Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Αριστερή "Σφήνα" (2)

Σε συνέχεια της ανάρτησής μας "Αριστερή "σφήνα..." αντιγράφουμε από την  απάντηση του ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ (ΕΔΩ) :
...Για τους αναγνώστες μας θα πούμε ενημερωτικά ότι ο κ. Βαρνάβας με προσωπική του δήλωσή και σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή Γιώργου Βαγιωνά, για τον πρώην διοικητή του Νοσοκομείου, Δημήτρη Πάχτα και υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ., υπερασπίσθηκε τον τελευταίο και επιτέθηκε στον πρώην βουλευτή....
Αυτά γράφει ο Χολομώντας (και δεν έχουμε λόγους να τον αμφισβητήσουμε)!
Εμείς ρωτούμε: 
Γιατί ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος παρεμβαίνει στη διαμάχη Βαγιωνά - Πάχτα;

"ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ" για την επένδυση χρυσού στη Χαλκιδική


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ BLOG ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ Β.Α. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ: Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση!
 ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ, ΤΑ ΝΕΡΑ, ΟΙ ΑΚΤΕΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ!
ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ
 Οι αρνητικές επιπτώσεις στην επιφανειακή γη, το υπέδαφος, τα υπόγεια νερά, τις ακτογραμμές, τον αέρα, την βιοποικιλότητα  και την κοινωνική - οικονομική συνοχή της Β.Α. Χαλκιδικής από την ενδεχόμενη «ανάπτυξη» των επενδυτικών σχεδίων της Ελληνικός Χρυσός είναι τόσο μεγάλες σε σχέση με τα οικονομικά οφέλη της επένδυσης, ώστε αυτή να καθίσταται ασύμφορη, καταστροφική και υπονομευτική για την επιβίωση των μελλοντικών γενιών στην περιοχή.

Για δυο δολοφονίες συνελήφθη υποψήφιος της Χρυσής Αυγής

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της ζωής, της ασφάλειας Αττικής, η διπλή δολοφονία με θύματα τον καθηγητή... Αστρολογίας Μιλτιάδη Μουτάφη και την Παρασκευή Γκέζου, ιδιοκτήτρια εταιρίας πώλησης καλλυντικών μέσω Ίντερνετ, που συστεγαζόταν στο ίδιο χώρο με τον αστρολόγο, η οποία έγινε στις 26 Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ

Υπ. Βουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επισκέφθηκε σήμερα τη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ!
Επειδή βαρεθήκατε τις φάτσες ψηφίστε ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, όχι πρόσωπα!

H ‘’χαμένη ψήφος’’ και η χαμένη τιμή της αριστεράς

Περισσεύουν αυτές τις μέρες οι τεχνικές αναλύσεις για την ‘’ματαιότητα της ψήφου’’ σε σχηματισμούς που ενδεχομένως να βρεθούν κάτω από το όριο του 3% που φασιστικά και αυθαίρετα έχει θέσει το άθλιο πολιτικό σύστημα, μέσω των αστικών κομμάτων.
Είναι παλιά συστημική θεωρία αυτή. Έχει χρησιμοποιηθεί τόσες και τόσες φορές από τις δυνάμεις του συστήματος ενάντια στην αριστερά.

ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΧΡΥΣΟΣ!!!

Τελικά δεν πέρασε η ποινικοποίηση της εργασίας
και του μεροκάματου..
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Αθώους έκρινε το δικαστήριο τους 11 εργαζόμενους της Ελ.Χρυσός.
Μετά από μια πολύωρη ακροαματική διαδικασία και παρά τη γενικότερη αρνητική στάση, αλλά και εισήγηση της εισαγγελέα της έδρας, το δικαστήριο τελικά έκρινε, πως δε στέκουν οι κατηγορίες σε βάρος των εργαζομένων και αποφάσισε την αθώωση τους.
Η δικαστική απόφαση αναβάλει προς το παρόν(;;;), την ποινικοποίηση της εργασίας και του μόχθου απλών ανθρώπων.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΠΤΑ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ


Αριστερή "σφήνα"...

Απορίας άξιο (Από Χολομώντας)
Η σπουδή του Δημήτρη Βαρνάβα για τα εσωτερικά της Ν.Δ. Χαλκιδικής μας εξέπληξε και μας βάζει ψύλλους στ΄αυτιά. Δεν μπορεί να ξέχασε, ως συνδικαλιστής που είναι, την καθοριστική συνδρομή του Γιώργου Βαγιωνά στην επίσπευση της χρηματοδότησης της επέκτασης του Νοσοκομείου ή της δημιουργίας και λειτουργίας του τεχνητού νεφρού, το Κ.Υ. Καλλικράτειας κλπ.

Γιατί Δημοκρατική Αριστερά;


 Πάνος Γρηγοριάδης - Θεολόγος Καραδήμος
         Χαλκιδική τόπος μαγικός, που όμως υποφέρει. Ποιός φρόντισε γι αυτό; Το ίδιο το κράτος! Μέσα από  δασοκτόνους νόμους, διεφθαρμένες υπηρεσίες, πελατειακές λογικές, σωρεία πράξεων αλλά και παραλείψεων. Η ανυπαρξία στοιχειώδους σχεδιασμού, άφησε  την περιοχή, έρμαιο στα οργανωμένα  εργολαβικά συμφέροντα και στις κερδοσκοπικές πρακτικές των κάθε λογής «επενδυτών» της. Στο όνομα της ανάπτυξης συντελέστηκε ένα πρώτου μεγέθους οικολογικό έγκλημα, δυστυχώς χωρίς τιμωρία και με επιπτώσεις, σε πολλές περιπτώσεις, μη αναστρέψιμες.

Γιώργος Βαγιωνάς: Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι με έβγαλαν από τα πόδια τους

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΓΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Λίγα 24ωρα μετά τον ξαφνικό αποκλεισμό μου από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Χαλκιδικιώτες συμπολίτες μου που σε αυτές τις στιγμές στάθηκαν, όσο δεν πίστευα, στο πλευρό μου στέλνοντας μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης. Θυμίζω ότι ακόμα κι όταν διαγράφηκα από τη ΝΔ επειδή καταψήφισα το Μνημόνιο 2, είχα πει ότι "η παράταξη αυτή ήταν και παραμένει σπίτι μου". Δυστυχώς κάποιοι μέσα στη ΝΔ έκαναν τα πάντα για να "κοπώ" από το ψηφοδέλτιο και να μην εκτεθώ στην κρίση του λαού της Χαλκιδικής σε αυτές τις εκλογές, γιατί γνώριζαν , για άλλη μια φορά , τη θριαμβευτική πρωτιά μου. Δεν έχουν

Θέσεις της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. για την επένδυση χρυσού στη Χαλκιδική

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ να πάρουν θέση οι υποψήφιοι βουλευτές Χαλκιδικής για την επένδυση χρυσού μας απάντησαν και τους ευχαριστούμε:
Στην πολύ δύσκολη συγκυρία που διανύουμε ως χώρα, η Βόρεια Χαλκιδική δυστυχώς έχει το προνόμιο να είναι η πρώτη περιοχή στην οποία επιβάλλεται με τρόπους που συναντάμε σε τριτοκοσμικές χώρες, ένα μοντέλο ανάπτυξης που οδηγεί στην απόλυτη καταστροφή της. Ο λόγος φυσικά για την μεταλλεία και επεξεργασία χρυσού.

Τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δείτε τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΔΩ

Ιστολόγιο: ΗαlkidikiMesaApoEikones


Γιατί δημιουργήθηκε:

Στην Χαλκιδική, υπάρχουν αρκετά Ιστολόγια που καλύπτουν επαρκώς τα νέα και τις δράσεις της Χαλκιδικής μεταξύ των οποίων τα ορυχεία χρυσού. Όλοι οι Χαλκιδικιώτες έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής που πρόκειται να υποστεί η ιδαίτερή τους πατρίδα και ενωμένοι πια, εκτός ελάχιστων περιπτώσεων που αφορούν κύρια τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες και οι οποίοι δεν έχουν τιμή. Ή μάλλον έχουν τιμή που κάποιοι πρέπει να την ξεπέρασαν στην προσφορά τους και αυτοί σαν να ήταν κάποιο εμπόρευμα , έκλεισαν την συμφωνία.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...


"Τα πράγματα είναι πολύ απλά...
Ας μην το παιδεύουμε..."
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Οι σωτήρες του τόπου... ζητούν ανθρωποθυσίες!!!
Οι αυτόκλητοι «σωτήρες». Οι «υπερασπιστές του περιβάλλοντος και της νομιμότητας». Οι  σύγχρονοι τιμωροί της εργατικής τάξης απειλούν ευθέως, μέσα απο την«Κυριακάτικη Καθημερινή», πως«...ίσως να υπάρξουν και θύματα», αν η πολιτεία δεν τους κάνει το χατίρι να σταματήσει τη μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση στη χώρα.

Πολιτευτής της ΝΔ στην Πάτρα: "Στα @@@α μου και αν αυτοκτόνησαν"!

Δείτε τον και αξιολογήστε τον, το όνομα αυτού: Γιάννης Δριμάλας!
Πληροφορίες από seleo

Τσανανάς: "Εγώ παραμένω στις επάλξεις ..."


Αγαπητοί φίλες και φίλοι Νεοδημοκράτες,
 ένα δυσάρεστο γεγονός με κράτησε στην Αθήνα και δεν βρίσκομαι κοντά σας. Θέλω όμως να εκφράσω δια της παρούσης την βαθύτατη λύπη μου όχι γιατί δεν συμπεριλήφθηκα στο ψηφοδέλτιο, άλλωστε για μένα αυτό δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά ο τρόπος που έγινε. Ανησυχώ πολύ για την έκβαση των εκλογών μετά τους χειρισμούς για το ψηφοδέλτιο που τραυμάτισαν την παράταξη. Εύχομαι καλή επιτυχία στους εν κατακλείδι υποψηφίους συναδέλφους. 

H ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ κερνάει ...


23 Απριλίου 2010 - Καστελόριζο!


Σάββας Μετοικίδης

Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό ο Μετοικίδης. Με έχει τρελάνει!
Αλλά ρωτάω, υπάρχει πιο πατριώτης από τον Σάββα και τον Χριστούλα;
Αυτή είναι η Αριστερά και η κοινοβουλευτική αριστερά έχει τη δική της ευθύνη για τον χαμό τους, με την ηττοπάθειά της και το βόλεμά της...
I.K. (από sibilla)

Τέλειωσε ο τοκογλύφος...

Δηλώσεις Παπαρήγα για τις γαλλικές εκλογές


Οι γαλλικές εκλογές, τα αποτελέσματά τους στον πρώτο γύρο και αυτά που ετοιμάζονται στον δεύτερο γύρο, διδάσκουν,επιβεβαιώνουν γιατί το ΚΚΕ αρνείται τη συμμετοχή στο μέτωπο των λεγόμενων αντιμνημονιακών δυνάμεων, των λεγόμενων αριστερών δυνάμεων. Όταν ένα Κομμουνιστικό Κόμμα, όταν ένα εργατικό κίνημα ενσωματώνει τη διαμαρτυρία των λαϊκών μαζών σε μια αριστερή συμμαχία η οποία αποδέχεται τη διαπραγμάτευση αποκλειστικά και μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τον κοινωνικό διάλογο με τα μονοπώλια, τότε μια είναι η κατάληξη, αυτή

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΑΒΟ

ΜΑΝΤΖΟΥΦΑΣ: Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΕΣ


Φίλοι Χαλκιδικιώτες,
 με απορία παρακολούθησα τις εξαγγελίες των άλλων κομμάτων, οι οποίες μιλούν για επιστροφή στη δραχμή. Δυστυχώς Κύριοι η πραγματικότητα είναι πως πρέπει να επενδύσουμε έξυπνα και εργατικά. Το δεύτερο στοιχείο εμείς οι Έλληνες το έχουμε. Όσον αφορά το πρώτο στοιχείο, γνωρίζουμε πολύ καλά, πως ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο. Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Χαλκιδικής, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες μας, μπορούν να δώσουν μία μοναδική υπεραξία στα προϊόντα μας. Παράλληλα, ο τουρισμός μας, θα μας δώσει τη δυνατοτητα να διαφημισουμε τα προιοντα μας και να φτάσουμε στο επιθυμητο σημειο ρευστοτητας.