέρνηση, στηρίζω


Σάρτη: Τα πρόβατα έφαγαν τη φούντα!

Το πιο ακατάλληλο σημείο επέλεξε για να καλλιεργήσει τη μίνι χασισοφυτεία του ένας 53χρονος στην Σάρτη της Χαλκιδικής, καθώς δεν γνώριζε ότι από εκεί διέρχονταν κοπάδια ζώων που πήγαιναν για βοσκή. 

Εξαιτίας της άγνοιάς του, πρόβατα και κατσίκια έφαγαν τα 8 από τα 10 χασισόδεντρά του, ωστόσο και πάλι δεν κατάφερε να γλιτώσει τη σύλληψη.

A.Τσίπρας:Να κάνουν δήλωση μετάνοιας Σαμαράς και Βενιζέλος

Σαμαράς - Βενιζέλος, "Αν έχουν ειλικρινά μετανιώσει για τις καταστροφικές τους επιλογές να έχουν στείλει επιστολές μέχρι αύριο, στις οποίες θα αναφέρουν ότι δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις τους για πιστή εφαρμογή του βάρβαρου προγράμματος του δεύτερου μνημονίου."
(Αλέξης Τσίπρας, σήμερα)

Κατόρθωσε το ακατόρθωτο!

ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ...;


Ω, τι ωραία αναστάτωση!


Υπάρχει λαός λοιπόν!
Το πρώτο και βασικό μήνυμα των εκλογών ήταν απλό, λιτό, ξεκάθαρο: ΜΑΥΡΟ σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ. Σε ποιους δηλαδή; Μα σε αυτούς που ο κόσμος θεώρησε ως τους βασικούς υπέυθυνους εφαρμογής της πολιτικής κοινωνικής εξαθλίωσης των μνημονίων. Από ένα άθροισμα 83% έκαναν μια εξευτελιστική βουτιά στο 34%, με το ΛΑΟΣ να βγαίνει εκτός βουλής, το ΠΑΣΟΚ να βγαίνει τρίτο και την ΝΔ μόλις να καταφέρνει να ξεπερνά το αλήστου μνήμης …17% με το ζόρι.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ, ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟφοβία...

Τι κρύβεται πίσω από τις "φοβίες" για την
αξιοποίηση των ορυκτών μας πόρων;
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

...Ο Ορυκτός Πλούτος οδηγεί (σ)την Ανάπτυξη
 Η καθυστέρηση και, μερικές φορές, ακύρωση αναπτυξιακών, επιλογών, δραστηριοτήτων και υποδομών της χώρας οφείλεται στις αντιδράσεις διαφόρων ομάδων και οργανώσεων με κύρια αιτιολογία τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.
 Στο επίκεντρο ενοχοποίησης βρίσκονται συχνά οι μεταλλευτικές εργασίες για την πλήρη κατάργηση και εξαφάνιση των οποίων χρησιμοποιούνται δομές, λειτουργίες και εννοιολογικές σημασίες που έχουν στόχο να αλλοιώσουν τη πραγματικότητα και να παραμορφώσουν την αλήθεια. 

Ο λαός τιμώρησε τους προδότες και τους εκβιαστές!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Ο πρώτος “γύρος” των εκλογών της 6ης Μαΐου έληξε με νικητή τον λαό στα .... σημεία!
Σίγουρα όμως απομένει ακόμα πολύς δρόμος για να ξεφορτωθούμε για πάντα αυτούς όλους τους ψευτοκλεφταράδες που μας κορόιδεψαν και μας λοιδόρησαν πολλές φορές τα τελευταία χρόνια!

Tο veryround είναι στον αέρα!

Νέο site  της Χαλκιδικής από σήμερα στη διάθεσή σας!
Πρόκειται για το VeryRound.gr, ευχόμαστε τα καλύτερα στους εμπνευστές και δημιουργούς του. Επισκεφθείτε το, θα το βρείτε ΕΔΩ .