Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

"Όλοι μαζί θα πεινάσουμε..."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εισαι μεγαλη κουφαλα βγαλε και των ψευτοαριστερων σου ????Δουλεψε ποτε ο προεδρος σου ???ΠΟΥ???

Ανώνυμος είπε...

"Σοβαροί" δημοσιογράφοι κάνουν "σοβαρές" αναλύσεις. Για τον Τσίπρα (αλήθεια πότε δούλεψε και πόσα ένσημα έχει κολλήσει μήπως τα κόλλησε στις καταλήψεις των σχολείων:!!!) και τους άλλους αριστερούς με την δεξιά γεμάτη τσέπη κουβέντα. Για τον Φώτη Κουβέλη που είναι χρόνια Βουλευτης και με επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία βγάζουν όλη την χολή τους. Παραπλανούν τον κόσμο και γλύφουν τον Τσίπρα για να τους καλύψει ίσως και τις τυχόν δικές τους λαμογιές.Αν αυτό δεν είναι φασισμός τότε τι είναι;

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ματαιοπονούμε οι Νεοέλληνες αδικαιολόγητα και ανεύθυνα. Για τα πάντα υπάρχει απάντηση στην ιστορία μας από τον κλασσικό Ελληνισμό μέχρι τις μέρες μας. Για το πόθεν έσχες ένας ασφαλής τρόπος υπάρχει: “Δει τον αγαθόν άνδρα παυόμενον της αρχής μη πλουσιώτερον, αλλά μάλλον ενδοξότερον γεγονέναι” (Βίας ο Πριηνεύς)
Αντί γι’ αυτό σήμερα τι ισχύει;
«… οι Έλληνες διαιρούνται εις τρεις κατηγορίας: α) Εις συμπολιτευομένους, ήτοι έχοντας κοχλιάριον να βυθίζωσιν εις την χύτραν του προϋπολογισμού. β) Εις αντιπολιτευομένους, ήτοι μη έχοντας κοχλιάριον και ζητούντας εν παντί τρόπω να λάβωσιν τοιούτον. γ) Εις εργαζομένους, ήτοι ούτε έχοντας κοχλιάριον ούτε ζητούντας, αλλ' επιφορισμένους να γεμίζωσι την χύτραν διά του ιδρώτος των» (Εμμανουήλ Ροΐδης)
02 Ιουνίου 2010 10:01 μ.μ.