Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Οι ελεγκτές και οι φοροεισπράκτορες των τοκογλύφων … ξανάρχονται!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Πρέπει πλέον όλοι μας να κατανοήσουμε ότι η Ελλάδα του 2012 δεν είναι πια ελεύθερη χώρα αλλά μια “Μπανανία” σε καθεστώς κατοχής που την κυβερνούν πολιτικά ανδρείκελα τα οποία στις πρόσφατες εκλογές “εκβίασαν” και “τρομοκράτησαν” μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού προκειμένου να βγουν ξανά στον αφρό της εξουσίας!

Διαβάζουμε ότι τις προσεχείς ημέρες έρχεται πολυπληθές κλιμάκιο των δανειστών προκειμένου να ελέγξει αλλά και να δώσει διαταγές για την εφαρμογή ή ακόμα και για την λήψη και άλλων δυσβάσταχτων μέτρων εις βάρος του λαού μας!
Όπως είναι γνωστό στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής κάποιοι Ευρωπαίοι ηγέτες σήκωσαν το ανάστημα τους απέναντι στην φασίστρια καγκελάριο της Γερμανίας κ. Μέρκελ.
Όμως η Ελληνική Κυβέρνηση ήταν στην ουσία απούσα και η παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παπούλια  ήταν για εμένα εξευτελιστική μια και η συμμετοχή του είχε το ρόλο του “απλού” ταχυδρόμου της επιστολής Σαμαρά! Μιας επιστολής που απλά δήλωνε το γνωστό «Θα εφαρμόσουμε τα συμφωνηθέντα».
Τα συμφωνηθέντα τα οποία οδήγησαν και οδηγούν ολοένα και περισσότερους Έλληνες στην ανεργία, στην εξαθλίωση και στην αυτοκτονία!
Μέσα σε αυτό το πολιτικοοικονομικό περιβάλλον το λυπηρό είναι ότι δεν βλέπουμε φως στον ορίζοντα μια και η συγκυβέρνηση των τριών δεν φαίνεται να μπορεί να τηρήσει τις προγραμματικές (υποτίθεται) συμφωνίες και εξαγγελίες οι οποίες μιλούσαν για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου!
Φίλοι/ες είμαστε πια υπό κατοχή και δεν θα πρέπει πλέον να θεωρούμε “ταμπού” και καταστροφή την καταγγελία του μνημονίου, την έξοδο μας από την λυκοφωλιά του Ευρώ και την επαναφορά μας στο εθνικό μας νόμισμα την δραχμή μια και όπως φαίνεται και λένε (off the record) Ευρωπαίοι αξιωματούχοι αργά ή γρήγορα θα μας πετάξουν έξω … οι ίδιοι.
Όσο για αυτά τα Ευρωπαϊκά “golden boys” (τους υπαλληλίσκους των τοκογλύφων) δεν θα πρέπει κανένας Έλληνας πολίτης (ειδικά οι εργαζόμενοι στα υπουργεία και στις υπηρεσίες που θα πάνε) και να τους επιτρέψουν να συνεχίσουν να θεωρούν την πατρίδα μας “Προτεκτοράτο” στο οποίο θα κινούνται με την “άνεση” (που τους επιτρέπουν οι εγχώριοι δωσίλογοι συνεργάτες τους ) και τον αέρα του κατακτητή προσβάλλοντας, αλλά το κυριότερο απαιτώντας και οδηγώντας μας ολοένα και περισσότερο στην απόλυτη “υποδούλωση”!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ.. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ... Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΠΕΘΑΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

Από άτομα της πνευματικής και πολιτικής στάθμης Πρεβενιού, δεν έχουμε καμιά απαίτηση για ο,τιδήποτε. Νοσταλγοί της δραχμής και της οπισθοδρόμησης αυτοί οι τύποι, που αυτοαποκαλούνται "προοδευτικοί", είναι ό,τι χειρότερο και συντηρητικότερο έχει η πατρίδα μας.
Και δεν ντρέπονται ούτε αντιλαμβάνονται πως είναι γραφικοί και επικίνδυνοι καραγκιόζηδες.

Ανώνυμος είπε...

αφου ο συριζα εκανε πισω μονο λογια καιθ πραξεις τιποτα καλα να παθουμε ολοι ολοι οοι πολιτικοι μας να εξαφανιστουν ολοι χαρτογιακαδες

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ 3% ΕΝΩ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΒΕΝΙΟΥ ΜΕ 4,5%!ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ!ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΠΡΕΒΕΝΙΕ ΕΛΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!