Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Public Issue: Κατακερματισμός του πολιτικού συστήματος

Πιάνουν δουλειά και στο ΛάΟΣ

Τη Χαλκιδική θα επισκεφθεί την ερχόμενη Κυριακή (18/3/2012) ο βουλευτής (Ν.Δ. - Δημοκρατική Συμμαχία - ΛάΟΣ) Κώστας Κιλτίδης.
Ο λόγος; Ποιος άλλος, η συνεργασία με την οργάνωση του ακροδεξιού κόμματος στη Χαλκιδική, για τις εθνικές εκλογές!

Άιντε-άιντε !!! ...

Ευάγγελος Βενιζέλος: 
"Ο Παπανδρέου αποτελεί "στοιχείο της φυσιογνωμίας και της ιστορίας" του Κινήματος και θα αξιοποιηθεί στο έπακρο...  θα είναι στους εκλογικούς συνδυασμούς του Κινήματος στις προσεχείς εκλογές, σε όποιο ψηφοδέλτιο επιλέξει." 

Πανηγυριάδες

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ - ΑΥΓΗ
Σε λίγες εβδομάδες όλοι, ή σχεδόν όλοι, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα θα δουν τις αμοιβές τους να βουλιάζουν στον βυθό του νέου κατώτερου μισθού. 586 ευρώ μικτά για τους μεγαλύτερους και 510 ευρώ μικτά για τους νέους κάτω των 25 ετών, αν κάποιος το έχει ξεχάσει. Κι εκεί στον βυθό θα παραμείνουν, εκτός κι αν είναι φιλάνθρωπος ο εργοδότης, γιατί το δικαίωμα στις συλλογικές συμβάσεις έχει επί της ουσίας καταργηθεί.
Σε λίγες εβδομάδες επίσης θα ανακοινωθούν μέτρα... βάθους 11,5 δισ. ευρώ για το 2013 μέχρι το 2015.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ


Η Κίνηση Νέων Πολιτών (ΚουΝούΠι) διοργανώνει την 3η Εθελοντική Αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της Κοινότητας Νέου Μαρμαρά.
 Στις 20 Μαρτίου και στις 9 Οκτωβρίου 2011 συγκεντρώθηκαν 100 φιάλες αίμα.
 Τον προηγούμενο χρόνο βοηθήσαμε συνανθρώπους μας οι οποίοι βρέθηκαν σε ανάγκη.
Οι ανάγκες της τράπεζας αίματος της Κοινότητας Ν. Μαρμαρά είναι  μεγάλες και δυστυχώς αυξανόμενες.
ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ
ΣΤΙΣ 18/3/2012 ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ  ΑΠΟ ΤΙΣ 9:00πμ ΕΩΣ  13:00 μ.μ
 Ας αποδείξουμε όλοι μαζί πως οι προηγούμενες προσπάθειες μας δεν είχαν παροδικά αποτελέσματα.

NIKH Πολυγύρου - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ Συκιάς


Bελτίωση του οδικού δικτύου Θέρμης – Γαλάτιστας


Απάντηση στην επιστολή του Δημάρχου Πολυγύρου, κ. Αστέριου Ζωγράφου, απέστειλε η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. με θέμα τη «Βελτίωση του οδικού δικτύου Θέρμης – Γαλάτιστας». Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Ζωγράφος στην από 16-2-2012 επιστολή του εξέφραζε την αγωνία της τοπικής κοινωνίας για την πορεία του έργου ζητώντας μια επίσημη και έγγραφη απάντηση από την πλευρά της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ.
Στην απάντησή της η εταιρεία (επισυνάπτεται στο δελτίο τύπου) παρουσιάζει την εξέλιξη της πορείας του έργου, το οποίο έχει προϋπολογισμό δημοπράτησης 36 εκ. € (με ΦΠΑ) και καταλήγει ότι μέχρι το τέλος Μαρτίου 2012 θα συναφθεί σύμβαση με την 3η μειοδότρια εταιρεία (ΤΡΙΚΑΤ ΑΕΚΤΕ) και με προθεσμία περαίωσης των εργασιών 30 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με δεδομένο τον ήδη θετικό σχετικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου (αρ. πράξης 106/2012 του Ε΄ κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου).

Χρηματοδοτείται ο Δήμος Αριστοτέλη, με το ποσό των 50.000,00€, για τεχνική υποστήριξη ωρίμανσης έργων, που χρηματοδοτούνται από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Η πρόταση που υποβλήθηκε από το Δήμο Αριστοτέλη για την χρηματοδότηση υπηρεσιών συμβούλων τεχνικής υποστήριξης, για την ωρίμανση έργων που απαιτούν εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε ειδικά θέματα που δεν μπορούν να καλυφθούν από το υφιστάμενο προσωπικό του δήμου, αξιολογήθηκε θετικά από τη Μονάδας Οργάνωσης Διαχείρισης (Μ.Ο.Δ.) Α.Ε. 

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ...ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ....

Αγαπητοί Φίλοι Πασόκοι.
Άν...
εσείς & τα Παιδιά σας,
Νιώσατε στο πετσί σας τις Συνέπειες των Μνημονίων όπως ο υπόλοιπος Ελληνικός Λαός...
Άν...
σας ανησυχεί το γεγονός ότι από τον Ιούνη και μετά ετοιμάζουν ΝΕΑ,πιό επαχθή μέτρα για την Καμπούρα μας,οδηγώντας μας για τα επόμενα 70 χρόνια στην Πλήρη φτώχεια...

ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ»


Την εξαγγελία των έργων, που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δριβελέγκας, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012, στις 2.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Πολυγύρου.
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πολυγύρου

Ψάχνοντας για μια θέση στο ψηφοδέλτιο ...

Γεώργιος -Αλέξανδρος Τσιουπλάκης κατέθεσε αίτηση για υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Χαλκιδική.

Ο Αργύρης Λαφαζάνης για την εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Φτηνή πατάτα και Ανθόμελο Σίθων στα Σήμαντρα την Κυριακή 18 Μαρτίου


Την Κυριακή 18 Μαρτίου το πρωί στα Σήμαντρα θα γίνει η διανομή πατάτας από παραγωγούς του Νευροκοπίου καθώς και Ορεινό Ανθόμελο Σίθων από παραγωγούς του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης Χαλκιδικής. Υπενθυμίζουμε οι προεγγραφές για παραγγελίες συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή για τις πατάτες, ενώ για το Μέλι δεν χρειάζεται προεγγραφή, θα πληρώνετε απευθείας στους παραγωγούς του Α.Σ.Νικήτης την ίδια μέρα.

Η Αλέκα Παπαρήγα στη Θεσσαλονίκη

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα την Παρασκευή 16/3/2012 θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα της επίσκεψης:
11:00 Συνέντευξη τύπου στην αίθουσα της ΕΣHΕΜΘ.
14:30 Περιοδεία και συνάντηση με τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της ΑΓΝΟ.
Ομιλία στην εκδήλωση-συνεστίαση της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ στο κέντρο Focus. 

Απόφαση σταθμός για τα blogs!!! Απαλλάχτηκε ο Νίκος Βαβατσικλής για τις κατηγορίες εις βάρος του για διαχείριση του Piazza del Popolo


Απόφαση σταθμός για τα blogs, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Παρατηρητής της Θράκης», όπου ο Νίκος Βαβατσικλής απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες εις βάρος του για διαχείριση του Piazza del Popolo. Η αγωγή που κατέθεσε ο Γιώργος Καρανίκας, απορρίφθηκε τόσο πρωτόδικα, όσο και στο εφετείο. Το ρεπορτάζ του «Παρατηρητή της Θράκης», έχει ως εξής:
 «Στην Κομοτηνή η πρώτη δικαστική απόφαση για τα blogs
Απορρίφθηκε η αγωγή του Γιώργου Καρανίκα εναντίον του Νίκου Βαβατσικλή
Η εξάπλωση των blogs  συντελέστηκε με ραγδαίους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, ενώ η επιρροή τους παρατηρείται συνεχώς αυξανόμενη. Εκτός από το να ανοίγουν ένα ακόμη «παράθυρο» στην ενημέρωση και στον δημόσιο διάλογο, ολοένα και συχνότερες εμφανίζονται οι περιπτώσεις, κατά τις οποίες έρχονται αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη.

Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής


Λεφτά υπάρχουν! Έδωσαν αυξήσεις στα golden boys των υπουργείων


- Αυξήσεις έως 26% σε συνεργάτες και συμβούλους υπουργών - Golden boy με απολυτήριο γυμνασίου θα παίρνει τα ίδια λεφτά (1.135€) με κάποιον που έχει 22 χρόνια προϋπηρεσία 
- 2.271€ ο μισθός διευθυντή πολιτικού γραφείου και δε χρειάζεται ΚΑΝ πτυχίο
- 2,1 εκατ. ευρώ η επιβάρυνση του προϋλογισμού
Τα δικά τους δικά τους, τα δικά μας δικά τους και οι αυξήσεις στους... κολλητούς τους. Για κάποιους λεφτά υπάρχουν και φαίνεται πως πάντα θα υπάρχουν... 

Πάμε βόλεϊ: ΠΟΜ - ΝΕΣΤΩΡ 15/03/2012

Το τελευταίο derby πριν την λήξη της κανονικής περιόδου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του βόλεϊ σήμερα Πέμπτη 15/03/2012 στις 21:00 μ.μ στο κλειστό των Μουδανιών του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ, ανάμεσα στον Π.Ο Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ και Α.Μ.Σ ΝΕΣΤΩΡ. Η ομάδα του Νέστωρα θα επιδιώξει την νίκη προκειμένου να πάρει την ρεβάνς του πρώτου αγώνα αλλά και για να μπορέσει να έρθει αντιμέτωπη στα Play Off με τον Μακεδονικό ενώ η ομάδα των Μουδανιών θέλει να κερδίσει ένα derby στην έδρα της προκειμένου να ευχαριστήσει τους φίλους της που την στήριξαν σε όλη αυτή την προσπάθεια.
 Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία:

Κατάρρευση των δυο μεγάλων κομμάτων

Βουλή οκτώ κομμάτων μεταξύ των οποίων και η Χρυσή Αυγή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΛΑΟΣ, δείχνει νέα δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την σήμερα.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, σε εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, η ΝΔ είναι πρώτη συγκεντρώνοντας ποσοστό 17%, το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 10 %, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ισοψηφούν με 9,5%, η Δημοκρατική Αριστερά 8 %, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5 % , η Χρυσή Αυγή 3,5% ,το ΛΑΟΣ 3% ενώ Οικολόγοι Πράσινοι, ΔΗΣΥ και το Άρμα Πολιτών συγκεντρώνουν από 2%.

"Κοινωνική Συμφωνία" από Κατσέλη- Καστανίδη

Με την επωνυμία «Κοινωνική Συμφωνία -Για την Ελλάδα -Στην Ευρώπη» παρουσιάστηκε ο νέος πολιτικός φορέας που συγκροτούν οι πρώην υπουργοί Λούκα Κατσέλη και Χάρης Καστανίδης, καθώς και άλλοι διαγραμμένοι βουλευτές που καταψήφισαν στο δεύτερο μνημόνιο, όπως και στελέχη του ΠΑΣΟΚ. 
Tο κείμενο της ιδρυτικής διακήρυξης υπογράφεται από 243 ιδρυτικά μέλη.