Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ΤΗΣ κ. ΙΓΓΛΕΖΗ?

Έχει αναρωτηθεί η κ. Ιγγλέζη αν η υπόλοιπη κοινωνία
της Χαλκιδικής, επικροτεί τον πολιτικό της ακτιβισμό;

Χαλκιδική δεν είναι μόνο η Ιερισσός
...
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνα Ιγγλέζη, πλήρως υποταγμένη στο πνεύμα «μονά – ζυγά» δικά μου, που αποτελεί το μότο ζωής, όσων «επαναστατούν» ενάντια στην επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική, βρήκε το κουράγιο μετά τα όσα έζησε σε Σκουριές και Πολύγυρο και έδωσε συνέντευξη στη Θεσσαλονικιώτικη ιστοσελίδα “seleo”, η οποία βρίσκεται αναρτημένη στο youtube.Ανεξαρτήτου του γεγονότος, ότι η κ. Ιγγλέζη ήταν ποταμός...(σ’ αυτό βοήθησε το γεγονός ότι δεν της έγιναν και πολλές ερωτήσεις, για την ακρίβεια μόλις μια), νομίζουμε ότι αυτή η συνέντευξη πρέπει να προστεθεί στο συνολικό πακέτο πολιτικού παραδείγματος προς αποφυγή,σε όσους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου τους ενδιαφέρει να μείνουν στην πολιτική ιστορία του τόπου για τις πραγματικές υπηρεσίες τους, προς το λαό και την κοινωνία. Και όχι μόνο ή κυρίως για τις καλές υπηρεσίες τους προς τον κομματικό μηχανισμό που τους ανάδειξε.
Η βουλευτίνα της Χαλκιδικής (;;;) τόσο με τα όσα είπε σ’ αυτή τη συνέντευξη, όσο και με τη γενικότερη της στάση απέδειξε περίτρανα, πως έγινε βουλευτής για να ικανοποιήσει, εκτός από τις προσωπικές της φιλοδοξίες, αποκλειστικά το κομματικό της ακροατήριο. 
Ο συλλογισμός μας δεν είναι αυθαίρετος. Βρίσκεται εντός του σχεδίου πολιτικής δόμησης, βάση του οποίου άγεται και φέρεται η εν λόγω βουλευτής.
Για σκεφτείτε λίγο, φίλοι αναγνώστες, τι έκανε χθες η κυρία Ιγγλέζη; Πήγε να ζητήσει την απελευθέρωση όλων των ατόμων, που προσήγαγαν και στη συνέχεια συνέλαβαν οι αρχές, ενώ απαίτησε, όπως λέει στη συνέντευξη της να τους δει επικαλούμενη τη βουλευτική της ιδιότητα. Στη συνέχεια ακολούθησε το επεισόδιο το οποίο καταγγέλλει με τον αστυνομικό, ο οποίος δεν της επέτρεψε να μπει στο κτήριο. Η άποψη μας είναι πως καλά έκανε και της το απαγόρευσε.
Κανένας δεν είναι πάνω από το νόμο και οι βουλευτές πρέπει να δίνουν πρώτοι αυτό το παράδειγμα. Κάκισταόμως έπραξε ο αστυνομικός, αν τη χτύπησε, όχι επειδή είναι βουλευτής, αλλά επειδή είναι γυναίκα.
Στο δημοσιογράφο λοιπόν του seleo στο και πιο συγκεκριμένα στο 2΄:45” του σχετικού βίντεο, είπε η κ. Ιγγλέζη: «Αυτή είναι η συμπεριφορά ενός αστυνομικού απέναντι σ΄έναν εκπρόσωπο του ελληνικού κοινοβουλίου. Απορώ αν ζούμε σε δημοκρατία, η σ΄ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος».
Βλέπουμε λοιπόν την έχουσα... δημοκρατική νοοτροπία βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ να αναρωτιέται εμμέσως πλην σαφώς, που κρύφτηκε η δημοκρατία στον τόπο που τη γέννησε;
Πληροφοριακά να της πούμε πως την ίδια απορία έχουν επίσης, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα μεταλλεία, οι οποίοι ζήτησαν χθες να τη συναντήσουν στις Σκουριές για να της εκθέσουν τα προβλήματα τους. 
Η κ. Ιγγλέζη όμως δε δέχτηκε καμία συνάντηση. Τους αγνόησε επιδεικτικά. Αγνόησε ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην εκλογική της περιφέρεια. Αγνόησε εργαζόμενους, που ενώ γνωρίζουν την εχθρότητα που τρέφει για τη δουλειά και το μεροκάματο τους, αυτοί παρ’ όλα αυτά έριξαν τα μούτρα τους και ζήτησαν συνάντηση μαζί της. Αγνόησε τους ανθρώπους στους οποίους οφείλει έμμεσα το γεγονός, ότι έγινε βουλευτής και κουβαλάει επάνω της όλα αυτά τα προνόμια. 
Αυτή η περιφρονητική συμπεριφορά της κ. Ιγγλέζη είχε δημοκρατικά στοιχεία; Λίγες ώρες μετά πήγε στον Πολύγυρο για να απαιτήσει την απελευθέρωση των συλληφθέντων. Εκείνους ήθελε να τους δει. 
Για να είμαστε πιο ακριβείς, οι ακτιβιστές από την Αθήνα, από τη Σύρο, από τη Θεσσαλονίκη μπορούν να δει όποτε θέλουν την κ. Ιγγλέζη. Αν δεν μπορούν αυτοί λόγω των ιδιόμορφων συνθηκών που μπορεί να βρίσκονται (πχ. προσαχθέντες ή συλληφθέντες λόγω τέλεσης αξιόποινων πράξεων), η βουλευτής της Χαλκιδικής (;;;) θα κάνει χρήση της βουλευτικής της ιδιότητας και ασυλίας ή ότι χρειαστεί για να τη συναντήσουν. Τέτοια δημοκρατική όμως συμπεριφορά δεν υπάρχει στο ρεπερτόριο της για το μεταλλωρύχο εργαζόμενο από τα Μαδεμοχώρια. Δυο μέτρα και δύο σταθμά;
Επίσης σ΄άλλο σημείο της συνέντευξης της η κ. Ιγγλέζη, πιο συγκεκριμένα στο 00:37” είπε ότι, «κατά τη διάρκεια του... απροκάλυπτου κυνηγητού που εξαπέλυσαν οι αστυνομικοί (πιθανώς να εννοούσε απρόκλητου...) θα μπορούσε φυσιολογικά να σκοτωθεί κόσμος»... 
Εμείς να δεχθούμε υποθετικά, ότι έχει μια λογική βάση ο ισχυρισμός της κ. Ιγγλέζη, καθώς το κακό δε θέλει και πολύ για να γίνει. Γιατί δεν την έχουμε ακούσει ποτέ να διατυπώνει την ίδια αγωνία για τις ζωές των εργαζομένων, οι οποίοι πέφτουν θύματα απρόκλητων ενεδρών, που στήνουν άγνωστα άτομα, κατά την μεταφορά από προς το χώρο εργασίας τους; Γιατί δεν την έχουμε ακούσει ποτέ να καταγγέλλει δημόσια τους απρόκλητους βανδαλισμούς σε περιουσίες πολιτών που έχουν επαγγελματική σχέση με τα μεταλλεία; Χθες πάλι άγνωστοι έσπασαν τα αυτοκίνητα δύο εργαζομένων στην Ιερισσό. Πως να ερμηνεύσουμε τη σιωπή της σε τέτοια κρούσματα τυφλής βίας; Ως επιβράβευση;
Πάρα πολλές φορές απ’ αυτό το blog έχουμε ζητήσει από την κ. Ιγγλέζη να παρέμβει προσωπικά για να εκτονώσει το κλίμα φανατισμού, που πυροδοτούν συγκεκριμένοι κύκλοι στην Ιερισσό. Αντί αυτού όμως η κ. Ιγγλέζη κάνει ότι είναι δυνατόν για να συντηρείται αυτή η κατάσταση.
Αδιαφορεί επιδεικτικά για τις ανάγκες και τα θέλω της συντριπτικής πλειοψηφίας της εκλογικής της περιφέρεια, που θέλει τη συνέχιση της μεταλλευτικής δραστηριότητας και τη βουλευτική της ιδιότητα τη χρησιμοποιεί για να κάνει ακτιβισμό.
Πρέπει όμως να θυμάται και να μην ξεχνά ότι σ’ αυτούς τους καιρούς αποτελεί μέγιστη πρόκληση για μια κοινωνία, που δοκιμάζεται από την ανεργία και τη φτώχεια ,η συγκεκριμένη βουλευτής να αμείβεται παχυλά από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων για να κάνει ακτιβισμό και δημόσιες σχέσεις σε βάρος του λαού της ΒΑ Χαλκιδικής.
ΥΓ. Απευθύνουμε παράκληση σε κάθε ειδησεογραφικό ιστολόγιο να απευθυνθεί προς την κ. Ιγγλέζη και να της ζητήσει πληροφορίες ή και ακόμη και το ίδιο το απειλητικό σημείωμα, που υποστήριξε χθες τόσο η ίδια όσο και ο έτερος «καππαδόκης» κ.Τρεμόπουλος, ότι έστειλε η εταιρεία προς τους εργαζομένους για να τους αναγκάσει παρά τη θέληση τους, για να λάβουν μέρος στη χθεσινή κινητοποίηση. Από χθες το ζητούμε αλλά δυστυχώς δεν έχουμε λάβει καμία ανταπόκριση... Όποιος μπορεί ας βοηθήσει στη διαλεύκανση αυτής της πολύ σοβαρής καταγγελίας .


27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπό για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Συμφωνούμε ότι ήταν μια ειρηνική διαμαρτυρία κατά της επένδυσης.
Ας μου απαντήσει κάποιος που συμμετείχε αλλά και κάποιος που δεν ήταν στην περιοχή. Τι δουλειά είχαν να βρίσκονται στην κατοχή των «ειρηνιστών», δέκα βόμβες μολότοφ, δώδεκα βεγγαλικά, δέκα σφεντόνες, δώδεκα μάσκες, πέντε κουκούλες τύπου full face, ένα τσαντάκι μέσης που περιείχε τεμάχια μπετονόβεργας, διάφορα αιχμηρά αντικείμενα και ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο με ανοικτή καρότσα φορτωμένο με τριάντα τρία ξύλινα κοντάρια και άλλα αντικείμενα, που κατασχέθηκαν;

Ανώνυμος είπε...

Χιλιάδες οι διαδηλωτές κατά της καταστροφής της Χαλκιδικής εναντίον μιας χούφτας Μπομπολοκαθοδηγούμενων και μερικών εκατοντάδων πάνοπλων Πραιτοριανών του συστήματος,
αυτό είναι που σας (σε) καίει ΠΟΛΑΡηδες.
Εμείς πάντως είμαστε περήφανοι για την βουλευτίνα μας Ιγγλέζη Κατερίνα και την συνεπή της στάση δίπλα στον Λαό της Χαλκιδικής!

Ανώνυμος είπε...

Να την χαίρεστε την άξια βουλευτίνα σας. Πραγματικά πολυ αξιόλογο άτομο και με μεγάλη ευφράδεια λόγου! Αν πεις τα δημοκρατικα στοιχεία που την διακρίνουν, ατελείωτα. Ο αστυνομικός όμως έκανε ένα μεγάλο λάθος. Δεν θα έπρεπε να την χτυπήσει μόνο στον ώμο, αλλά να την στείλει για μια επιδιόρθωση σε κανένα νοσοκομείο για να θυμάται καλύτερα την βουλευτική της ιδιότητα.

Ανώνυμος είπε...

Γυναικούλες γιατί κόπτεστε για την Ιγγλέζη. Τα συντονιστικά αγώνα την πρότειναν να γίνει υποψήφια βουλευτής και την εκλέξαμε. Και να ναι καλά, για τον λόγο που την ψηφίσαμε μια χαρά αγωνίζεται. Να σας ρωτήσω όμως και εγώ. Ο Πάχτας δεν είναι δήμαρχος όλου του δήμου Αριστοτέλη. Γιατί δεν εισακούει και τους υπόλοιπους? Μονά ζυγά δικά σας δεν γίνετε...

Ανώνυμος είπε...

7:40
Μη κάνεις ότι δε καταλαβαίνεις!
Οι άνθρωποι, όπως ήμουν κι εγώ, δεν είχαν τίποτε στα χέρια τους επιλήψιμο!
Χοντροειδής προβοκάτσια της αστυνομίας είναι!
Κι αν είσαι από την περιοχή τότε βλέποντας τα πρόσωπά τους θα δεις ότι είμασταν κυρίως αγρότες ψαράδες υλοτόμοι Μελισσοκόμοι ελαιοπαραγωγοί καταστηματάρχες ξενοδόχοι κτλ!
Δηλαδή ουσιαστικά είμασταν το σύνολο της κοινωνίας της περιοχής!
Μας θεωρείς τρομοκράτες;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κα Ιγγλέζη!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, δεν μπορεί ο κάθε απλός πολίτης και ποταπός προλετάριος να έχει τα ίδια δικαιώματα με την ΚΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!!!!!

ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΡΕΕΕΕ!

Δείτε τι ψηφίζεται "δημοκράτες" που σας χαλάει την αισθητική η χρυση αυγή λες και εσείς είστε καλύτεροι...

ΟΥΣΤ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως δεν είναι σαν τον πολιτικάντη φίλο σας τον Πάχτα που έχει μεταφέρει παράτυπα και πραξικοπηματικά απο την αρχή της θητείας του σχεδόν όλες της υπηρεσίες απο την έδρα του δήμου Αριστοτέλη, την Ιερισσό , πάνω στα κατσάβραχα της πληθυσμιακά και οικονομικά υποδεέστερης Αρναίας χωρίς ντροπή και γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια νόμους και Σύνταγμα καθώς και κάθε αίσθηση δικαίου.

Ευτυχώς που δεν ΄έκανε και νομάρχης γιατί η πολιτική του ανεπάρκεια και έλλειψη δικαιοσύνης θα τον έκανε να πάρει όλες τις υπηρεσίες απο τον Πολύγυρο στην Αρναία.
Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να την βρείτε εσείς ;

Χορεύετε σαν τις αρκούδες όταν χτυπά το ντέφι του ο αρκουδιάρης (εταιρεία)...

Και σας φταίνε οι άλλοι μετά...

Ανώνυμος είπε...

22 Οκτωβρίου 2012 7:40 μ.μ.
Ή νομιζεις οτι ειναι ενα εξυπνο σχολιο και το βαζεις παντου, ή δεν ξερεις να γραφεις μ@@@κα και δεν εχεις κατι πιο εξυπνο να πεις

Ανώνυμος είπε...

Σπουδαίο το επίπεδο των περιλάλητων συντονιστικών οργάνων, φορέων, κλπ., να ψηφίσουν για βουλευτή την Ιγγλέζη!

Μα καλά οι άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική, πχ. Χουχούτας, κλπ. δε βλέπουν ότι αυτή είναι βουλευτής των Μεταλλείων?
Οτι παρανομεί σε "ειρηνικές" διαδηλώσεις κάθε λίγο?
Ότι προκαλεί?
Ότι έχει μόνο μία έγνοια?
Ότι σκασίλα της η υπόλοιπη Χαλκιδική?
Ότι μια χαρά πληρώνεται από όλους μας (που πλεον δε μας περισσεύουν) για να κάνει το χόμπυ της επάγγελμα?

Καλά ρε παιδιά ως πότε θα μας πιάνουν κορόιδα?
Τόσα πάθαμε, μυαλό δε βάζουμε.
Μήπως τελικά μας αξίζουν όσα τραβάμε?

Ανώνυμος είπε...

Πολίτη του Καναδά όσο θα μας λες ξένους και κουκουλοφόρους και αναρχικούς τόσο πιο πολυ θα αντιστεκομαστε και θα γινόμαστε όλο και πιο πολυ και θα ξεσηκωνομαστε

Ανώνυμος είπε...

Το κακούργημα της Ιγγλεζη και των φίλων της στη Χαλκιδική θα το φυσά με και δεν θα κρυωνουμε .

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΑΝΟΙΧΤΕ ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΝΑ ΣΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΡΟΛΟΓΟ.ΕΚΤΟΟΟΣ....ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΡΜΙΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ,ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ.ΜΠΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

Ανώνυμος είπε...

ρε μεταλωρυχοι ποσο καλο μας κανετε και μας πωρωνεται δεν ξερετε...να σται καλα.φιλια στη καραστεριου που παραιτηθηκε λογω πιεσεων των ουρανοπολιτων...οι μασκες πεφτουν.ο παχτας μετραει μερες μαζι και η εταιρια

Ανώνυμος είπε...

Γλυφοτσάνακο του Αριστοτέλη.
Κοίτα να φιλάς τις κατουρημένες ποδιές που φιλάς μπας και βγάλεις κάτι πάνω από το ταμείο ανεργίας και άσε τις μαλακιες που νομίζεις ότι λές και εξυπνάδες.
Λιμασμένα ε λιμασμένα!!

Ανώνυμος είπε...

Η αστυνομία θα μας επιτίθεται με χημικά χωρίς ουσιαστικό λόγο κι εμείς θα καθόμαστε και θα την τρώμε, χωρίς να προστατεύσουμε τον εαυτό μας ???? Δηλαδή οι μπάτσοι έχουν δικαίωμα να μας χτυπούν με κάθε μέσο κι εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να προστατευτούμε ???? Ωραία δημοκρατία.... Φυσικά και θα έχουμε κουκούλες και αντιασφυξιογόνες μάσκες και όπλα για να αμυνθούμε.

Ανώνυμος είπε...

τουλάχιστον η ιγγλεζη έχει ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!! ..τον παχτα αλήθεια τι τον ακολουθεί?? η γνωστή τροπολογία που μας ξεπούλησε το Βατοπέδι, τα εκατομμύρια που χάρισε στην μητρόπολη αρναιας τον κόσμο της περιοχής που γέλασε με τις θέσεις εργασίας για να εκλεγεί δήμαρχος και φυσικά το τελευταίο το ρυθμιστικό. και έχετε μούτρα ρε καθίκια και μιλάτε για την ιγγλεζη???? αυτή η γυναικα παλεύει ενάντια στην καταστροφή του τόπου μας με μόνο της όπλο την φωνή του κόσμου που τον υπερασπίζετε επάξια!!! ενώ ο παχτας λειτουργεί ανάξια για όλους εμάς... ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ

caesar

Ανώνυμος είπε...

Κα Ιγγλέση, το να λες ότι είσαι βουλευτής μη νομίζεις ότι είναι και τίποτε το αξιόλογο! Ξέρεις πολλοί από μας ...χεστήκαμε! Τώρα το να είσαι εσύ βουλευτής εγώ το βρίσκω γελείο γιατί σε ξερούμε ποιά είσαι. Όλα αυτά τα ψεύτικα που τσαμπουνάς και οι βλακώδης εμμονή σου για τα μεταλλεία μάλλον κακό σου κάνουν. Θα ξανάρθουν εκλογές ξέρεις...και όταν θα μείνεις στο ράφι και θα σε βλέπω με την καταθληψάρα, ίσως και να μπεκρουλιάζεις, ε...τότε ας με συγχωρέσει ο Θεός θα χαίρομαι πολύ. Αν δε, είσαι κοντά στο ¨γκρεμό¨ με χαρά θα σου σκουντήξω και τη καρέκλα!

Ανώνυμος είπε...

Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα,"εκπρόσωπος" του Ελληνικού κοινοβουλίου τρομάρα μας, για αυτό η Ελλάδα κατάντησε εκεί που κατάντησε.

Ανώνυμος είπε...

7.40 εισαι μεγαλος πρηχτης

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη φορά στο βουνο θα είμαστε πιο οργανωμένοι.

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΕΙΣΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΤΗΜΠΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΧΟΡΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Προς 12:05
Εμείς ειμαστε παπαρολόγοι ή η βουλευτίνα σας που ο κοσμος καιγότανε και αυτή στις συνεντευξεις της ασχολιόταν, πόση ώρα με το να μας θυμίζει ότι ειναι βουλευτής. Χθες βέβαια στο TV Χαλκιδική την συμβουλευσανε και τα γύρισε, άρχισε να νοιάζεται για τον καημενο κόσμο. Εκτός των άλλων ελλατωμάτων της όμως λέει και ασύστολα ψέματα. "Εμείς δεν τα βάζουμε με τους εργαζομένους, την εταιρεία πολεμάμε" έλεγε με καμάρι, ενώ την ίδια ώρα οι υποτακτικοί της πηγαίνανε στα σπίτια των εργαζομενων και τους χλευάζανε, κλείνανε τους δρόμους για να μην πάνε οι εργαζομενοι στην δουλειά τους και το προοηγούμενο βράδυ κάνανε ζημιές σε αυτοκίνητα εργαζομενων. Τέτοια ξεφτίλα! Μέχρι και τους αστυνομικούς έβγαλε τρελούς και είπε χαρακτηριστικά "η αστυνομια λέει πολλά". Κατα την Ιγγλεζη δεν υπήρχαν ουτε μολοτοφ, ούτε μάσκες, ούτε βίδες, μόνο νερά και σάντουιτς. Εκεί όμως που ξεφτιλήστηκε εντελώς ήταν οταν έλεγε ότι οι γυναίκες έκαναν ειρηνική, καθιστική διαμαρτυρία και τους επιτέθηκαν χωρίς λόγο τα ματ και οι τηλεθεατες παρακολουθούσαμε το βίντεο οπου πετούσε κάποιος απο τους αντιδρώντες πέτρες στα ματ και μετά τα ματ χτύπησαν. Αλλά όπως είπε και η Ιγγλέζη " μια πέτρα τους πείραξε;", έπρεπε να τους ρίξουν κανένα βράχο. Τα συμπεράσματα δικά σας για την άξια βουλευτίνα σας!

Ανώνυμος είπε...

4:58
Από τον τρόπο που γράφεις φαίνεται ότι τρομοκρατήθηκες!
Κι όμως ότι είπε η Ιγγλέζη είναι αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

9:26
Δεν έχω κανένα λόγο να τρομοκρατηθώ. Δεν ανήκω στο εργατικό δυναμικό της εταιρείας και ούτε σκοπεύω να ενταχθώ. Βλέπω τα πράγματα αντικειμενικα και δεν φοράω παρωπιδες. Ξεκαθαρίστε ποιο είναι το πρόβλημά σας. Η συγκεκριμένη εταιρεία, η μόλυνση, οι εργαζόμενοι, ο Πάχτας; Έχετε μπερδευτεί πολύ και τα βάζετε με αυτούς που δεν φταίνε. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ξέρετε τι σημαίνει; Που μεγαλώσατε εσείς; Στην Ζούγκλα;

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 11.03
συμφωνω απολυτα με τις σκεψεις σου αυτες.Το προβλημα τους ειναι ο Παχτας , απλα μπλεχτηκαν μαζι τους και μερικα λαμογια που κανουν τους οικολογους και γινονται αυτα τα εκτροπα. Αυτοι λοιπον επιτιθοντε απροκαλυπτα και χωρις λογο μερικες φορες η βρισκουν εναν λογο.Επισης αυτοι που κοπτοντε για το περιβαλλον , ας αφησουν ησυχα τα καημενα τα ζωακια που καθημερινα σκοτωνουν , η τα δεντρα που κοβουν και τα πουλουν για καυσοξυλα παρανομα . Νομιζουν οτι επειδη δεν μιλαμε δεν γνωριζουμε κιολας;;; Γνωριζουμε και πολυ καλα μαλιστα οπως γνωριζουμε και πολλα πολλα αλλα...Δεν θα ξερουν που να κρυφτουν αν ανοιξουμε το στοματακι μας!!! Απο δω και περα ας προσεχουν τις κινησεις τους...

Ανώνυμος είπε...

24 Οκτωβρίου 2012 9:16 π.μ.
μην ανοιξεις το στοματακι σου γιατι μπορει να το μπερδεψουμε με τιποτα αλλο

Ανώνυμος είπε...

9.16 πρεπει καποια στιγμη να μιλησουμε να φωτογραφισουμε ολους αυτους τους προστατες του βουνου που εδω και χρονια ασελγουν σε αυτο με λαθραια κοπη ξυλων λαθραιο κυνηγι αυτοι ειναι που βλεπω προτοστατες και τρελαινομαι τη βολη τους θα χασουν αυτο τους πειραζει