Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ


Με μεθόδους Μέγκελε κάνει «ιατρική» η Χρυσή  Αυγή. Έξω οι  ρατσιστές από τα νοσοκομεία.
Οι νεοναζί της Χρυσής  Αυγής πιστοί στη χιτλερική κληρονομιά της επιβίωσης της μίας «ανώτερης φυλής»  και της εξόντωσης των υπολοίπων επιχειρούν να αναβιώσουν τις ιατρικές μεθόδους του Μέγκελε το 2012 στα δημόσια νοσοκομεία με μια καμπάνια για «αίμα και αιμοπετάλια μόνο για έλληνες». Ανακοινώνουν μάλιστα ότι στο νοσοκομείο Σωτηρία φιλοξενείται αυτή η πρακτική.Ο Μέγκελε, ρατσιστής γιατρός του στρατοπέδου συγκέντρωσης του Άουσβιτς έκανε πειράματα σε ανθρώπους εξοντώνοντας τους για να αποδείξει τάχα την ανωτερότητα της Άριας φυλής οδηγώντας στην εξόντωση χιλιάδες. Οι σύγχρονοι ρατσιστές της Χρυσής Αυγής έχουν σαν ιδανικό την εθνοκάθαρση της Ελλάδας από μετανάστες με μεθόδους Χίτλερ και Μέγκελε. Γι αυτό συνεργάζονται με την Αστυνομία και κλιμακώνουν τα ρατσιστικά πογκρόμ στις γειτονιές.
Την ώρα που ο Λοβέρδος έσπρωξε στη διάλυση τα δημόσια νοσοκομεία , το ΙΚΑ και τα ιδρύματα πρόνοιας  χιλιάδες εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία άρχισαν να δίνουν τη μάχη για να διασώσουν το δημόσιο δωρεάν χαραχτήρα της περίθαλψης για κάθε εργαζόμενο, άπορο, ανασφάλιστο και μετανάστη.
 Η Χρυσή Αυγή ,το μαύρο δεκανίκι των αφεντικών και της ΝΔ, έρχεται να στηρίξει τα Μνημόνια με τη διάλυση του δημόσιου συστήματος και τις περικοπές στα νοσοκομεία με επιθέσεις κατά των μεταναστών εργατών που αποτελούν ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού με συμβολή στην κοινωνική ασφάλιση. Είναι τσιράκια των κυβερνήσεων για να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση και τα κλεισίματα των νοσοκομείων. Γι αυτό βγαίνουν και προπαγανδίζουν ότι τα λεφτά που κόβουν με τα Μνημόνια οι κυβερνήσεις είναι αρκετά …αν διώξουμε τους μετανάστες από τα νοσοκομεία. Ξεπερνάει κάθε όριο ανοχής και αθλιότητας η παρέμβαση της συμμορίας των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής που απείλησαν με εισβολή σε νοσοκομεία και νηπιαγωγεία για να τα εκκαθαρίσουν από τους μετανάστες και τα παιδιά τους.
Ο αγώνας για να απαλλαγούμε από τα βάρη της κρίσης που μας φορτώνει το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα σπέρνοντας τη φτώχεια, την εξαθλίωση, τη διάλυση της Υγείας και της παιδείας είναι υπόθεση της οργανωμένης εργατικής  τάξης που με ένα νέο κύμα απεργιών και καταλήψεων μπορεί να αναγκάσει την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να πάρει πίσω τα Μνημόνια ναι και τις περικοπές. Δεν θα αφήσουμε τους φασίστες να διαλύσουν τις υπηρεσίες των νοσοκομείων και να δημαγωγούν.
Καλούμε την ΟΕΝΓΕ, την ΠΟΕΔΗΝ, την ΕΙΝΑΠ , τα σωματεία εργαζόμενων  στα νοσοκομεία να καταδικάσουν την ρατσιστική παρέμβαση στο τομέα δουλειάς τους που υπηρετεί την κοινωνία με κριτήριο την περίθαλψη όλων και όχι το χρώμα, τη φυλή και τη θρησκεία.
Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή τους. Τόσα χρόνια που οι Ελβετοί μας δίνουν αίμα τπ ξέχασαν οι αλήτες.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αιμοδότης τα τελευταία 4 χρόνια και είμαι περήφανος! Είμαι περήφανος που πολλοί μετανάστες κάνουν το ίδιο που κάνω κι εγώ και βοηθούν συνανθρώπους στην χώρα μας. Αλήθεια κύριοι (;;;;) της χρυσής αυγής, όταν ένας συγγενής σας έχει άμεση ανάγκη απο αίμα ρωτάτε και τι εθνικότητας είναι το αίμα της φιάλης ή ευχαριστείτε τον θεό που πιστεύετε που τελικά βρέθηκε αίμα ;;; Θα έπρεπε να ντρέπεστε, εγώ δεν ανήκω στην χώρα σας, δεν θέλω να λέγεστε συμπολίτες μου, είστε αρρωστημένα μυαλά που μα γυρίζουν 200 χρόνια πίσω. Η ανθρώπινη ζωή κύριοι (;;;) οικογενειάρχες (;;;;) και πιστοί χριστιανοί (;;;) της χρυσής αυγής δεν γνωρίζει απο σύνορα και σημαίες! Η ανθρώπινη ζωή είναι ότι σημαντικότερο υπάρχει...απο μόνοι σας αναιρείτε με αυτά που κάνετε την θρησκεία που υποτίθεται πως πιστεύετε ευλαβικά!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να πάει ένας χρυσαυγίτης έξυπνος σε άλλο κράτος και να χρειάζεται αίμα!
Να πεθαίνει και να μήν του δίνουν,γιατί δεν θα είναι πολίτης εκείνης της χώρας!Να δω άν θα του αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

http://2.bp.blogspot.com/-TIHPqU3neDI/T_NgwCIoB4I/AAAAAAAAryw/4y8vSFY-RW0/s1600/563335_10151894182250296_530782180_n.jpg