Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Το αγγλικό δίκαιο...


Νοσοκομείο Πολυγύρου...

"Εντολή" έλαβαν σήμερα οι γιατροί του Νοσοκομείου Πολυγύρου...
-Οι γιατροί στις εφημερίες τους να φέρνουν μαζί τους σεντόνια από το σπίτι !!! 
Η διοίκηση αδυνατεί, οικονομικά, να συνάψει νέα σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία για το πλύσιμο των σεντονιών που χρησιμοποιούν οι εφημερεύοντες γιατροί!!!
-...Για το χαρτί υγείας δεν υπήρξαν διευκρινίσεις...

Λοβέρδος - Βενιζέλος: Συμπόρευση για την αρχηγία του κόμματος

Απόψε βλέπουμε ΝΕΤ: "Το Βατοπέδι σε νούμερα"

Μια αποκαλυπτική εκπομπή έρευνας, ένα σκληρό δημοσιογραφικό ντοκιμαντέρ. 
Ο Κώστας Βαξεβάνης και η ομάδα του ανοίγουν το δικό τους «Κουτί της Πανδώρας» και παραθέτουν όσα έγιναν στην κοινωνία και στον κόσμο. 
Πίσω από τα φώτα της επικαιρότητας, κάτω από τη σκόνη της Ιστορίας υπάρχουν πάντα οι αιτίες. Αυτοί που κάποια στιγμή άνοιξαν το Κουτί της Πανδώρας. Επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται… 

Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου στο Κέντρο Νεότητας Πολυγύρου για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Με εκτίμηση
Δ.Σ.

Διεθνής Συνάντηση Ρίψεων, «ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2012»


     (1η Ενημέρωση Αθλητών-αθλητριών, Προπονητών, Συλλόγων, Managers)
    Μέρος Πρώτο (κύρια αγωνίσματα Σιθωνείων)
   Για το έτος 2012, η Διεθνής Συνάντηση Ρίψεων «Σιθώνεια» θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Ιουλίου, στο δημοτικό γήπεδο Νικήτης. Αυτή τη χρονιά, λόγω της οικονομικής κρίσης και ανάλογα με τις επιχορηγήσεις, σχεδιάζεται να εκτελεστούν τα εξής αγωνίσματα: Σφυροβολία ανδρών, Ακοντισμός γυναικών, δισκοβολία ανδρών, και σφαιροβολία ανδρών-γυναικών. με την συμμετοχή Ελλήνων, Κυπρίων  και μικρού αριθμού αθλητών-τριών από την υπόλοιπη Ευρώπη.

O Γ. Δριβελέγκας στην Διεθνή έκθεση AGROTICA 2012


Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Δριβελέγκας θα πραγματοποιήσει από αύριο , Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα εγκαινιάσει την 24η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων – AGROTICA 2012.
 Το πρόγραμμα του Υφυπουργού στη Θεσσαλονίκη έχει ως εξής:
 -Τετάρτη 1-2-2012, ώρα 17:30 μ.μ., ξενάγηση του Υφυπουργού στον εκθεσιακό χώρο της 24ης AGROTICA από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της HELEXPO κ. Πάρι Μαυρίδη.

«Εξαϋλώθηκαν» ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στη Θεσσαλονίκη- ανύπαρκτο το κόμμα της Ντόρας

Ναυάγιο για το ΠΑΣΟΚ, σημαντική υποχώρηση για τη ΝΔ, ενισχυμένη η Αριστερά και ανύπαρκτο το κόμμα της Ντόρας, δείχνει δημοσκόπηση για την Θεσσαλονίκη που διενεργήθηκε από την εταιρία tothepoint, για λογαριασμό της ΕΤ3.
Συγκεκριμένα πρώτο κόμμα, αλλά με χαμηλό ποσοστό, είναι η Νέα Δημοκρατία με 18,6%, δεύτερο το ΚΚΕ με 8,7%, στην τρίτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,2%, μετά η ΔΗΜΑΡ με 7,5% και πέμπτο το ΠΑΣΟΚ με 7%.

IEΡΙΣΣΟΣ 54 - AO ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 80

Πρωτάθλημα Ε.ΚΑ.Σ.Χαλκιδικής: IEΡΙΣΣΟΣ 54  - AO ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  80
Διαιτητές: Αναστασιάδης-Σχοινάς
Δεκάλεπτα: 12-29, 18-40, 35-61, 54-80
ΙΕΡΙΣΣΟΣ (Κατσιφός)
ΝΤΟΥΖΑ 12 , ΚΕΣΚΕΣΙΑΔΗΣ 7, ΚΟΜΝΟΣ 1, ΛΕΧΟΣ Β 24, ΜΑΤΑΚΟΣ 2, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 5, ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ 3.
Πολύγυρος (Νάκος)

Νέος προορισμός...

Δεν τον αφήνουν σε ησυχία... τον τρέχουν παντού να επιλαμβάνεται διαφόρων θεμάτων ελληνικού αλλά και παγκόσμιου ενδιαφέροντος !
Κόστα Ρίκα - Βρυξέλλες, σήμερα Ισραήλ και ...ποιος ξέρει μετά πού!!!
-Βρε αφήστε τον άνθρωπο να ξεκουραστεί και λίγο μ' αυτό το ψοφόκρυο!

"Σκότωσαν" τις ψυχές των παιδιών!

Κουπόνια για μικρογεύματα σε 5.000 μαθητές που υποφέρουν από ασιτία θα μοιράζει από την επόμενη εβδομάδα το υπουργείο Παιδείας, ενώ το μέτρο ενδέχεται να επεκταθεί και σε άλλα σχολεία εφόσον οι διευθυντές των μονάδων το κρίνουν απαραίτητο και το ζητήσουν.
-Στο σημείο αυτό μας έφτασαν κάποιοι πολιτικοί και συνεχίζουν να χασκογελούν βλακωδέστατα κάθε βράδυ στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ, αντί να ...πάνε να κρεμαστούν!

Δ. Ψωμιάδης: "Η Χαλκιδική είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της Κ. Μακεδονίας"

Σχετικά με απαξιωτική δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη για τη Χαλκιδική, ο Δ. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Προφανώς είναι ατυχής η έκφραση. Έχουν δίκιο οι Χαλκιδικιώτες να διαμαρτύρονται. Ο τόπος αυτός είναι ευλογημένος. Η Θεσσαλονίκη έχει τη δική της τεράστια αξία, όπως και η Χαλκιδική τη δικιά της.