Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Για ενδιαφερόμενους άνεργους επιστήμονες

Προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστημονικού Συνεργάτη στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής.
Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη.

Κοινά ενδιαφέροντα υφυπουργών...

Υφυπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης στην παράνομη κυβέρνηση Παπαδήμου: Δριβελέγκας - Ροντούλης
Ο πρώτος Χαλκιδικιώτης σοσιαλιστής, ο δεύτερος Λαρισαίος φασίστας. 
Και τους δύο, αν και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τους ενδιαφέρει θέμα των οικονομικών υπουργείων, η μη συγχώνευση συγκεκριμένων ΔΟΥΚασσάνδρας - Μουδανιών τον πρώτο, Αγιάς - Φαρσάλων τον δεύτερο!
-Καλό το ενδιαφέρον τους αν δεν χρησιμοποιούν παλιομοδίτικες-παλαιοκομματικές μεθόδους! Έλα όμως...

Παραιτήθηκαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης

"Δεν δεχόμαστε να είμαστε Εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ' υπαγόρευση, πολλώ δε μάλλον δεν δεχόμαστε να αποτελέσουμε ένα άλλοθι και μία θεσμική 'κολυμβήθρα του Σιλωάμ' για τα πολυποίκιλα οργανωμένα συμφέροντα και τους ποικιλώνυμους εκφραστές τους, που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται στην γκρίζα ζώνη του οικονομικού εγκλήματος".
-Ελλάδα παραμονές του 2012: και γαμώ το μπουρδελοκράτος!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ...


Τι σχέση έχει αυτός ο Τσερόκι με
τους δικούς μας καλικάντζαρους;

...ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ!!!
Οι καλικάντζαροι της υπανάπτυξης της Β/Α Χαλκιδικής αλλά και ολόκληρης της χώρας, είναι προφανές ότι ενοχλήθηκαν πάρα πολύ με τον τίτλο που τους αποδώσαμε σε προηγούμενη μας ανάρτηση (δείτε εδώ) και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αποτινάξουν από πάνω τους τον χαρακτηρισμό καλικάντζαροι, όπως την άχνη ζάχαρη που μένει επάνω τους από τους κουραμπιέδες που τρώνε αυτήν την περίοδο, η οποία, ενώ τους λευκαίνει και τους ομορφαίνει… («Ομορφάντρες μας!»), ουσιαστικά δεν τη θέλουν, γιατί είναι πιστά προσηλωμένοι στη «μαυρίλα» που υπηρετούν και τους κάνει αόρατους, μέσα στο σκοτάδι που ζουν…

"Τους Ελληνες κτηνοτρόφους τούς κοίμισε η επιδότηση"

Ο Αλέκος Ζαγορίτης από το Παλαιόκαστρο Χαλκιδικής εκτρέφει περίπου 700 βοοειδή στη μονάδα κρεατοπαραγωγής θηλαζουσών αγελάδων.
Η μονάδα του αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας δημιουργήθηκε από τον πατέρα του Δημοσθένη, το 1975, ενώ ο ίδιος ήταν μόλις 10 χρόνων. Σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία αλλά προτίμησε ν' ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση.
Παλαιότερα εντάχθηκε δυο φορές σε μικρά αγροτικά επενδυτικά προγράμματα (σχέδια βελτίωσης) αλλά μάλλον δεν θέλει να το θυμάται. «Πέντε χρόνια παιδεύτηκα για να πάρω άδεια λειτουργίας για τη μονάδα, αλλά τελικά την πήρα», λέει.

Πολύγυρος: "Οικογένεια Νώε" με τον δικό μας Νικόλα...


Η Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης του θεάτρου Παυσίλυπος, παρουσιάζει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου το έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου - Θωμά Μοσχόπουλου: "Οικογένεια Νώε".
Μουσική: Νίκος Κηπουργός, Διασκευή- Ενορχήστρωση: Ραούλ Μερκούρης, Σκηνοθεσία: Κώστας Γεράρδος.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Κλωντήρας Νικόλας, Λιάσιος Γιώργος, Μαλακόζη Ανδρονίκη, Σιδερίδης Τριαντάφυλλος, Σπαθοπούλου Μαρία, Τσιούκας Αλέξανδρος, Χαριτίδου Αναστασία, Δονσούζη Σεβαστή.

Απορία...

-Μια ...χαρά αρχηγός είναι ο GAP, τι τους χρειάζεται η αλλαγή; Γιατί δεν τον αφήνουν να τον "ξεσκίσει" ο λαός στις εκλογές;

Εφραιμιάδα!!!

Τώρα απομένει να στοιχηματίσουμε για το πόσο θα τον κρατήσουν μέσα και ποια ψευτοδικαιολογία θα βρουν για την αποφυλάκισή του!

Διαγωνισμός ποίησης


H μισή αλήθεια είναι προσπάθεια συγκάλυψης της άλλης μισής!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Οι εγχώριοι υπηρέτες των ΜερκοΣαρκοζί και των τραπεζιτών έκαναν πάλι το θαύμα τους πετώντας μας για άλλη μια φορά την μπανανόφλουδα του αποπροσανατολισμού από τα σημαντικά και τα μεγάλα που γίνονται ερήμην μας μια και δεν μας επιτρέπουν εδώ και καιρό να πάμε σε εκλογές για να στείλουμε πολλούς από αυτούς στον “διάολο” κι ακόμα παραπέρα!
Μιλώ για το θέμα του Εφραίμ και της “εντολή” προφυλάκισης του για τις γνωστές μπίζνες με τις ανταλλαγές δημόσιας περιουσίας!