Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Ληστεία με πυροβολισμούς σε σπίτι ηλικιωμένου στα Πετράλωνα

Ούτε που μπορούσε να διανοηθεί ένας ηλικιωμένος στη Χαλκιδική ότι ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού του θα βρισκόταν αντιμέτωπος με τον… εφιάλτη! Οι απανωτοί κρότοι δυο πυροβολισμών του «πάγωσαν» το αίμα και δεν τόλμησε να κουνηθεί!
Ο άτυχος 88χρονος πίστεψε ότι αυτός που χτύπησε την πόρτα του σπιτιού του στα Πετράλωνα

Τον γιαούρτωσε ο συνταξιούχος!

Επίθεση με γιαούρτι από συνταξιούχο, μέλος τοπικής οργάνωσης που διαμαρτυρήθηκε για τη μείωση της σύνταξής του, δέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγο πριν ανέβει στο βήμα για να μιλήσει στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.

Θα παρακαλούμε να μην έρθει το Καλοκαίρι...

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ Αφύτου - ΝΙΚΗ Πολυγύρου


«Ανάπτυξη»... η μαγική τους λέξη!


Του Δημήτρη Τσιμούρα
 Αφού οι κυβερνήσεις τους φρόντισαν να μας καταχρεώσουν, παίρνοντας δάνεια που δεν μας αφορούσαν, αφού έφτιαξαν υποδομές που δεν μας αφορούν, αφού μας πούλησαν μπόλικο πατριωτισμό και περηφάνια με τους Ολυμπιακούς και όχι μόνο, αφού τα έφαγαν «νόμιμα» και παράνομα  -συνήθως κάποια από τα παράνομα τα παραδέχονται, ενώ τα «νόμιμα» που είναι και ταιλιγγιώδη δεν τα συζητούν- μας εμφάνισαν έναν λογαριασμό 350 δις ευρώ, που δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς προέκυψε. Έναν λογαριασμό που σημαίνει, με απλή αριθμητικήένα κατά κεφαλήν χρέος γύρω στα 35 χιλ. ευρώ ή 140 χιλ. ευρώ ανά τετραμελή οικογένεια. Και όλα αυτά τη στιγμή που ένας στους πέντε Έλληνες τότε ζούσε κάτω από το όριο της φτώχειαςκαι αυτοί απτόητοι συνέχιζαν να μας υπόσχονται…  «λαγούς με πετραχήλια για το μέλλον μας στον…  παράδεισο της ΟΝΕ»!

Ημιτελική φάση Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής

Πολιτική Εκδήλωση


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

Η Τ.Ε. Χαλκιδικής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση, την Τετάρτη 14 Μαρτίου , στις 7 μ.μ. , στο "Αγιονέρι" , στον Πολύγυρο. Ομιλητές θα είναι ο Σπύρος Μαρκέτος , ιστορικός-καθηγητής στο ΑΠΘ , ο Γιάννης Κούτρας , γιατρός και περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας και οΦώτης Μπίλιας , γεωπόνος και μέλος του Π.Σ. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Σας καλούμε να συζητήσουμε γύρω από την πολιτική πρόταση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, το Αγωνιστικό Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής, καθώς και για τη διαγραφή του χρέους και την έξοδο από το Ευρώ και την ΕΕ ,ως αναγκαία πλευρά του αγώνα για την επιβίωση του λαού και την ανατροπή της επίθεσης κυβερνήσεων και κεφαλαίου.

Σκανδαλίδης: Ναι σε συγκυβέρνηση με Παπαδήμο πρωθυπουργό, όχι με Σαμαρά!