Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Η 2η ομαδική έκθεση Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου


Λοιπόν σήμερα αποφάσισα να σας πω μια ιστορία όπως έλεγε ένας αγαπημένος συγγραφέας. Κάποτε σ’έναν μικρό τόπο, μαζεύτηκαν δυο-τρείς άνθρωποι που είχαν ονειρευτεί κάτι πολύ όμορφο και που ήθελαν να το μοιραστούν με όλους τους συντοπίτες τους.
Τα προβλήματα όπως και τα ερωτήματα ήταν πολλά και κλασικά : Θα έχουν κι άλλοι το ίδιο όνειρο, θα σταθούν πλάι μας, θα μας αποδεχτούν... Α! Ξέχασα να σας αναφέρω μια σημαντική λεπτομέρεια αυτοί οι άνθρωποι ήταν καλλιτέχνες και οι καλλιτέχνες είναι συνήθως άτομα ονειροπόλα, αντισυμβατικά και πολλές φορές, ιδιαίτερα στις μικρές κοινωνίες, παρεξηγημένα και περιθωριοποιημένα όπως άλλωστε και αυτά που θέλουν να δώσουν.

Το παλικάρι της Εκάλης...

"Θέλω να βλασφημήσω με όλη τη δύναμη της Ψυχής μου"
(Α.Παναγούλης 1972)
Και η απάντηση του Παπανδρέου στο site http://www.smartpost.gr και στη συνέχεια της ανάρτησής μας... 

Πρωτοχρονιάτικη πίτα ΟΝΝΕΔ: Πρώτη μούρη ο γιος του Ψυχάρη

Μεγάλη ντροπή για τους νεολαίους της Ν.Δ.! Σήμερα η ΟΝΝΕΔ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Μεταξύ των παριστάμενων στην εκδήλωση της γαλάζιας νεολαίας, ήταν και ο γιος του διαχρονικού εχθρού της Ν.Δ., Ανδρέας Ψυχάρης. Αντί, οι νεολαίοι της Ν.Δ., να τον γιουχάρουν και να τον πετάξουν με τις κλοτσιές έξω από την αίθουσα, τον άφησαν να φωτογραφίζεται στην πρώτη σειρά.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ" ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ...ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ...


"Να ποιοι δε δέχονται το διάλογο..."

όλων όσων δεν υποκύπτουν στην προπαγάνδα της...,
 Οι «σωτήρες» της Χαλκιδικής και τα πλοκάμια τους στο Κιλκίς, επιχειρώντας να υποβαθμίζουν την επιχειρηματολογία που αναπτύσσουμε, σε σχόλια τους, μέσα από τις δημοσιεύσεις  των άρθρων μας, στην ιστοσελίδα της «Γνώμης του Κιλκίς», μας προσάπτουν όμοιες  κατηγορίες, με αυτές που συναντούμε σε αντίστοιχα σχόλια κάτω από αναρτήσεις μας στη  Ρεσπέντζα.
Βασικότερη μομφή όλων, ότι εξυπηρετούμε

"Υποδοχή" Στυλιανίδη στη Νάξο...

Ετήσιος χορός ΔΙ.ΓΕ.ΧΑ.


Αυτές είναι επιχειρήσεις...

Καθαρό εισόδημα 2 εκατατομμύρια ευρώ, για το 2011, είχε η Ιερά Μονή Φιλοθέου στο Άγιο Όρος !

Για το δρόμο Ποτίδαιας-Μουδανιών

Για το δρόμο Ποτίδαιας

Όχι ρε γαμώ τη μου, δεν αντέχεται αυτό!


"Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ... Έχει ξεκάθαρη θέση. Την έχει εκφράσει στο Πολιτικό Συμβούλιο. Ο ίδιος το έχει πει ότι δεν θα είναι υποψήφιος". (Μπεγλίτης, εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ)