Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Συλλαλητήριο στον Πολύγυρο

Στο Γεν. Νοσοκομείο Χαλκιδικής  την Δευτέρα  2- Απρίλη θα γίνει στάσης  εργασίας, θα εξυπηρετεί τις πρωινές  ώρες μόνο τα επείγοντα  περιστατικά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Χαλκιδικιώτες. Στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής μετά τις εκλογές , με κυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ είναι δρομολογημένο να κλείσουν ,κλινικές και ο Τεχν. Νεφρός.
Τα έξοδα πολλά . Ασφαλιστικά ταμεία και κυρίως ο ΟΓΑ χρεωστούν 3.5 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ ήταν να πάρει το Νοσοκομείο 700.000 ευρώ από το κράτος , να καλύψει ένα μικρό μέρος των υποχρεώσεων προς τους προμηθευτές του δόθηκε το γελοίο ποσό των 47.000 ευρώ.
Οι προμηθευτές όταν το πληροφορηθούν θα σταματήσουν την συνεργασία.
Και ενώ μπορούν να εισπραχθούν και κάποια χρήματα ,το γκισέ των Εξ. Ιατρείων είναι κλειστό το απόγευμα , και όλες τις αργίες επειδή ο Διοικητής είναι ανίκανος να υποχρεώσει κάποιος υπαλλήλους που ξύνουν τα νύχια τους στο πληκτρολόγιο να δουλέψουν τις παραπάνω ώρες.
Αρκετοί γιατροί γράφουν πολλά περιστατικά δήθεν επείγονται και έτσι χάνονται πολλά χρήματα. Δεν καταλαβαίνουν ότι βοηθούν και αυτοί στο κλείσιμο των κλινικών .

Έχουμε βέβαια τελευταία τα ρουσφέτια με μεταθέσεις προσωπικού σε Κέντρα Υγείας που δεν ανήκουν στο Νοσοκομείο. Μέχρι και ο Πετσάλνικος έβαλε το χέρι του για μετάθεση συμπατριώτισσάς του.

Ανώνυμος είπε...

Ο κος ……………. παροτρύνει τους γιατρούς να μην καλύψουν τις εφημερίες όλου του μήνα, κάτι που εφαρμόζει ο ίδιος εδώ και χρόνια.
ΑΠΌΦΑΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΤΑΦΌΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ τέλος στα χειρουργεία και μεταφορά ασθενών όλων των κλινικών τον μισό μηνά στην Θεσσαλονίκη. Κατάσταση που χαροποίει τον εν λόγο κύριο μιας και ο ίδιος δεν χειρουργεί σχεδόν ποτέ .
Ο διοικητής γνωρίζει ότι οι γιατροί εργάζονται μόνο όταν εφημερεύουν 5- 6 ημέρες κάθε μηνά όσο δε για το ωράριο ακόμη και τις εποχές που οι διευθυντές έπαιρναν 6000 Ε τον μηνά ήταν μόλις μερικές ώρες εργασίας αφού εδώ και χρόνια κάνεις δεν ελέγχει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.