Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

6 του Μάη 2012 - Εθνικές εκλογές


Να τους βάλουμε το πιστόλι στον κρόταφο. ΑΝΤΑΡΣΥΑ για ΑΝΑΤΡΟΠΗ!


Παναγιώτης Μαυροειδής,
υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Η προεκλογική περίοδος έκλεισε. Όχι όμως και η σκέψη μας. Όχι και η αγωνία μας. Τα προβλήματα χάσκουν μπροστά μας. Δεν το βάζουμε κάτω μέχρι την τελευταία στιγμή. Άλλωστε τα δύο τελευταία χρόνια διανύσαμε μια πολιτική απόσταση χρόνων νιρβάνας και αφασίας.

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...


Ο Διγενής Λακκώματος κυπελλούχος Χαλκιδικής 2011-2012

Ο τελικός του κυπέλλου Χαλκιδικής στο ποδόσφαιρο διεξήχθη σήμερα, το απόγευμα 5/5/12, στο Δημοτικό Στάδιο Γαλάτιστας μεταξύ των ομάδων Διγενή Λακκώματος και Απόλλωνα Αρναίας.
Ο Διγενής Λακκώματος κέρδισε την ομάδα του Απόλλωνα Αρναίας με τέρματα 3-1 και αναδείχθηκε κυπελλούχος Χαλκιδικής ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012.

ΤΟΝ... ΘΑΒΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ


Ω σταθερότητα!

Καρτερός Θανάσης-ΑΥΓΗ
Η σταθερότητα, της σταθερότητας, ω σταθερότητα! Η λέξη γνωρίζει σ’ αυτές τις εκλογές την τιμητική της. Χωρίς σταθερότητα θα πάνε χαμένες οι θυσίες, χωρίς σταθερότητα δεν υπάρχει ανάπτυξη, χωρίς σταθερότητα δεν υπάρχει μέλλον. Σαμαράς και Βενιζέλος βρίσκονται σε ανειρήνευτο εμφύλιο για πολλά άλλα, όπως για το φύλο των αγγέλων, αλλά στη σταθερότητα είναι και οι δυο σταθεροί: Χωρίς τη σταθερότητά τους θα μας πάρει και θα μας σηκώσει.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη αποκαλύπτουν περιφρόνηση για τους αγώνες του λαού και τη δημοκρατία


Η νέα παρέμβαση του Κ. Μητσοτάκη υπέρ της αντιδραστικής πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ επιχειρεί μπροστά στις εκλογές να ενισχύσει το κλίμα προπαγανδιστικής τρομοκρατίας που βαφτίζει χάος κάθε προσπάθεια του λαού να ξεφύγει από την κοινωνική καταστροφή των Μνημονίων. Ο «επίτιμος» της αστικής πολιτικής υψώνει για μια ακόμα φορά το δίλημμα «ευρώ ή άτακτη χρεοκοπία», δείχνοντας την απελπισμένη πρόσδεση της τάξης και των συμφερόντων που εκπροσωπεί με τις αλυσίδες της ΕΕ και του ευρώ.
Οι δηλώσεις Μητσοτάκη, μαζί με τις προκλητικές δηλώσεις Σόιμπλε, αποκαλύπτουν τη βαθιά περιφρόνηση της άρχουσας τάξης για τους αγώνες των εργαζομένων και του λαού, αλλά και για τη δημοκρατία.

ΣΚΕΨΕΙΣ...


Δημαρχείο Πολυγύρου...

Δοκιμαστικά του νέου εξωτερικού ηλεκτροφωτισμού του Δημαρχείου Πολυγύρου, χθες το βράδυ (δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το έργο).

ΠΑΣΟΚ! ΠΑΣΟΚ!Εκλογές 2012

Μαρία Κοτανίδου, υπ. βουλευτής με την εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ στη Χαλκιδική


Ποιο το πραγματικό ερώτημα των εκλογών της 6ης Μάη;
"...καλούμε κάθε λαϊκό άνθρωπο στον δρόμο της αντίστασης και του αγώνα. Σ' αυτόν που δείχνουν καθημερινά οι κάτοικοι της Χαλκιδικής με τους αγώνες τους ενάντια στα μεταλλεία χρυσού."
Το πραγματικό ερώτημα των εκλογών αυτών για τις λαϊκές δυνάμεις είναι: Αλυσόδεμα της χώρας με μνημόνια και σύμφωνα σταθερότητας και απογύμνωση της εργατικής τάξης από κάθε κατάκτηση που της κληροδότησαν οι αιματοβαμμένοι αγώνες του εργατικού κομμουνιστικού κινήματος ή αντίσταση και διεκδίκηση αιτημάτων που θα επιτρέψουν σε μια λαϊκή οικογένεια να ζει με ανθρώπινους όρους; Και φυσικά η απάντηση στο ερώτημα αυτό δε θα 'ρθει μέσα από κανένα εκλογικό αποτέλεσμα.

Όλγα Παπαμέτη : Το μήνυμα της 6ης Μαϊου 2012


Την Κυριακή 6 Μαϊου 2012, οι πολίτες θα βρεθούν για μία ακόμη φορά μπροστά στις κάλπες με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον το δικό τους, των παιδιών τους και της χώρας τους. Πιστεύω πως σε αυτήν την προεκλογική διαδρομή εκφράσαμε απόψεις, αντιθέσεις και διαφωνίες.
Μέσα από ένα γόνιμο διάλογο όμως, μας δόθηκε ευκαιρία να γνωριστούμε και να γνωρίσουμε πρόσωπα, προτάσεις και ανάγκες. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου πως όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της κάλπης, εγώ θα είμαι