Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Άγριος καυγάς Εφραίμ και Χριστόδουλου Ξηρού

Της κακομοίρας έγινε πριν από λίγες ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν ο… τουρίστας Εφραίμ, βλέποντας τον Χριστόδουλο Ξηρό έσπευσε να τον χαιρετήσει. Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στη 17Ν Ξηρός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, μόνο απ΄ τα γένια δεν τον άρπαξε τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου.
«Φύγε από μπροστά μου! Δεν θέλω να με χαιρετήσεις» ήταν η πρώτη απάντηση-επίθεση του Χ. Ξηρού. «Τολμάς εσύ να μου μιλάς που μέσα σ΄ αυτές τις τρισάθλιες συνθήκες των φυλακών ζεις στη χλιδή λες και είσαι σε ξενοδοχείο πολυτελείας» ήταν το δεύτερο χτύπημα στον Εφραίμ.

Παπαδήμιος...

Καρτερός Θανάσης - ΑΥΓΗ
Ο Παπαδόπουλος έλεγε κάποτε ότι αποκαταστάθηκε η τάξη, ενώ οι φυλακές και οι εξορίες ήταν γεμάτες. Ότι οι πολίτες αισθάνονται ασφαλείς, ενώ παντού βασίλευε ο φόβος. Ότι έχει δημιουργηθεί κλίμα επενδύσεων, ενώ είχαν βγει στο σφυρί τα πάντα. Ότι η εργασία έγινε χαρά, ενώ ο συνδικαλισμός περνούσε από το συνδικαλιστικό της Ασφάλειας. Ότι δημιουργεί την Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών, ενώ όλοι ήξεραν ότι ζουν στην Ελλάδα των Ελλήνων φυλακισμένων.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΣ


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 2 ΜΜ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΑΛΟΥ-ΠΑΥΛΟΥΔΗ.
 ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ, ΜΕ ΚΕΦΙ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΡΟ!

Η "συλλουή" του Γιάννη!

-Τι είναι αυτό που προβληματίζει τον δικό μας Γιάννη; 
-Το ότι έχασε το Ροντούλη από δίπλα του ή η μεγάλη κόντρα του με τον Λαφαζάνη!

Ο χορός της "ΕΛΠΙΔΑΣ" Πολυγύρου


ΚΟΥΡΕΜΑ» ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ-3...


Κυρίες/οι της ΕΤ-3, γιατί σε άλλες φωνές on... και σε άλλες off...;

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
… και έλλειψη δεοντολογίας…;
Αυτό είναι το ερώτημα που μας γεννήθηκε, όταν σε ανάρτηση του «Παρατηρητηρίου μεταλλευτικής δραστηριότητας…», είδαμε το videoπου προβλήθηκε σε δελτίο ειδήσεων της ΕΤ-3 στις 17-2-2012. Το ρεπορτάζ αφορούσε τις κινητοποιήσεις κατοίκων της περιοχής του Κιλκίς, αναφορικά με την προκήρυξη του ΥΠΕΚΑ για πλειοδοτικό διαγωνισμό των χρυσοφόρων κοιτασμάτων που υπάρχουν στις περιοχές Βάθης και Γερακαρίου.

240.000 Ευρώ επίδομα σε μια ΄΄χούφτα΄΄ υπαλλήλους.

Αυτό και εάν είναι απο τα Άγγραφα και σίγουρα δεν ευθύνεται μόνο η τωρινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Αφού υπάρχει Νόμος κανείς δεν μπορεί να τον αμελήσει . Αλλά και 240.000 Ευρώ για επίδομα στους υπαλλήλους που είναι στην !!! αλλοδαπή , σίγουρα δεν είναι και λίγα χρήματα . Βέβαια στην απόφαση δεν αναφέρεται πόσοι είναι αυτοί οι υπάλληλοι. Θα είχε μια αξία. Αλλά εκτός του Νόμου κ. Παπαδήμο υπάρχει και το Μνημόνιο.

Καρναβάλι Σημέντρων 2012

ΑΡΓΥΡΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: "ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΠΗΛΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ"

Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Αγ.Νικολάου Χαλκιδικής ενάντια στο χαράτσι - Καταγγελία


Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ‘εργολάβος’ της ΔΕΗ εισέβαλε στην αυλή σπιτιού συμπολίτη μας-οικογενειάρχη με μικρά παιδιά-και σαν τον κλέφτη, χωρίς να ενημερώσει/προειδοποιήσει κανένα, έκοψε το ρεύμα του καταστήματός του που βρίσκεται κάτω από την οικία του.
Καταγγέλλουμε την τρομοκρατική ενέργεια της ΔΕΗ και δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να αντιδράσουμε δυναμικά σε απόπειρες διακοπών ρεύματος που δεν έχουν καμία σχέση με τον λογαριασμό της ΔΕΗ καθότι ο εν λόγω συμπολίτης μας είχε πληρώσει την αξία του ρεύματος, όχι όμως και το χαράτσι που τον συνοδεύει.

Η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Χαλκιδικής


Το Λιμενικό Ταμείο Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι με την υπ. αριθμ. πρωτ. 29374/28898/27779/25-01-2012 απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης ορίσθηκε νέα εννεαμελής Λιμενική Επιτροπή για την τριετία 2012-2014 αποτελούμενη από τους :
1.       Τον Προϊστάμενο του Υ/Χ Μουδανιών ως Αντιπρόεδρο.
2.       Τον προϊστάμενο του Τελωνείου Μουδανιών
3.       Τον Πρασσά Δημήτριο του Γεωργίου, Δικηγόρο
4.       Τον Παπαγιάννη Βασίλειο του Ξενοφώντος ως εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Aποζημιώσεις για ζημιές στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο


Αύριο, Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012, ο ΕΛ.Γ.Α. καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς  7.546  δικαιούχων  αποζημιώσεις για ζημιές στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο ύψους 8.579.557 ευρώ περίπου.
Η καταβολή αφορά ζημιές που προξενήθηκαν από διάφορα ζημιογόνα αίτια, σε πολλές περιοχές της χώρας  το 2011.
Ο ΕΛ.Γ.Α. επιθυμεί να ενημερώσει τους παραγωγούς που έχουν ζημιωθεί εντός του 2011,

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: "Θα ληφθούν και νέα μέτρα"!

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...


Στάχτη στα μάτια του κόσμου!

Εξεταστική επιτροπή της Βουλής θα συσταθεί για να διερευνήσει τις καταγγελίες ότι το οικονομικό επιτελείο της νεοεκλεγμένης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-Παπανδρέου «φούσκωσε» το έλλειμμα του 2009, εξαιτίας του οποίου ξεκίνησε η μεγάλη περιπέτεια της κρίσης.
-Τα αποτελέσματα γνωστά: Πέντε - έξι διαφορετικά πορίσματα, ευθύνες πουθενά, "βουλευτοώρες" χρυσοπληρωμένες και κλείνει η υπόθεση!

1.000.000,00 €

Σιγά και τι έγινε για ένα ψωροεκατομμύριο ευρώ! Εντάξει, το έβγαλε ο "τύπος" στο εξωτερικό σε ξένη τράπεζα!
Τι να έκανε ο άνθρωπος; Αφού ήξερε καλά ότι το σινάφι του θα χρεοκοπήσει τη χώρα!
Κι όλα "καλά" ως εδώ! Εσύ ρε Βενιζέλο, γιατί μου ζητάς να βγάλω τα ευρωπουλάκια μου από τον κρυψώνα του σπιτιού μου και να τα πάω στην τράπεζα; 
Αφού οι ίδιοι δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, εγώ θα γίνω ο μαλάκας που θα στηρίξω το τραπεζικό σας σύστημα;

ΚΚΕ για τη νέα συμφωνία-μνημόνιο συγκυβέρνησης-γιουρογκρούπ


Το Μνημόνιο της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ με την Τρόικα, όπως και το προηγούμενο του ΠΑΣΟΚ, προστατεύει τα κέρδη των μονοπωλίων μέσα και έξω από την Ελλάδα. Χρησιμοποιείται ως όργανο νέας επίθεσης στο εργατικό και λαϊκό εισόδημα και ταυτόχρονα ως μέσο εκβιασμού της εργατικής τάξης. Επιδιώκει με την τρομοκρατία και το δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» να υποτάξει τους εργαζόμενους, ώστε να αποδεχθούν:

Από 1η Μαρτίου η μείωση του κατώτατου μισθού

Από 1η Μαρτίου θα δίνεται η δυνατότητα σε επιχειρήσεις για μειώσεις του κατώτατου μισθού κατά 22%, σύμφωνα με εγκύκλιο η οποία θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες από το υπουργείο Εργασίας. Ο υπουργός Γιώργος Κουτρουμάνης δήλωσε ότι η εφαρμογή του μέτρου δεν είναι υποχρεωτική (εδώ γελάνε!) για τους εργοδότες.
-Υπουργέ μας, αναθάρρεψαν οι εργαζόμενοι! Τώρα μάλιστα, είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν εργοδότες ...που δε θα μειώσουν τους μισθούς! Τόσο πονόψυχοι που είναι!
-Αυτό στα μέρη μας το λένε: "παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του"!
-Άσε μας ρε Κουτρουμάνη, έτσι που τα φτιάξατε, άσε μας!

Έρχεται η El Dorado στα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής!


Εγκρίθηκε χθες με ισχυρή πλειοψηφία από τις γενικές συνελεύσεις των μετόχων της European Goldfields και της Eldorado Gold το σχέδιο εξαγοράς της European Goldfields, βασικής μετόχου της Ελληνικός Χρυσός από την Eldorado Gold.
H European Goldfields θα υποβάλει τη συμφωνία για τελική έγκριση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Yukon στον Καναδά, όπου εδρεύει σήμερα και αναμένει το σχέδιο εξαγοράς να τεθεί σε εφαρμογή στις 24 Φεβρουαρίου.