Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΝΑΙΑ "Νυχτερινή Μαγική Αρχόντισσα"

Απειλεί να αποχωρήσει από την κυβέρνηση ο Καρατζαφέρης ...


Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις...

Πρωτοσέλιδο της "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" στις 29/1/2012

Γρεβενά: αγόραζαν... εσώρουχα στη δημόσια επιχείρηση ύδρευσης!!!

Όργιο κατασπατάλησης δημοτικού χρήματος δείχνει ο μέχρι σήμερα έλεγχος των ορκωτών λογιστών για το «πάρτι» που είχε στηθεί την προηγούμενη τετραετία στη Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Γρεβενών (ΔΕΥΑΓ).
Το μέχρι σήμερα «άνοιγμα» της επιχείρησης φτάνει τα 6,3 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την προσωρινή έκθεση των ορκωτών και ενώ έχουν ελεγχθεί μόνο οι χρήσεις μέχρι το 2009!

"...καταδικάζει τις απαράδεκτες και αψυχολόγητες δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για την Χαλκιδική".

Η Ν.Ε της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Χαλκιδικής καταδικάζει τις απαράδεκτες και αψυχολόγητες δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για την Χαλκιδική, που προδίδουν και έλλειψη σοβαρότητας. Ο πολιτικός μας χώρος πρωτοστάτησε και στήριξε την εκλογή του κ. Μπουτάρη, προσβλέποντας στην απεξάρτηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την αδιαφάνεια, το οικονομικό έγκλημα, την αναξιοκρατία και τον κομματισμό. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα ανέχεται τις κατ’ επανάληψη ατυχείς δηλώσεις του κ. Μπουτάρη.

Ανάπαυση...

Μάλλον δεν άκουσαν , δεν έμαθαν τίποτα αυτοί...

Πέντε Δήμαρχοι, τρεις βουλευτές, ένας αντιπεριφερειάρχης στη Χαλκιδική κανείς δεν άκουσε, δεν έμαθε τίποτα για τις δηλώσεις Μπουτάρη περί "κωλοχωρίου";
Αυτοί που μέχρι τώρα άκουσαν και έμαθαν είναι: Απόστολος Πάνας (Περ/κός Σύμβουλος Χαλκιδικής), ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, Εμπορικός Σύλλογος Πολυγύρου, Διαμαντόγλου Χρήστος (Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Χαλκιδικής).

Στο διάολο, βδέλλες!

Θανάσης Καρτερός - ΑΥΓΗ
Αν ακολουθήσεις τον γνωστό κανόνα και πάρεις από πίσω το χρήμα, τότε μπορεί και να φωτιστείς μια χαρά για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Τα τελευταία ευρώ φεύγουν από τις θλιβερά άδειες τσέπες των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων, των πασχόντων, των μη εχόντων εν γένει, σύμφωνα με το νέο Μνημόνιο της τρόικας. Εκατομμύρια άνθρωποι υποβάλλονται σε νέα αιμορραγία. Και προς τα πού κατευθύνεται ένας πακτωλός δισεκατομμυρίων με άκρως συμφέροντες όρους και χωρίς κανένα προαπαιτούμενο για το πώς θα τα διαθέσουν; Προς τις τράπεζες φυσικά.

Ενότητα της Αριστεράς

 "Να κάνουμε τον εφιάλτη του Καρατζαφέρη πραγματικότητα".  
(Αλέξης Τσίπρας)

Τσίπρας: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου

Οι απαιτήσεις της Τρόικας για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του PSI, που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να καταστήσει βιώσιμο το χρέος, ξεπερνούν κάθε όριο λογικής.
Δεν πρόκειται για νέα μέτρα, αλλά για σχέδιο λεηλασίας της χώρας και εκχώρησης της κυριαρχίας της στην ευρωπαϊκή τραπεζοκρατία και στη διεθνή τοκογλυφία.

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ (NDC-GR) ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Η Επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) οργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σήμερα Σάββατο 28 Γενάρη στις 11 το πρωί, έξω από το πρώην Γ΄ Σώμα Στρατού έδρα του ΝΑΤΟϊκού Στρατηγείου με αίτημα το κλείσιμο του. 
Στη διάρκεια της συγκέντρωσης μπροστά από την πύλη του Στρατηγείου οι διαδηλωτές πυρπόλησαν συμβολικά τις σημαίες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Για τις δηλώσεις Μπουτάρη


Οι δηλώσεις του κ. Μπουτάρη έχουν ήδη θεωρηθεί από όλους μας μια κακιά στιγμή, άλλωστε ποιος Θεσσαλονικιός δεν περνά μέρος της ζωής του στην Χαλκιδική και ποιος Χαλκιδικιώτης δεν περνά αντίστοιχα μέρος της ζωής του στην Θεσσαλονίκη. 
Ας μην δίνουμε επέκταση στο θέμα, ας μην πληγώσουμε άλλο την Χαλκιδική, την γενέτειρα του Αριστοτέλη, το κέντρο της ορθοδοξίας, αυτόν τον παραδεισένιο τόπο. Ας μείνουμε ενωμένοι όπως τόσους και τόσους καιρούς είμαστε, όπως είπε και ο Αριστοτέλης «Όπου υπάρχει άμιλλα, υπάρχει και νίκη.»
Διαμαντόγλου Χρήστος 
Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Χαλκιδικής
Σύμβουλος κεντρικής ΔΑΚΜΕ

Σεμινάριο για αγρότες

Σεμινάριο ενημέρωσης αγροτών θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βασιλικών, με θέμα την καλλιέργεια του ενεργειακού φυτού "γλυκός σόργος" για την παραγωγή βιοαιθανόλης. (Δείτε ΕΔΩ για το φυτό)
Το σεμινάριο διοργανώνουν: Η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. Ανατολικής Θεσσαλονίκης ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. και οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Βασιλικών και Γαλάτιστας.
Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού διακρατικού έργου "SWEETHANOL", το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα "Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη".

To φράγμα Χαβρία και τα Μεταλλεία Κασσάνδρας. Από τη μια οι Σκουριές, από την άλλη η Πιάβιτσα!

Xάρτης από τη ΜΠΕ του φράγματος Χαβρία.
Τους οικισμούς και τα μεταλλεία τα
προσθέσαμε εμείς.
Κατά σύμπτωση και οι δυο Μελέτες, του φράγματος Χαβρία και του Επενδυτικού Σχεδίου Ανάπτυξης των Μεταλλείων Κασσάνδρας, έχουν γίνει από το ίδιο Μελετητικό Γραφείο! 
Με την Απόφαση 206609/30.12.2011 του Υπουργού Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου εγκρίθηκαν οι Περιβαλλοντικοί Όροι του “φράγματος Χαβρία και των δικτύων του” στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με την Απόφαση, σκοπός του έργου είναι:
-Η κάλυψη των αναγκών ύδρευσης των οικισμών και τουριστικών εγκαταστάσεων της “ΝΔ Χαλκιδικής, περιλαμβανομένων των χερσονήσων Κασσάνδρας και Σιθωνίας”.

Σχολή Ευελπίδων: Απαλλακτική απόφαση για τα «χουντοσταγονίδια»

Αθωώθηκε ο αρχηγός που τραγούδησε τον ύμνο της 21ης Απριλίου (!!!) 
Με ψήφους 3 έναντι 2 απηλλάγη το απόγευμα της Παρασκευής από το Πειθαρχικό της Σχολής Ευελπίδων ο αρχηγός της Σχολής ο οποίος, όπως είχε αποκαλύψει «Το Βήμα της Κυριακής» στις 27 Νοεμβρίου 2011 για την ύπαρξη «χουντοσταγονιδίων», είχε ηγηθεί ομάδας σπουδαστών που είχε τραγουδήσει τον ύμνο της 21ης Απριλίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Στο άρθρο 99 η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. του ΚΚΕ

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσε την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκτυπωτική επιχείρηση του ΚΚΕ φέρεται να οδηγήθηκε στην κίνηση αυτή λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και των ληξιπρόθεσμων οφειλών που έχουν συσσωρευτεί.