Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Ανάλγητο κράτος και κοινωνίες μάλλον αδιάφορες

Είχαμε γράψει προ ημερών ("Κράτος δικαίου" και τρίχες κατσαρές!) για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει οικογένεια αθίγγανων στον Πολύγυρο.
-Το πρόβλημα παραμένει! 
Σε ένα ανάλγητο κράτος ..."φυσικό" είναι (!)
Όμως στη μικρή μας κοινωνία τι συμβαίνει;
-Ο Δήμος Πολυγύρου, η Μητρόπολη Κασσανδρείας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκιδικής δεν μπορούν να πάρουν κάποια πρωτοβουλία;
-Η οικογένεια των αθίγγανων δεν πρέπει να κάνει Πάσχα στον τόπο καταγωγής της;
-Γιατί οι κοινωνικοί φορείς κωφεύουν ή δεν βλέπουν;

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εδώ δεν μας νοιάζουν αυτοί! Είναι βρομιάρηδες, κλέφτες κτλπ κτλπ...μ'αυτούς θα ασχολούμαστε τώρα ;;;; αυτός είναι ο πολιτισμός μας!

Ανώνυμος είπε...

Οι υποψήφιοι των κομμάτων,τα ίδια τα κόμματα, ας μαζέψουν χρήματα ρεφενέ και να στείλουν τους ανθρώπους στα σπίτια τους.

Ανώνυμος είπε...

Πότε έκανε η οργανωμένη (λέμε τώρα) Πολιτεία (Δημόσιο) για να τους φέρει τους Ρομά και τους κάθε λογής αναξιοπαθούντες στα ίσια; Ποτέ!!! Τί έκανε η Εκκλησία; Απολύτως τίποτε!!! Μόνο μαζεύει από τους άλλους χωρίς η ίδια να δίνει τίποτε!!! Μήπως όμως το ελληνικό Σύνταγμα και οι "ιεροί κανόνες" της Εκκλησίας μας άλλα πρεσβεύουν, όπως κοινωνίες χωρίς φυλετικές, θρησκευτικές, οικονομικές και κοινωνικές διακρίσεις; Θα μου πεις όλα αυτά τα περί ισοπολιτείας είναι για τα μάτια, για να "βγάζουν λάδι" τους κλέφτες των κομμάτων της εξουσίας των τελευταίων δεκαετιών, των κομμάτων δηλαδή των σκανδάλων και της διαφθοράς, για τα οποία δεν ξέρω τελικά πόσοι ανησυχούν και έχουν κουράγιο να τους διαολοστείλουν... Ή μήπως δεν είναι έτσι και θα πρέπει να δικαιωθούν οι λωποδύτες;
Νικητιανός

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί μωρέ Νηκητιανέ είναι αναξιοπαθούντες ;; οι γιούφτ' ;;
Καλά δεν έχεις κατλάβει κι εσύ και οι άλλοι ότι οι γιούφτοι ζούνε όπως ζούνε, απο άποψη για τη ζωή ;; Νομίζεις ότι μπορείς να βάλεις τον γιούφτο σε σπίτι να κατοικήσει;; έχεις δεί πολλούς ;; Βρε έτσι ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΖΟΥΝΕ θα το καταλάβετε ;; και δεν θέλουν να συμμορφωθούν, εδώ ολόκληρη Γαλλία αγανάκτησε και τους έδιωξε τα ξεχάσατε ;;;άκου αναξιοπαθούντες...σιγά να μη πάθουν..να πληρώσει τα 1500 ευρώ που χρωστάει ο γιούφτος και να πάει στα παιδιά του και τη γυναίκα του όπως ισχύει για τον καθένα μας...άιντε απο κεί...

Ανώνυμος είπε...

11 Απριλίου 2012 8:27 μ.μ. άμα δεν ήταν γιούφτος όπως τους αποκαλείς, αλλά κάποιος συγγενείς σου που δεν είχε να πληρώσει, θα ήτα διαφορετικά ε ;;; άιντε απο κεί...

Ανώνυμος είπε...

Με καθαρή και ήσυχη τη συνείδηση μας ας πάμε στην εκκλησία να ανάψουμε το κεράκι μας καινα γιορτάσουμε το Πάσχα μες στη βολή μας....

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9.19 άμα ήταν συγγενείς μου θα τους φρόντιζα, δίκιο έχεις.
Αυτοί δεν έχουν συγγενείς;;;
Όταν γίνεται κάτι μαζεύονται κατευθείαν καμιά τριανταριά γιούφτσες και φωνάζουν ή οδύρονται.
Οι συγγενείς τους πως θα πάνε στην εκκλησία να ανάψουν κεράκι;
Αλλά μάλλον θα είναι απέξω από την εκκλησία και θα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία μας για να κάνουν περιουσίες, όπως άλλωστε πάντα έκαναν.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ουστ ρατσιστοφασισταράδες που παριστάνετε και τους ελεήμονες χριστιανούς. Με κεριά και νερόβραστες φασουλάδες δεν πάνε στον παράδεισο. Αλλα λέει η θρησκεία. Αλλά εσείς καταλαβαίνετε μόνο τα καλά και συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Τον έβαλαν φυλακή τον άνθρωπο για μια τροχαία παράβαση,
Μπράβο ευαισθησία της Ελληνικής Αστυνομίας Πολυγύρου,
ο νόμος είναι νόμος, λένε.
Για το ότι όμως τα παιδιά του δεν πάνε σχολείο, τους σχετικούς νόμους τους έγραψαν στα από τέτοια τους.
Μούγκα γι αυτό κυρ Διοικητά,
λογικό το θέμα κάνει τζιζζζ!

Ανώνυμος είπε...

12 Απριλίου 2012 1:37 π.μ.,δεν μπαίνεις φυλακή για τροχαία παράβαση εκτός αν η παράβαση είναι πολύ χτυπητή, πέρασμα με κόκκινο, μη σταμάτημα σε έλεγχο, αντίσταση κατά της αρχής, πρόκληση ατυχήματος, πού όλα είναι σοβαρά παραπτώματα. Ο γιούφτος αυτός καταδικάστηκε σε 1500 Ευρώ πρόστιμο όπως έγραφε η Ρεσπέντζα στην πρώτη ανάρτηση, προφανώς επειδή έκανε κάτι πολύ σοβαρό.
Το δικαστήριο δεν κοπανάει για μια απλή τροχαία παράβαση τόσο πολύ. Οπότε ο γιούφτος αυτός είναι σίγουρα ένοχος, να πληρώσει, και να φύγει. Αλλιώς να κάτσει μέσα και να μην ξανακάνει μαγκιές.
Και δεν έχω καμμιά σχέση με αστυνομία, αλλά το σωστό είναι σωστό. Οποιος τον συμπονάει και το έχουμε κάνει τόσο μεγάλο θέμα να του πληρώσει το ποσό, να τον πάρει σπίτι του να κάνει δουλειές να τον ξεπληρώσει-αν τον εμπιστεύεται τον γιούφτο..αρκετά με τους σεσημασμένους προκλητικούς γιούφτους, και σταματήστε να τους υποστηρίζετε, δεν τους χρειάζεται, μυαλό δεν βάζουν..

Ανώνυμος είπε...

11 Απριλίου 2012 10:30 μ.μ. φοβερή περιουσία το lada απο πίσω. Φαίνεται εξάλλου και απο τα πανάκριβα ρούχα που φοράνε τα παιδάκια!

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ...ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

Υ.Γ: Τραβάτε στην εκκλησία να το παίξετε καλοί άνθρωποι, για τα μάτια των γύρο σας. Υπάρχουν εκατοντάδες που δεν πάνε και πονάνε τους πάντες και βοηθάνε καθημερινά.
Στον παράδεισο εσείς δεν θα πάτε σίγουρα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=nGN3aSKI1SU&feature=related

Ανώνυμος είπε...

12 Απριλίου 2012, 12:47 μ.μ.
Το πρόστιμο για τροχαία παράβαση ανέβηκε στα 1500 Ε γιατί δεν πληρώθηκε.
Αυτό σαν πληροφορία.
Κατά τα άλλα είσαι ένα άθλιο ρατσιστικό καθήκι του στιλ Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών,
όπου η χριστιανική σου αγάπη για τον συνάνθρωπό σου είναι ολοφάνερη.
Κοντολογίς είσαι ένας γιούφτος, που κανένας τσιγγάνος δεν θα ήθελε, να έχει συγγένεια μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Προς 12 Απριλίου 2012, 12:47 μ.μ. :
Ποιο LADA βρε ούφο;
Τυχαία είναι η φωτογραφία, δεν είναι από τον Πολύγυρο.
χαχαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

12 Απριλίου 2012 10:03 μ.μ, κακώς δεν πληρώθηκε, να δανειζόταν να το πλήρωνε όταν ήταν μικρό το ποσό.
όλοι έχουμε δυσκολίες στη ζωή μας δεν ζητάμε να μας λυπηθούν όμως, αυτό ανήκει σε μίζερους ανθρώπους.
Δεύτερον, δεν είμαι χριστιανός , τρίτο σαφώς και δεν θα ήθελα να έχω οποιαδήποτε συγγένεια με γιουφτοτσιγγάνους,και τέταρτο τους χαρακτηρισμούς στους επιστρέφω στα μούτρα σου.
Όποιος λέει την αλήθεια ενοχλεί, το καταλαβαίνω...αλλοίμονο αν βάλουμε στην ίδια θέση τους άξεστους, προκλητικούς, τεμπέληδες γιούφτους με μας τους Έλληνες..

Ανώνυμος είπε...

Αν υπολογίσουμε ότι τις τελευταίες 2 βδομάδες είναι στον Πολύγυρο και επαιτούν έξω από τον Μασούτη. 6000 Πολυγυρινοί. Δεν ψωνίζουν κανα 2000 από τον Μασούτη; Δεν έδωσε ένα 20% από 0.50€; είναι 200€. Φτάνουν ή δεν φτάνουν για να πας Χαλκίδα;

Λέω γω...

Ανώνυμος είπε...

Για να ακούσετε και τα νέα .πήγαν στο δήμο ζήτησαν βοήθεια και όταν τους έβγαλαν εισιτήρια να παν στο μέρος όπου ζούνε ειπαν ότι δεν θέλουν να φύγουν θέλουν να τους βρουν σπίτι να Ζήσουν εδώ.και κάτι ακόμα που ίσως δεν γνωρίζετε τα δυο αδερφια εχουν χτυπήσει μικρά Παιδια για να τους πάρουν τα κινητά και λεφτά. Αν παντός τους δώσουν σπίτι το σίγουρο ειναι ότι θα έρθει όλο το σόι και θα ζητάνε και αυτοί σπιτια

Ανώνυμος είπε...

Αθλιότητες ρατσιατών.
Οι τσιγγάνει κατάγονται από την Χαλκιδική.