Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

"Αχτύπητο τρίο ..."

"Βεβαίως και πρέπει να στηρίξουμε τη ΝΔ εάν είναι πρώτο κόμμα και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να εκπέμπεται στο εξωτερικό." Ανδρέας Λοβέρδος, μνημονιακός υπουργός υγείας

Στο επίκεντρο της πολιτικής...

Δε ξέρουμε τι συμβαίνει αλλά... η Χαλκιδική θα είναι και πάλι  στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων την επόμενη - μεθεπόμενη εβδομάδα!
-Με την ευχή να διαψευσθούμε...

Η Χαλκιδική στην Δ΄ Εθνική (25/2/2012)

Δείτε και τη βαθμολογία του ομίλου...

ΑΙΑΣ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΩΝ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Αίαντα Ελαιοχωρίων και της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου, σήμερα 25/2, για το πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής.

Υπογραφές επιστροφής Καραμανλή!

Γράφτηκε σήμερα στο διαδίκτυο ότι γίνεται συγκέντρωση υπογραφών, μέσω facebook, για την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας !
Στην συγκεκριμένη, μάλιστα, σελίδα παρατίθεται και ειδική φόρμα, που καλούνται οι επισκέπτες  να συμπληρώσουν, προκειμένου η διαδικασία να έχει επίσημα χαρακτηριστικά.
-Μηδέν φιλότιμο από τους εμπνευστές αυτής της κίνησης! Δε σκέφτονται ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί πλέον, έχουν πρηστεί τα δάχτυλά του από το PlayStation, ας σεβαστούν το πρόβλημά του !

Με θηλιές και δηλητήρια συνεχίζει να ξεπαστρεύει τ' αδέσποτα!

Στις 16 Φεβρουαρίου δύο γυναίκες, κάτοικοι Μουδανιών Χαλκιδικής επικοινώνησαν με το www.zoosos.gr, για να καταγγείλουν αυτό, που εδώ και καιρό έβλεπαν. Στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Σ.Λ., το οποίο βρίσκεται στον οικισμό Ισμήνη του Δήμου Νέας Προποντίδας, είχαν εντοπίσει γύρω από τα περιφραγμένα και υπερυψωμένα κλουβιά (με κουνέλια, κότες, κ.ά.), πλήθος από συρμάτινες θηλιές.