Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Πανό του ΠΑΜΕ στην Ακρόπολη

Πανό με αντιμνημονιακό περιεχόμενο ανάρτησαν, σήμερα το πρωί,  στην Ακρόπολη μέλη του ΠΑΜΕ.

Παραιτήθηκαν Π. Ζούνη και Δ. Βαρβαρίγος

Επιστολή με την οποία δηλώνουν ότι παραιτούνται από το βουλευτικό αξίωμα, έστειλαν προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Ζακύνθου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Βαρβαρίγος και η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α΄Αθηνών Πέμη Ζούνη.

Όχι του Γιώργου Βαγιωνά, στη δανειακή σύμβαση

Ο βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς δήλωσε ότι διαφωνεί και δεν θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση, παρότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς  έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας.

Μεταλλάξαμεν τυράννους!


Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης εν έτη 1892 γλαφυρά διαπίστωνε:  
«Α! αι εκλογαί, αυτή είναι η μόνη επί εβδομήκοντα έτη ασχολία μας, αφ’ ότου ηλευθερώθημεν, αφ’ ότου δηλαδή μεταλλάξαμεν τυράννους, τους οποίους διά των εκλογών φανταζόμεθα ότι αντικαθιστώμεν τάχα συχνότερον»
Εκατόν είκοσι χρόνια μέτα, τίποτα δεν άλλαξε.Έν έτη 2012 η διαπίστωση του Παπαδιαμάντη αντικατοπτρίζει με μοναδικό τρόπο την θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουμε. Τα λόγια του σοφού κοσμοκαλόγερου είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Ανοιχτή επιστολή προς τους Βουλευτές της Π.Ε Χαλκιδικής κ. Δριβελέγκα, κ. Λαφαζάνη και κ. Βαγιωνά


"Και ήρθε η στιγμή για νΆ αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θΆ αφήσεις." 
 Προς τους βουλευτές της Π. Ε. Χαλκιδικής, 
κ. Δριβελέγκα, κ. Λαφαζάνη και κ. Βαγιωνά. 
Όπως αναφέρει και ο τίτλος έφθασε η στιγμή για νΆ αποφασίσετε με ποιους θα πάτε και ποιους θΆ αφήσετε. Η αλήθεια βέβαια έχει είδη ειπωθεί από την πλευρά σας αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια και ιδιαίτερα τα δύο τελευταία δημιουργήσατε τις προϋποθέσεις για να βουλιάξει η οικονομία της χώρας σε ύφεση και ο λαός να οδηγείται σε εξαθλίωση. Βάλατε τα χρέη που εσείς δημιουργήσατε με τις πολιτικές σας, θηλιά στο λαιμό του λαού και υποθήκη στη χώρα. Είσαστε λοιπόν οι απόλυτα υπεύθυνοι για την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα και δεν χωρά καμία δικαιολογία ότι δεν γνωρίζατε και ότι κάνατε λάθη και παραλήψεις.

Η Γερακινή χιονισμένη 10-2-2012

Κομματική πειθαρχία σε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.


Σας καταργούμε!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

«Είναι αδίστακτοι και επικίνδυνοι»!
Την κάλυψη της Βουλής για την εκχώρηση στους ιδιώτες του χρυσού στο Κιλκίς, ζητά το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Ενας δημόσιος μεταλλευτικός χώρος με αναμενόμενα αποθέματα, κυρίως χρυσού, ύψους 7,5 δισ. ευρώ και βεβαιωμένα ύψους 1,5 δισ. ευρώ, περιμένει κάθε ενδιαφερόμενο άρπαγα ιδιώτη, προκειμένου η χώρα να απολαύσει όφελος ...1 εκατ. ευρώ ανά έτος, μετά τα τρία πρώτα χρόνια της εκμετάλλευσης.

ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ


Οι απεργοί έχουν καταλάβει το ΟΛΥΜΠΙΟΝ και το μετατρέπουν σε κέντρο αγώνα. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ! 
ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ
ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !
Ανυποχώρητη σύγκρουση, ξεσηκωμός, λουκέτο παντού, να διώξουμε Κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ
Να πάρουμε τον αγώνα στα χέρια μας, σε κάθε πλατεία, σε κάθε γειτονιά, να κατακλύσουμε τους δρόμους της πόλης κι όλοι μαζί, ορμητικό ποτάμι, να δώσουμε τη μάχη για να αποτρέψουμε την ψήφιση.
Για να μην πούμε αύριο πως “από φόβο χάσαμε” κατεβαίνουμε στους δρόμους και δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν
Όλοι στην απεργία και τα συλλαλητήρια σε κάθε πλατεία, σε κάθε πόλη και γειτονιά.
Όλοι/όλες την Κυριακή στην προσυγκέντρωση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑΤΣΙΜΙΣΚΗ και ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 4 μ.μ.
Συμμετέχουμε στη λαϊκή συγκέντρωση στην πλατεία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ 
ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

1ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Σκάκι Νέων έως 16 ετών Νομού Χαλκιδικής


   Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σιθωνίας σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Ν. Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής διοργανώνει το 1ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Σκάκι Νέων έως 16 ετών Νομού Χαλκιδικής, αύριο Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, από τις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο ATHENA PALACE (μεταξύ Νικήτης- Ν.Μαρμαρά).
Στους αγώνες  συμμετέχουν  σκακιστές έως 16 ετών απ’ όλη την Χαλκιδική.

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – Α. ΣΑΜΑΡΑ


Επιβεβαιώνεται ότι οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι κοινοί εκβιαστές, όπως ταιριάζει σε υπερασπιστές του σάπιου καπιταλισμού. Τρομοκρατούν τον λαό για να τον ισοπεδώσει η πλουτοκρατία και η λυκοσυμμαχία της ΕΕ. Η ηγεσία της ΝΔ ψηφίζοντας το νέο μνημόνιο απέδειξε την υποκρισία της για το πρώτο μνημόνιο.

«Ενημέρωση»… σε δραματικό ενεστώτα!!!


Δια χειρός Αλιθέρση
Ανελέητος ο  βομβαρδισμός  των «Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».  Η έντασή  του  εντείνεται όλο και περισσότερο όσο πλησιάζει η ώρα,
για να γίνει… «νόμος του κράτους» το ξεπούλημά του!!!
Όσο πλησιάζει η ώρα, που με αγωνία οι «μεγάλοι» περιμένουν, να πεταχτούν και «δια νόμου» άνεργοι, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι στο λάκκο των λεόντων!
Όσο πλησιάζει η ώρα, οι πολιτικοί τους… υπάλληλοι-βουλευτές να μας γυρίσουν εκατό χρόνια πίσω!