Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

O "Δεν διαβάζω" Χρυσοχοΐδης...

-Μετά το κίνημα "Δεν πληρώνω, δημιουργήθηκε και το κίνημα "Δεν διαβάζω"
-Στους τοίχους των σχολείων: "Ήμουν κι εγώ αδιάβαστος"
-Μπορεί απλά να μην ξέρει να διαβάζει, τόσο κακό είναι; Εδώ είχαμε πρωθυπουργό που δεν ήξερε να μιλάει...
-Άντε να τιμωρήσεις τώρα τα παιδιά σου όταν είναι αδιάβαστα!
-Ο Χρυσοχοΐδης δεν άκουσε μικρός τη μαμά του όταν του είπε ότι πρέπει να προσέχει που βάζει την υπογραφή του.-Δε φταίει ρε παιδιά ο Χρυσοχοΐδης, απλά είναι οπτικός τύπος και το μνημόνιο δεν είχε καθόλου εικόνες!
-Ορισμός του φαύλου κύκλου: Όταν είσαι υπουργός ΠΡΟστασίας του ΠΟλίτη έχεις πολλές σκοτούρες: οργανώνεις τις δυνάμεις της αστυνομίας ώστε να πλακώσουν στο ξύλο και να πνίξουν στα χημικά αυτούς που διαδηλώνουν εναντίον ενός κειμένου που υπογράφεις αλλά δεν ξέρεις τι γράφει γιατί δεν είχες χρόνο μιας και έπρεπε να οργανώσεις τις δυνάμεις της αστυνομίας...
-Το καλό με τον Χρυσοχοΐδη είναι ότι μπορείς να γράψεις όσες "χοντράδες" θέλεις εναντίον του χωρίς το φόβο μήνυσης: δεν πρόκειται να τις διαβάσει!
-Ρομπόπουλος, Κατσέλη, Χρυσοχοίδης... άραγε υπάρχει κανένας που να το διάβασε;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε Μιχάλη δεν διάβαζες η καλύτερα δεν άκουγες τον Αυτιά κάθε πρωί τα έλεγε.

http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=13993

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χρυσοχοιδη αν έχετε την ευγενή καλοσύνη πείτε μας παρακαλώ.
Ενώ το μνημόνιο δεν προλάβατε να το διαβάσετε λόγο άλλης δουλειάς,την ΜΠΕ που έχει σαν θέμα την εξόρυξη και μεταλλουργεία χρυσού,(κλπ) στην Β/Α Χαλκιδική, προλάβατε να την διαβάσετε και να την μελετήσετε, σε τόσο λίγο χρόνο (άμεσα μετά τον ανασχηματισμό) ώστε να την εγκρίνετε εσείς και οι άλλοι "συναρμόδιοι" συνάδερφοι σας Υπουργοί?