Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων Πολυγύρου


Για την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου


Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ
Ενάντια στη Νέα Χούντα, στους υπεύθυνους της καταστροφής μας, στους σύγχρονους Τσολάκογλου
Αθήνα, 5 Απριλίου 2012
Με μια συμβολική πράξη απελπισίας, ο 77χρoνος συνταξιούχος έβαλε εχθές τέλος στη ζωή του, λυγίζοντας στη δολοφονική μέγγενη των Μνημονίων, της κοινωνικής καταστροφής και της απόλυτης εξαθλίωσης, της ταπείνωσης που η Τρόικα, η ντόπια «συμμορία του ευρώ» και οι δοσίλογοι της Νέας Χούντας του κεφαλαίου επιβάλλουν δια πυρός και σιδήρου στην ελληνική κοινωνία.
Η πράξη αυτή δεν ήταν μια αυτοκτονία. Ήταν μόνο μία από τις χιλιάδες εν ψυχρώ δολοφονίες που οι εκτελεστές αυτής της Νέας Χούντας πραγματοποιούν καθημερινά με την πολιτική της «σωτηρίας της χώρας» (!!) - δηλαδή της ολοκληρωτικής καταστροφής των εργαζομένων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και της νεολαίας.

Να μη συνηθίσουμε...

Καρτερός Θανάσης - ΑΥΓΗ
Τώρα οι στυλοβάτες της εθνικής αθλιότητας που βάφτισαν εθνική σωτηρία δηλώνουν συγκλονισμένοι για την αυτοκτονία του συνταξιούχου. Ο ένας μιλάει για εθνική κατάθλιψη, ο άλλος εκφράζει τη λύπη του, ο τρίτος αναλύει πολιτικά την πορεία της σφαίρας, ο τέταρτος -καλό κουμάσι κι αυτός- αφήνει κίτρινα υπονοούμενα για τον νεκρό. Όλοι νίπτουν τας χείρας, καθένας με τον τρόπο του, καθένας με τη μίζερη πόζα του, καθένας με τη δειλία που εμφανίζει ως γενναιότητα και με τον πολιτικαντισμό που εμφανίζει ως θλίψη.

Για καλό τσίπουρο!

Ο δρόμος της διεκδίκησης του χρίσματος της Ν.Δ. στη Χαλκιδική είναι μακρύς και δύσκολος, χρειάζεται κάπου-κάπου και κάποιο μικρό διάλειμμα για καλό τσίπουρο και μεζεδάκι!
-Αυτό έκανε και ο Γιώργος Τσανανάς στο Cafe RESPENTZA

Έγκριση χρηματοδότησης ανάπλασης κοινοχρήστων χώρων Μ. Παναγίας


-Εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007–2013» το έργο: «Ανάπλαση κεντρικών κοινόχρηστων χώρων οικισμού Μ. Παναγίας».
 -Χρηματοδοτείται με προϋπολογισμό 1.000.000,00€.
Η πρόταση που υποβλήθηκε από το Δήμο Αριστοτέλη για την υλοποίηση του έργου: «Ανάπλαση κεντρικών κοινόχρηστων χώρων οικισμού Μ. Παναγίας» εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007–2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό ΤαμείοΑγροτικής Ανάπτυξης.

Καλό ταξίδι ... Δημήτρη Χριστούλα!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Ένα πέπλο θανάτου έχει απλωθεί εδώ και καιρό πάνω από την Ελληνική κοινωνία.
Καθημερινά διαβάζουμε για αυτοχειρίες απελπισμένων συνανθρώπων μας, για δολοφονίες και γενικά για πράξεις βίας από την μεγάλη έξαρση της εγκληματικότητας.
Οι πολίτες σε όλοι την επικράτεια αισθάνονται ανασφάλεια και φόβο από την ελλιπή αστυνόμευση και ο υπουργός προστασίας του Πολίτη (αλήθεια πόσο ειρωνικός φαντάζει ο εν λόγω τίτλος) κ. Χρυσοχοΐδης  αισθάνεται υπερήφανος για το ότι με την αστυνομοκρατία και τον εκφοβισμό απέτρεψε τους πολίτες να προσέλθουν στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου! 

Εγκρίθηκε η επαναλειτουργία των δημοτικών σφαγείων Νέας Τρίγλιας και Συκιάς


Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Δριβελέγκας ανακοινώνει ότι υπεγράφησαν σήμερα από τη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του ΥΠΑΑΤ οι σχετικές αποφάσεις πουαφορούν στην έγκριση της επαναλειτουργίας των δημοτικών σφαγείων της Νέας Τρίγλιας του Δήμου Νέας Προποντίδος και της Συκιάς του Δήμου Σιθωνίας του Νομού Χαλκιδικής.

Υπογραφή απόφασης για την επίλυση προβλημάτων αμπελουργών της Βόρειας Χαλκιδικής


Την υπογραφή της απόφασης που επιλύει ένα πρόβλημα που εκκρεμεί από το 2003 και αφορά σε αμπελουργούς τριών χωριών της Βόρειας Χαλκιδικής και ειδικότερα των Νέων Ρόδων, της Ουρανούπολης και της Ιερισσού σχετικά με την νομιμοποίηση των αμπελουργικών τους εκτάσεων, ανακοίνωσε σήμερα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Δριβελέγκας.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις σημερινές δηλώσεις Καμίνη


Ξεπέρασε κάθε όριο ο Καμίνης, ο δήμαρχος της ΕΕ, του ΔΝΤ και των μνημονίων, ο δήμαρχος υπερασπιστής της καταστολής και των στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους ξένους εργάτες! Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση έφτασε στο σημείο να εξομοιώσει την ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τους ΝΕΟΝΑΖΙ μαχαιροβγάλτες της «Χρυσής Αυγής». Ακόμα και όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής κ. Αρβανίτης, αγανακτισμένος από αυτήν την αθλιότητα, τον κάλεσε να απαντήσει αν «η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαχαιρώνει ανθρώπους» αρνήθηκε να απαντήσει!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πολύγυρο

Απόφαση Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής

Από το αστυνομικό δελτίο Χαλκιδικής 4-4-2012


Αθήνα 4-4-2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ...


Επιτυχία στο στίβο για τον ΑΟΠολυγύρου


Πολύ καλή εμφάνιση για την αθλήτρια του ΑΟΠ Αντωνία Δαγγίλα στον αγώνα 5χλμ Γυναικών στα πλαίσια του Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγα Αλέξανδρος, την Κυριακή 1 Απριλίου.
Η Αντωνία τερμάτισε 3η μεταξύ 400 συμμετοχών και της απονεμήθηκε το χάλκινο μετάλλιο.