Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Ο Άρχων Μυρεψός Αντώνης Σαμαράς


Θέλω να πιστεύω, ότι ο κύριος Σαμαράς δεν συμμετείχε ενεργά στη παρασκευή του Αγίου Μύρου που πραγματοποιείται περίπου κάθε δέκα χρόνια στο Φανάρι, και πως οι φωτογραφίες όπου εικονίζεται να αναμειγνύει α-δέξια το Μύρο, εντάσσονται στην προεκλογική καμπάνια του κόμματος του. 
Η παρασκευή του Αγίου Μύρου είναι εργασία υπεύθυνη (και οι πέτρες γνωρίζουν πως

οι πολιτικοί μας μόνο συνετοί και υπεύθυνοι δεν είναι), απαιτεί ειδικές γνώσεις και περίτεχνη δεξιοτεχνία (οι δικοί μας πολιτικοί είναι γνώστες και άριστοι δεξιοτέχνες μόνο στο ρουσφέτι, στο λαϊκισμό, στην αλητεία και στη ρεμούλα). Τέλος, προϋποθέτει τοκαλύτερο ανθρώπινο δυναμικό σε ποιότητα και επιστημοσύνη, σκεφτείτε μόνο, πως, σε κάθε παρασκευή ο Οικουμενικός Πατριάρχης καλεί έξι κοσμήτορες φαρμακοποιούς από όλο το κόσμο (οι πολιτικοί μας αρχηγοί, σε αντίθεση, επιλέγουν βουλευτές και υπουργούς, με κριτηρίο όχι την ποιότητα, αλλά την πλήρη υποταγή και δουλική αφοσίωση στο πρόσωπο τους).

Υποθέτω λοιπόν, πως αφού ο κύριος Σαμαράς δεν διακρίνεται για όσα πιο πάνω ανέφερα, το μόνο που θα κατάφερνε, έαν ο ίδιος ήταν υπεύθυνος, θα ήταν η δημιουργία ένος αποτυχημένου κουρκουτιού.
Ας προσέχουν εκεί στο Φανάρι, να κρατούν σε ασφαλή απόσταση παιδιά και Έλληνες πολιτικούς!!! 
  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όπου γάμος και χαρά και η Βασίλω πρώτη

Ανώνυμος είπε...

Ουτε την κουταλα δεν ξέρεις να κρατήσεις ρε Αντωνη??σαν σφουγγαρίστρα την κρατάς

Ανώνυμος είπε...

ρε ναρσή εσύ τι ρόλο βαράς τελικά;;
εντεταλμένη υπηρεσία μήπως;; τη μια σε φταίνε οι Πασοκτσήδες την άλλη οι Νεοδημοκτρατες. άντε και κάτσε στα αυγά σου και βγάλε το σκασμό!! πολύ ωραία φρούτα βγάζετε εκεί στην Ορμύλια!!!