Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Νίκος Πλεύρης, υπ. Βουλευτής ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Χαλκιδική

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΛ.ΑΣ."


Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων και του Γραφείου Διαβατηρίων

Πρωτομαγιά 2012 στις Σκουριές

ΝΔΣΟΚ

6 Μάη κάνουμε... ΑΝΤΑΡΣΥΑ !

SEX

Λαϊκή ανταρσία στις κάλπες, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στη Βουλή!


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρίσκεται πολύ κοντά στην είσοδό της στη Βουλή! Αυτό δείχνουν όλες οι «μυστικές» δημοσκοπήσεις, οι οποίες έφτασαν στα χέρια δημοσιογραφικών επιτελείων μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων, την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή, σύμφωνα με απολύτως αξιόπιστες πληροφορίες του Πριν, σε συνδυασμό με μια «λαϊκή ανταρσία» στις κάλπες, η οποία οδηγεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε μεγάλη πτώση. Με βάση αυτές τις δημοσκοπήσεις, την περασμένη εβδομάδα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχε αποσπάσει ήδη ποσοστά της τάξης του 2,4 - 2,8% στην απόφαση ψήφου, ενώ παρέμενε, μέχρι προχθές, ένα ακόμη υψηλότατο ποσοστό αναποφάσιστων της τάξης του 15%, που θα κριθεί πάνω στην κάλπη και από το οποίο, πάλι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ διεκδικούσε ένα πρόσθετο 3% με 4% επί των αναποφάσιστων.

Α. Δήμου - υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής


Τουρνουά 3 με 3 στη Γαλάτιστα


Δημήτρης Πάχτας: η πολιτική μου πρόταση για την Χαλκιδική.


Σε δύο ημέρες καλούμαστε να συμμετάσχουμε στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίωνδεκαετιών που θα καθορίσει την πορεία της χώρας, θα καθορίσει την πορεία της Χαλκιδικής μας.
Κυρίαρχο θέμα της συντομότατης προεκλογικής περιόδου, που τώρα ολοκληρώνεται, ήταν ηοικονομική κρίση: πως φτάσαμε ως εδώ, τι έφταιξε, τι πρέπει να γίνει ώστε να βγει η χώρα από το δύσβατοδρόμο της ύφεσης, πως θα επιτύχουμε την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Μη τους κλειδώσετε … ενημερώστε τους!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τις τελευταίες ημέρες μεταξύ σοβαρού και αστείου ακούμε το σύνθημα «Κλειδώστε μέσα τους γέρους και τις γριές ή πάρετε τους τις ταυτότητες για να μη πάνε να ψηφίσουν το Π.Α.Σ.Ο.Κ και την Ν.Δ».
Εγώ θα πρότεινα να τους πούμε τα παρακάτω λόγια κοιτώντας τους κατάματα και με την αγάπη που τους αξίζει.
«Αγαπημένε μου Πατέρα (ή Μητέρα ή Παππού ή Γιαγιά) ξέρουμε ότι πέρασες χρόνια δύσκολα, ζώντας ή μεγαλώνοντας μέσα στην Γερμανική κατοχή αλλά και ένα εμφύλιο πόλεμο όπου πείνασες και είδες να σκοτώνεται ο συγγενής, ο φίλος, ο γείτονας σου.

Παπαρήγα για τη δήλωση Μητσοτάκη


Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει τι λέει. Αποδεικνύει ότι το σύστημα έχει βασικό του αντίπαλο, κύριο αντίπαλο, το ΚΚΕ, το οποίο οργανώνει τους αγώνες των εργαζομένων, τους εμπνέει εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στο δίκιο τους. Άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης το έχει ξαναπεί και άλλη φορά, ότι το ΚΚΕ δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι, δεν εξαγοράζεται, δεν υποκύπτει, δεν ενδιαφερέται για λαμπερές θέσεις και πάνω απ’ όλα ενδιαφέρεται να υπηρετήσει το λαό. Ο κ. Μητσοτάκης για δεύτερη φορά λέει την αλήθεια από τη δική του τη σκοπιά, εναντίον βεβαίως του ΚΚΕ, λέει την αλήθεια.
 ΑΘΗΝΑ 4/5/2012      ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Η δήλωση Μητσοτάκη ΕΔΩ.

Έκθεση ιδεών: Πόσο αγαπώ την πατρίδα μου

Tι είναι η πατρίδα μου; Μην είναι οι κάμποι, μην είναι τ’αψηλά βουνά; Οι μπαζωμένες ρεματιές; Οι τρίπατες πολυτέλειες και τα αυθαίρετα; Μην είναι ο γαλάζιος ουρανός και η γλύκα του Πάσχα της; Οι παράνομες επιδοτήσεις και τα φακελάκια; Η αρχοντιά των ανθρώπων της και η λεβεντιά τους; Οι γαριασμένες πολυκατοικίες και τα συσσωρευμένα σκουπίδια; Tι απ’όλα;

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ (Video)


Το φυτώριο αποκατάστασης στην Ολυμπιάδα

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Στο πολύ καλά ενημερωμένο blog elladitsamas, ανέβηκε χθες ένα βίντεο που αφορά την αποκατάσταση τοπίου, σε λατομείο. 
Το βίντεο φτιάχτηκε απο την εταιρεία «ΤΙΤΑΝ», που με ευγλωττο τρόπο δείχνει πως μια εξορυκτική δραστηριότητα δεν είναι a priori επικίνδυνη, ούτε a priori περιβαλλοντικά ασύμφορη.

H Παιδική Χορωδία Πολυγύρου στο 2ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2012
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ
2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ
ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Ο.Μ.Μ.Θ.
Τετάρτη 9 Μαΐου
Παιδική Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης
Μουσική Διδασκαλία - Διεύθυνση: Κωστής Παπάζογλου
Χορωδία Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης
Μουσική Διδασκαλία - Διεύθυνση: Αγγελική Κρίσιλα
Χορωδία Αγοριών Plovdiv "Stefka Blagoeva"
Μουσική Διδασκαλία - Διεύθυνση: Milka Ivanova Toledova

Σκάνδαλο Οικοδομικού Συνεταιρισμού Ηρακλείου: Ανοιχτό όχι μόνο το ιδιοκτησιακό, αλλά και ο δασικός χαρακτήρας της έκτασης


Παλιά αμαρτωλή ιστορία οι κακόφημοι Οικοδομικοί Συνεταιρισμοί, έχουν τροφοδοτήσει δεκάδες σκάνδαλα. Θα λέγαμε ότι αποτελούν ένα διαρκές σκάνδαλο, καθώς με διάφορα πολιτικά μέσα προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τις παρανομίες τους σε βάρος του περιβάλλοντος, αλλά και της κρατικής περιουσίας.

Μια τέτοια περίπτωση αποκαλύψαμε πριν από δυο εβδομάδες. Με συνοπτικές διαδικασίες ψηφίστηκε στη Βουλή τροπολογία τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που αποτελεί φωτογραφική διάταξη υπέρ του Β’ Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου και άλλων Συνεταιρισμών, άγνωστων προς το παρόν σε εμάς. Η τροπολογία ψηφίστηκε με τα μικρά και υποτίθεται αριστερά κόμματα να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Ομπρός, βοηθάτε .... (Η συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής είναι υποχρέωση όλων μας)


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Εξ αφορμής της “αυθαίρετης” χρησιμοποίησης από την Ν.Δ. στο προεκλογικό της αγώνα του ονόματος του μεγάλου μας ποιητή Οδυσσέα Ελύτη  αναρωτιέμαι τι θα μπορούσαν να γράψουν για την σημερινή Ελλάδα, Αυτός, ο Σεφέρης, ο  Ρίτσος και όλοι οι άλλοι μεγάλοι ποιητές και στοχαστές που έζησαν σε τούτα εδώ τα χώματα.
Προσωπικά πιστεύω ότι πάντα υπήρχε και θα υπάρχει μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ της κοινωνίας και των πνευματικών ανθρώπων και ότι το ένα εμπνέει και καθοδηγεί το άλλο για δημιουργία, προβληματισμό και οριοθέτηση των αξιών της ανθρώπινης ύπαρξης!!!

Τέσσερα σενάρια για τη νέα Βουλή...

...Όλα ευνοούν τους ...συγκυβερνήτες ! Παρόλο που είναι μειοψηφία στο λαό τους δίνεται δυνατότητα νέας συγκυβέρνησης! (Ο πίνακας από το σημερινό ΕΘΝΟΣ)
-Μπορούμε να αποτρέψουμε μια τέτοια κατάσταση ψηφίζοντας Αριστερά!

Μάθε πού ψηφίζεις (αριστερά εννοείται...)

Μάθε πού ψηφίζεις... κλικ ΕΔΩ

Συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στην Ιερισσό


Οι ψηφοφορίες της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ

Έκλεισαν πριν από λίγο οι τρεις (3) ψηφοφορίες της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ, σχετικές με τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, 6 του Μάη.
Πήραν μέρος 2027 αναγνώστες τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.
Το πολιτικό τοπίο συνεχίζει να παραμένει θολό και φυσικά το ίδιο συμβαίνει και στη Χαλκιδική.
Κάθε πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος είναι σίγουρα παρακινδυνευμένη, το μόνο βέβαιο, και ο κατά γενική εκτίμηση, είναι η άνοδος της αριστεράς και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ
Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα

3/5/12 Ομιλία Τσίπρα στην Ομόνοια

Δείτε στη συνέχεια της ανάρτησης και τον χαιρετισμό του Μανώλη Γλέζου

Όλγα Παπαμέτη - Ανοικτή επιστολή στους ψηφοφόρους της Χαλκιδικής


Ανασυντάσσουμε την οικονομία
Ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα...
 Φίλες και φίλοι,
 Η εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαϊου είναι μία πραγματική πρόκληση για εμάς που αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε; Ναι. Γιατί είναι μία πρόκληση και συνάμα ένα χρέος. Προς το κόμμα που μας εμπιστεύτηκε, προς τη χώρα που μας χρειάζεται,