Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΡΜΥΛΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, 11-12-2012, ο αγιασμός του Πολιτιστικού Κέντρου Ορμύλιας.
«Ο Δήμος Πολυγύρου, πιστός σε αυτά που έχουμε υποσχεθεί στους κατοίκους της Ορμύλιας, μετά το έργο των ασφαλτοστρώσεων προχωρά στην κατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου» τόνισε ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος και στη συνέχεια ευχαρίστησε για τη βοήθεια με σκοπό


την υλοποίηση του έργου τον Πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Ορμύλιας, τον αντιδήμαρχο Ορμύλιας, κ. Χρήστο Δημητριάδη, τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Αθανάσιο Βαγιωνά, καθώς και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Ορμύλιας, η συνεργασία με το οποίο έφερε και τη χρηματοδότηση του Πολιτιστικού Κέντρου από την Κοινοτική Πρωτοβουλία Leader.
Παράλληλα μιλώντας για τις δράσεις του Δήμου στην περιοχή επισήμανε: «Σύντομα ολοκληρώνεται ο δρόμος Πολυγύρος-Άγιος Δημήτριος-Ορμύλια και ξεκινάει η ασφαλτόστρωση του δρόμου Κελλί - Ορμύλιας ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνει η έναρξη των εργασιών της μεγάλης παρέμβασης για την περιοχή, που αφορά τις αναπλάσεις, με προϋπολογισμό 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Τέλος πρέπει να τονίσω ότι ο Δήμος Πολυγύρου έχει υποβάλει πρόταση για αναβάθμιση του βιολογικού Ορμύλιας και σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για ανάλογες δράσεις στη Μεταμόρφωση και τα Ψακούδια».

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

2 σχόλια:

  1. Ορμυλιωτες προσεξτε αυτα τα κανει παντα προεκλογικα θα βαλει και καπμοσα μπετα μεχρι να ξαναπαρει τις ψηφους τα ιδια εκανε και στο λημανι της Ουρανουπολης αλλα και αλλου .........προσεξτε το Ζωγραφο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη φωτογραφία φαίνονται και οι ζωγραφικοί δάσκαλοι με τους μαθητές τους για να δείξουν την προσήλωσή τους στο δήμαρχο και να παρουσιάσουν ΄΄κόσμο΄΄, ενώ οι υπόλοιποι δάσκαλοι , φαίνεται, έκατσαν στο σχολείο και έκαναν μάθημα. Ποιος έδωσε τέτοια εντολή κύριε επιθεωρητά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το σχόλιο! Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες! Σας διαβάζουν πιο εύκολα!
Και να θυμόμαστε σεβόμαστε αυτόν στον οποίο απευθυνόμαστε!
Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Αποφεύγετε τα Greeklish.
RESPENTZA