Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Σιγά που δε θα συμφωνούσαν!!!

Συμφώνησαν οι συγκυβερνήτες στη μείωση των μισθών, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του δοτού Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου!
Η ανακοίνωση όπως ακριβώς βγήκε από το πρωθυπουργικό γραφείο: (ΕΔΩ)
"Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση συναντήθηκαν για να λάβουν από κοινού απόφαση για το περιεχόμενο των βασικών στοιχείων της συμφωνίας με την τρόικα, όσον αφορά το νέο οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας που αποτελεί προϋπόθεση για τη νέα χρηματοδοτική στήριξη της χώρας.
Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν σε βασικά θέματα τα οποία, μεταξύ άλλων, αφορούν:

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ


Επιμέλεια: Μάνος Κατσαβαβάκης
Με την εύκολη εντός έδρας νίκη επί της Αναγέννηση/Φλόγα με 86-56 συνέχισε το Στρατώνι τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Οι αθλητές μας παρά το κακό 1ο δεκάλεπτο, πέτυχαν μια πολύ εύκολη νίκη που κατά μεγάλο ποσοστό εξασφαλίζει την παραμονή της ομάδας για τρίτη χρονία στην Β' εθνική. 
Επόμενος αγώνας την Κυριακή (12/2) στη Κρήτη με το Ηράκλειο. 
Αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα:

Πήγαν για ύπνο... αύριο θα πουν το ΝΑΙ.


Οι αχόρταγοι...


Κακοκαιρία...


ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ Πορταριάς - ΝΙΚΗ Πολυγύρου 1-0

Με τέρματα 1-0 ηττήθηκε η ΝΙΚΗ Πολυγύρου στην Πορταριά από τον τοπικό ΘΕΡΜΑΪΚΟ, για το πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

Προς «οικολόγους» Παραινέσεις Δ΄

«...Κι αυτή η υποχώρηση της ανάπτυξης και της παραγωγής που, σ' ένα άλλο σύστημα, θα μπορούσε να γίνει ωφέλιμη (λιγότερα αυτοκίνητα, λιγότερος θόρυβος, περισσότερος αέρας, λιγότερες εργάσιμες ώρες κλπ.), θα έχει εντελώς αρνητικά αποτελέσματα: τα ρυπαντικά προϊόντα θα γίνουν αγαθά πολυτελείας, απρόσιτα στο λαό, χωρίς να πάψουν να είναι διαθέσιμα για τους προνομιούχους. Οι ανισότητες θα ενταθούν: οι φτωχοί θα γίνουν, αναλογικά, πιο φτωχοί κι οι πλούσιοι, πιο πλούσιοι.

"Γεύσεις" Αποκριάς από τους Ιχνηλάτες της Παράδοσης


Εκλογές Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου στο Κέντρο Νεότητας Πολυγύρου για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Κίνημα "Δε διαβάζω"...