Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Σημαντική πτώση του ΠΑΣΟΚ δείχνει και νέα δημοσκόπηση

Νέα πτώση καταγράφουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, αν και παραμένει δεύτερο κόμμα, δείχνει πανελλαδική δημοσκόπηση της Alco τα αποτελέσματα της οποίας μεταδόθηκαν σήμερα Πέμπτη (26/1) από το Star.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 21,7% στην πρόθεση ψήφου και έπεται με μεγάλη διαφορά το ΠΑΣΟΚ με 11,1%.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ – Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ 1-0

Τσαπανίδου και Χριστιανόπουλος


Άριστη η Τσαπανίδου!

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ..., ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΗ ΜΙΣΣΙΟ;;

Απάντηση:
Κανείς τους δεν έχει σε εκτίμηση
τους οικολόγους...
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Οι πιο ευαίσθητοι χαρακτήρες συγκλονίστηκαν. Οι πιο σκληροί χαρακτήρες σίγουρα προβληματίστηκαν. Το σίγουρο είναι ότι οι χθεσινές εικόνες από τη «λαϊκή αγορά» της Πλατείας Συντάγματος στην Αθήνα, με χιλιάδες ανθρώπους να περιμένουν στην ουρά για να πάρουν δωρεάν τα οπωροκηπευτικά προϊόντα των παραγωγών της Θήβας, μας ταξίδεψαν σε εικόνες της κατοχικής Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης. Εικόνες που τις βλέπαμε μέσω φωτογραφικών αρχείων του ΄40. Να όμως που επαναλαμβάνονται, δυστυχώς. Οι μεγαλύτεροι για 2η φορά, ενώ εμείς οι νεότεροι για 1η φορά, σίγουρα όμως όχι και τελευταία...

Ω εξουσία!

Του Θανάση Καρτερού (ΑΥΓΗ)
Ωραία! Ο ένας δεν το διάβασε καθόλου, η άλλη του έριξε μια ματιά γιατί δεν υπήρχε χρόνος, οι παράλλοι πρόλαβαν μόνο να το ξεφυλλίσουν. Και δεν μιλάμε για κάποιους καφενόβιους, αν υπάρχουν τέτοιοι στις μέρες μας, αλλά για υπουργούς που λύνουν και δένουν. Ούτε μιλάμε για κάποιο κείμενο ό,τι να 'ναι, αλλά για το Μνημόνιο που κατέστρεψε και καταστρέφει ακόμα ζωές -και τη χώρα. Ε, δεν το μελέτησαν, ορισμένοι ούτε καν το διάβασαν, κι όμως το ψήφισαν γιατί είχαν εμπιστοσύνη στην ευφυΐα και στο πολιτικό ταλέντο του Παπανδρέου προφανώς.

Καλά αυτοί έχουν της ...πούτσας το χαβά...


Η κυβέρνηση του τραπεζίτη είναι...

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ 26-1-2012

Βράβευση μαθήτριας του σχολείου Ορμύλιας από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία


 Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η μαθήτρια της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Ορμύλιας Σαράντη Άννα βραβεύθηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για την επιτυχία της στο μαθηματικό διαγωνισμό "ο Θαλής". 
 Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια και ευχόμαστε εις ανώτερα!

Απαράδεκτα προκλητικός ο Μπουτάρης: «Κωλοχώρι» η Χαλκιδική χωρίς τη Θεσσαλονίκη


Προκλητικός ως προς τις δηλώσεις του εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, ο οποίος κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε «κωλοχώρι» την Χαλκιδική.
«Τι θα ήταν η Χαλκιδική, χωρίς τη Θεσσαλονίκη; Ένα κωλοχώρι. Η Χαλκιδική είναι επίνειο της Θεσσαλονίκης» είπε χαρακτηριστικά, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι οι τουρίστες που φτάνουν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη κατευθύνονται στην Χαλκιδική. Είναι χαρακτηριστικό όπως ανέφερε ότι από τους επιβάτες της Ryanair το 85% πηγαίνουν στη Χαλκιδική και μόλις το 15% μένουν στη Θεσσαλονίκη.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. Ανατολικής Θεσσαλονίκης ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε., κ. Γεώργιος Κουγιάμης και οι Πρόεδροι των Αγροτικών Συνεταιρισμών Βασιλικών και Γαλάτιστας, κ. Κούσας Οδυσσέας και κ. Τσιαρτσιαφλής Άγγελος, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο σεμινάριο ενημέρωσης αγροτών που θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βασιλικών, με θέμα την καλλιέργεια του ενεργειακού φυτού “γλυκός σόργος” για την παραγωγή βιοαιθανόλης.
Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού διακρατικού έργου “SWEETHANOL”, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Ευφυής Ενέργεια γιατην Ευρώπη”

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ !...

Γιατί ο Γιώργος δεν διάβασε το μνημόνιο ...

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ


Ζούμε σε μια χώρα που ο παραλογισμός των διοικούντων της έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Η οικονομική κρίση στην οποία φρόντισαν με κάθε επιμέλεια οι «εθνοσωτήρες» μας να περιέλθουμε, αποτελεί το καλύτερο «άλλοθι» για ενέργειες «περικοπών».
Μια απ’ αυτές, είναι και το κλείσιμο πυροσβεστικών κλιμακίων ανά την επικράτεια.
Σε μια πολύπαθη χώρα από πυρκαγιές, αντί οι «αρμόδιοι» να μεριμνήσουν για την καλύτερη «θωράκιση» της από αυτές, τι κάνουν;

Πρωτάθλημα Ε.ΚΑ.Σ.Χαλκιδικής

Επιμέλεια: Νίκος Ελιοδώρου
A’ Ανδρών (8η Αγωνιστική ) 
Βόρειος Όμιλος 
Γαλάτιστα 69 Πολύγυρος 78 
Διαιτητές: Αναστασιάδης-Σχοινάς 
Δεκάλεπτα: 19-20,30-44,47-57,69-78 
Γαλάτιστα (Δενεσίδης) 
Ευθυμόπουλος , Δάγκας 8, Βουρτζιάδης 10, Ματσούκης 15(1), Γιαλιάς 15, Αγγελόπουλος , Καραβάκας Π. 11(3), Καραβάκας Δ. 4, Παπαδόπουλος , Καζλάρης , Γκιώργκης 2, Πατσάβρας 4 

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

Λόγω βλάβης του μικρού λεωφορείου, που εκτελεί τα δρομολόγια εντός Πολυγύρου και τα δρομολόγια προς Δουμπιά, Σανά και Πλανά, ανακοινώνεται ότι τα συγκεκριμένα δρομολόγια δεν θα πραγματοποιούνται έως και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012.