Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Απεργιακή συγκέντρωση στον Πολύγυρο


ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 7 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ 10:30 π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ
 Κυβέρνηση, τρόικα και τα κόμματα της πλουτοκρατίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, και ΛΑΟΣ περνούν βαριές αλυσίδες στην εργατική τάξη, στο λαό, για να σώσουν τα κέρδη και τα προνόμια των μονοπωλίων. Τα αρπάζουν όλα και καταδικάζουν το λαό σε μακροχρόνια φτώχεια και εξαθλίωση. Μετατρέπουν το μισθό σε χαρτζιλίκι, τις συντάξεις σε επίδομα φτωχοκομείου. Γαβγίζουν με την απειλή της χρεοκοπίας γιατί φοβούνται τη δύναμή μας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ 3-0

ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ 470 ΕΥΡΩ!!!

Αύριο στη γενική απεργία να πλημμυρίσουν οι πλατείες από τα εκατομμύρια πολίτες που αντιστέκονται στην οικονομική, ηθική και φυσική δολοφονία τους!!! 

ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ 470 ΕΥΡΩ!
ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ 470 ΕΥΡΩ!
ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ 470 ΕΥΡΩ!
ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ 470 ΕΥΡΩ!
ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ 470 ΕΥΡΩ!
ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΤΕ;;;

Για την πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Ν. Προποντίδας

ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 25-1-20012 ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΏΠΟΥ ΤΗΣ Λ.ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΔΗΜ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ Ο.Τ.Α.:
Κύριοι συνάδελφοι έχουμε εντολές από το Υπουργείο και μάλιστα εκβιαστικές, στο να αποφασίσουμε για ένα ορισμένο αριθμό εργαζομένων στο Δήμο μας και για τον οποίο θα υπάρξει υποχρεωτικά έγκριση, από το Υπουργείο για τον όποιο αριθμό μας εγκριθεί τελικά.
Το Υπουργείο εσωτερικών θεωρεί ότι: 

"Αφήστε τους θεατρινισμούς και διαπραγματευθείτε απευθείας με την τρόικα"

«Οι θεατρινισμοί των πολιτικών αρχηγών με στόχο την παραπλάνηση των πολιτών έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Δεν είναι τυχαίο που η διαπραγμάτευση, όπως εξελίσσεται, εξοργίζει τόσο τον κόσμο. 
Τα κόμματα που συγκυβερνούν -και που συνέπραξαν, με την απροθυμία τους για μεταρρυθμίσεις, στο να γίνει η κατάσταση τόσο τραγική- προσπάθησαν απλώς να αρνηθούν κάποιες προτάσεις της τρόικας.

Ο καιρός στη συγκυβέρνηση...


Εκλογές Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου

Λόγω μη απαρτίας οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου θα επαναληφθούν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:00 στο Κέντρο Νεότητας Πολυγύρου.
Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Όλοι στην Πανεργατική Απεργία της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου!

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ 
ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ 
ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 
Η επαίσχυντη συμφωνία των κομμάτων της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ να προχωρήσουν στο σφαγιασμό των μισθών, των συντάξεων, των κοινωνικών δαπανών ως δώρο στη Τρόικα, στους Τραπεζίτες, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ και την ΕΕ για να εξασφαλιστεί η νέα δανεική σύμβαση-θηλιά στο λαιμό των εργαζόμενων και της νεολαίας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Η ημερίδα της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής

Από ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα που διοργανώθηκε από τη ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής, το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2012. Το κοινό που πλημμύρισε το Πνευματικό κέντρο των Ν. Μουδανιών είχε την ευκαιρία να ακούσει πολύ σημαντικές εισηγήσεις από τον Υφυπουργό Υγείας κ. Δημήτρη Βαρτζόπουλο, τη βουλευτή Σερρών και γραμματέα Αλληλεγγύης της ΝΔ, κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχα και την καταξιωμένη δημοσιογράφο κ. Άννα Παναγιωταρέα. Οι κοινωνικοί φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής παρενέβησαν στην ημερίδα με σχετικές εισηγήσεις και υπομνήματα

Αθάνατο ΚΡΑΤΟΣ !!!

Ποιος είπε οτι το Κράτος δεν προνοεί για την ευρύθμη λειτουργία του; Έτσι σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν σήμερα για τον μήνα Φεβρουάριο , εγκρίθηκαν 5.000 Ευρώ για δαπάνες κυλικείου , συσκέψεων, διοργάνωσης ημερίδας, εκδηλώσεων, και εθιμοτυπικών δώρων.

Α.Σ. “ΑΕΤΟΙ” ΟΡΜΥΛΙΑΣ 34 – Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 40

Πρεμιέρα με νίκη για την γυναικεία ομάδα του ομίλου μας στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Γυναικών που ξεκίνησε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. 
Ο εκτός έδρας αγώνας έγινε στην Νικήτη και η ομάδα μας αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Ορμύλιας. 
Αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα: 
Α.Σ. “ΑΕΤΟΙ” ΟΡΜΥΛΙΑΣ 34 – Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 40 
Α.Σ “ΑΕΤΟΙ” ΟΡΜΥΛΙΑΣ (Λελεγιάννη) Λελεγιάννη 9, Δήμα, Γιαννακίδου Ι. 2, Τοτικίδου, Μουστάκα, Γιαννακίδου Ν., Γκιολένα 21, Παπασαραφιανού, Μπελιά, Γκότα Μ., Γκότα Ε. 2 
Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (Νουκάρη) Σειρά Ε 2, Ευαγγελινού, Πανούση, Αραμπατζάκη 23, Αλεξιάδου 3, Αμπαρά 12, Σειρά Α., Καζλάρη, Κόκκινου, Βασιλάκη, Σαράντη

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού-Νέο Λύκειο


Γιατί άθικτο το παρασιτικό κράτος

Tου Χρηστου Γιανναρα
Kυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ένα γόνιμο νομίζω, επικαιρικό ντοκουμέντο. Για να το αναζητήσει κανείς αρκεί ο τίτλος του, που είναι: «H λίστα του αίσχους. Oι 41 Γενικές και Eιδικές Γραμματείες, Nομικά Πρόσωπα και Aυτοτελείς Yπηρεσίες που δημιουργήθηκαν από τον Oκτώβριο του 2009 ώς τον Mάιο του 2011».
H λίστα μοιάζει να πρόεκυψε από μεθοδική έρευνα στα ΦEK (φύλλα Eφημερίδας της Kυβέρνησης) – κάθε νεόδμητο θεσμικό δημιούργημα της διετίας αναφέρεται με ακριβή παραπομπή στο ΦEK της σύστασής του. Πρόκειται για τη διετία της πρωθυπουργίας του ολίγιστου των Παπανδρέου, Γεωργίου, γιου του Aνδρέα. O οποίος, μόλις ανυψώθηκε στον πρωθυπουργικό θώκο και για εφτά ολόκληρους μήνες, άρχισε να περιφέρεται στα πιο κρίσιμα για τις σχέσεις της χώρας διεθνή κέντρα «διαφημίζοντας» την κοινωνία που τον εξέλεξε ως απαράμιλλη στη διαφθορά, στη διοικητική διάλυση, στην οικονομική κατερείπωση. Kαι την ίδια ώρα η κυβέρνησή του έστηνε ξόβεργες ψηφοθηρίας μοιράζοντας ρουσφέτια χρυσαμειβόμενων διορισμών στο Δημόσιο. Aδίστακτα, αδιάντροπα.

Kommandantur


Δοσίλογοι και προσκυνημένοι


ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


  «Καλούμε σήμερα τους εργαζόμενους να συμπαραταχθούν μαζί μας στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ομόνοια. Αύριο να παραλύσει όλη η Ελλάδα στο πλαίσιο της απεργίας που έχει εξαγγελθεί. Δεν υπάρχει άλλη λύση, μία είναι η επιλογή: Να τους φοβίσουμε, να τους παρεμποδίσουμε. Να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας με κλιμάκωση κινητοποιήσεων, ούτως ώστε να μην ψηφιστεί η δανειακή συνθήκη, να μην ψηφιστεί το νέο μνημόνιο, να ανατραπεί η κυβέρνηση, με τη θέληση, τη δράση και την οργανωμένη παρέμβαση του λαού. Αυτό θα είναι ένα πρώτο βήμα.

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012, ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Εικοσιτετράωρη (24ωρη) Γενική Απεργία πραγματοποιούν αύριο, Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012, οι δύο τριτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε., -μπροστά στη λαίλαπα των νέων μέτρων που προωθούν Συγκυβέρνηση και Τρόικα- και καλούν σε διαμαρτυρία στο Σύνταγμα. 
Η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών με τη Συγκυβέρνηση και την Τρόικα για λήψη νέων επώδυνων μέτρων, με στόχο τη μείωση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, την κατάργηση ακόμα και του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, νέα μείωση επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ, απολύσεις εργαζομένων από Στενό και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και περαιτέρω περιορισμό των Δημοσίων Δαπανών που θα στερήσουν πόρους από τις Δημόσιες Υπηρεσίες (κυρίως Τομέα Υγείας και Παιδείας) εντείνει το φαύλο κύκλο της ύφεσης -που τροφοδοτήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια από τα αλλεπάλληλα μνημόνια- και οδηγεί την ελληνική Κοινωνία σε απελπισία.

Η Αννούλα του χιονιά!


ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ


Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ - ΑΝΕΡΓΟΥΣ -ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ -ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΤΗ  ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ, 6.30ΜΜ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.
    ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
 Η επαίσχυντη συμφωνία των κομμάτων της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ να προχωρήσουν στο σφαγιασμό των μισθών, των συντάξεων, των κοινωνικών δαπανών ως δώρο στη Τρόικα, στους Τραπεζίτες, την ΕΚΤ,Το ΔΝΤ και την ΕΕ για να εξασφαλιστεί η νέα δανεική σύμβαση-θηλιά στο λαιμό των εργαζόμενων και της νεολαίας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ στο Nομό ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων θέτει σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της χώρας Σχολές Γονέων. Στο πλαίσιο των Σχολών Γονέων, αναπτύσσονται 7 εκπαιδευτικά προγράμματα.

Η Χαλκιδική στη Δ΄ Εθνική - 6/2/2012

και η βαθμολογία...

Fair play για βραβείο στην Αρναία

Μια σπάνια στιγμή διαδραματίστηκε στο γήπεδο της Αρναίας, καθώς παίκτης του τοπικού Απόλλωνα βρέθηκε σε θέση να σκοράρει, αλλά προτίμησε να βγάλει την μπάλα άουτ, επειδή αντίπαλός του ήταν στο έδαφος.
Η μεγαλύτερη φάση της αναμέτρησης δεν είναι καμία από τα τρία γκολ, αλλά αυτή που έγινε στο 72’, όταν σε αντεπίθεση του Απόλλωνα Αρναίας με τρεις ποδοσφαιριστές, ο Ολυμπιακός Κυμίνων βρέθηκε με δύο παίκτες στην άμυνα, καθώς ποδοσφαιριστής του είχε πέσει στο έδαφος.

Σώπα μη μιλάς... (του Αζίζ Νεσίν)