Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Κομμουνιστής, φασίστας ή ... ;

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ
Κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες είναι οι αγανακτισμένοι κατά τον κύριο Πάγκαλο. Ο οποίος όχι απλώς δίδαξε για άλλη μια φορά ήθος πολιτικό και ανθρώπινο, αλλά διαθέτοντας το σχετικό προϊόν εν αφθονία προχώρησε και στην εξαγωγή του. Διότι στη γαλλική τηλεόραση έκανε τις σχετικές δηλώσεις με όλο το κύρος μάλιστα που προσέδωσαν σ’ αυτές η ιδιότητά του ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης και η ελληνική σημαία πίσω του τη στιγμή που τις εκφωνούσε.

Πόσες δόσεις απέχουμε από το… θάνατο;

«ΠΑΝΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» «ΡΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ»


Η επιτροπή ευχαριστεί τον κ. Δήμαρχο Δαμιανό Ιορδανίδη και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Προποντίδας που κατά την συνεδρίαση της 30ης Νοεμβρίου 2011 του δημοτικού Συμβουλίου, ψήφησε ομόφωνα «ψήφισμα»  ενάντια στο «χαράτσι» της ΔΕΗ.
 Επίσης, αποφασίστηκε η συνδρομή στην επιτροπή, παραχωρώντας την αίθουσα των συνεδριάσεων, για την συγκέντρωση από μέλη της επιτροπής των δικαιολογητικών για την αποστολή εξωδίκου από τον Δήμο προς την ΔΕΗ, για όσους πλήρωσαν μόνο την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος, δημοτικά τέλη , φόρο ΕΡΤ, εκτός από το «χαράτσι».

Ο χοντρομαλάκας...

Τι πρόσφερε και τι προσφέρει ως αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση;

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ BASKET 2oυ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ


Προς Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής

Ξέροντας ότι απάντηση δεν θα υπάρξει:
Κύριε αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, (Γιώργος Ιωάννης) τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Π.Ε.Χ. βρίσκονται σε υπηρεσία και τις μεταμεσονύκτιες ώρες;
Χθες το βράδυ, 1:30 - 1 προς 2/12/2011, αυτοκίνητο της Π.Ε.Χ κυκλοφορούσε κατευθυνόμενο προς την δυτική έξοδο της Πρωτεύουσας, επικίνδυνα κινούμενο (σβησμένα φώτα!!!). (η εικόνα δεν έχει σχέση με το περιστατικό) 
Τα στοιχεία του αυτοκινήτου τα έχουμε, φυσικά δε θα σας τα δώσουμε γιατί δεν είναι δική μας δουλειά αυτή, θέλουμε όμως να ρωτήσουμε στα Πολυγυρνά:
-Μήπως το μαγαζί είναι απουλιάνα;

ΟΝΝΕΔ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ''ΕΠΙΧΕΙΡΩ''


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της δράσης ΄΄ΕΠΙΧΕΙΡΩ΄΄ από την ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας στον Πολύγυρο. Την  εκδήλωση άνοιξε με εισήγηση του ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής Ηλίας Ιορδανίδης, δηλώνοντας πως ο ρόλος της ΟΝΝΕΔ είναι να παρουσιάζει δράσεις μέσω των οποίων θα μπορεί να είναι χρήσιμη στους νέους και την κοινωνία ενώ τόνισε πως είναι καθοριστικής σημασίας  η πολύ θετική ανταπόκριση του κόσμου στις πρωτοβουλίες της οργάνωσης.

Απάντηση των Σωματείων των Μεταλλείων Κασσάνδρας στον ΣΥΡΙΖΑ

(Στην από 29.11.2011 επερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσας, Μιχάλη Κριτσωτάκη, Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου και Τάσου Κουράκη στους υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης) 
(ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ: Η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ)
Εμείς οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία της Χαλκιδικής, μπορεί να μην είμαστε τόσο γραμματιζούμενοι, όσο οι κύριοι βουλευτές μας. Και δεν εξαιρούμε τους βουλευτές κανενός κόμματος. Σίγουρα όμως δεν είμαστε αφελείς και αγανακτούμε όταν κάποιοι αντιπρόσωποί μας υποτίθεται μέσα στη βουλή, μας κάνουν να νιώθουμε έτσι.

Porto Carras, αναφορικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις του προσωπικού


Απάντηση του Porto Carras σε χθεσινή ανάρτηση της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ με θέμα την απεργία των εργαζόμενων στο συγκρότημα (ΕΔΩ η χθεσινή μας ανάρτηση).
"Την 30-11-2011 οι γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων - μελών των σωματείων που δραστηριοποιούνται στο συγκρότημα ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ προκήρυξαν 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις με μόνο αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών υπολοίπου Σεπτεμβρίου και αποδοχών Οκτωβρίου 2011.
          Η Εταιρεία, όπως ήδη έχει δηλώσει στα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων, σέβεται απόλυτα το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της απεργίας, κατανοεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί , αδυνατεί όμως να αποδεχθεί "εκβιαστικές" και "απειλητικές" συμπεριφορές μελών των διοικήσεων των σωματείων έναντι των εργαζομένων που για τους δικούς τους λόγους δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν

«ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ»


Αυτό μου θυμίζει η «κυβέρνηση» της χώρας τόσο επί Γ. Παπανδρέου, όσο και με τον τωρινό «προσωρινό» πρωθυπουργό.
Αν κάποιος έχει την εντύπωση ότι και καλά αποκτήσαμε κυβέρνηση και ότι ναι, ΚΑΤΙ θα κάνουμε σαν χώρα, πλανάται πλάνην οικτράν.
Είμαστε απελπισμένοι στο σημείο που μας έφεραν, δεν είμαστε βλαμμένοι για να πιστεύουμε τον κάθε πυροβολημένο φιλόδοξο πολιτικάντη και τις μπούρδες του.
Στο υπουργικό συμβούλιο (λέει), απουσίαζαν δυο, ενώ κάποιοι άλλοι μάλωναν.
Δυο λαλουν και τρεις χορεύουν με λίγα λόγια.

Εντάχθηκαν επιπλέον 24 αγροτεμάχια του ΥΠΑΑΤ στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, στη διαδικασία μίσθωσης δημόσιας γεωργικής και κτηνοτροφικής γης


O Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Δριβελέγκας γνωστοποιεί ότι αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, που αφορά την υποβολή αιτήσεων μίσθωσης δημόσιας γεωργικής και κτηνοτροφικής γης, επιπλέον 24 αγροτεμάχια της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, συνολικής  έκτασης περίπου 110 στρεμμάτων.
Επισημαίνεται ότι τα παραπάνω αγροτεμάχια βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Τρίγλιας, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και νέα ένταξη αγροτεμαχίων της Χαλκιδικής στη διαδικασία μίσθωσης γεωργικής και κτηνοτροφικής γης.

ΤΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΕΣΥ;


2ος ποδηλατικός γύρος Αγίου Νικολάου


Βουλευτές εκπρόσωποι της ακροδεξιάς κυβέρνησης (Μαγκούφης, Αντώναρος, Πλεύρης) στην Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου…

* Το παρακράτος και στους Απόδημους!
Μέρες επτάχρονης δικτατορίας… κι εσύ Μαγκούφη δεν ντρέπεσαι; Εσύ έζησες το παρακράτος και τη χούντα του πατέρα Πλεύρη στη Γερμανία, δεν έχεις τσίπα, τόσο ξεπουλήθηκες για μια καρέκλα; (SIBILLA)

Δριβελέγκας - Ροντούλης - Άδωνης!!! Ουάουουου!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με πρωτοβουλία των Υφυπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Δριβελέγκα και Αστέριου Ροντούλη και του Υφυπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και  Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη ολοκληρώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες η πληρωμή των πρώτων δικαιούχων του Μέτρου 1.1. "Μόνιμη Παύση Αλιευτικών Δραστηριοτήτων" του Άξονα Προτεραιότητας 1. "Προσαρμογή της Αλιευτικής Προσπάθειας" του ΕΠ Αλιείας 2007-2013 (διάλυση των αλιευτικών σκαφών).
Πιο αναλυτικά, στις 30.11.2011 πραγματοποιήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, σε συνεργασία με την Διαχειριστική Αρχή Αλιείας, η  πληρωμή των πρώτων δικαιούχων του Μέτρου  1.1. "Μόνιμη Παύση Αλιευτικών Δραστηριοτήτων" και συγκεκριμένα καταβλήθηκε το ποσό των 459.553,10 Ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς που δήλωσαν οι δικαιούχοι, χωρίς καμιά παρακράτηση.

"ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ"

Ο Πρόεδρος του Οργανισμoύ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας και θέατρο <<Μαίωτρον>> σας προσκαλούν στην χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση 
¨ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ¨
Μια παράσταση απόλυτης διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους με αναφορές σε ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων , στην προστασία του πλανήτη μέσω της ανακύκλωσης και στο πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων. 
Τα παιδιά νοιώθουν την χαρά της δημιουργίας συμμετέχοντας ενεργά στην παράσταση, προτείνουν και δίνουν δικές τους λύσεις. 

Ο μόνιμος … υβριστής μας!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Ο γνωστός μπουρδολόγος και μπαρουφολόγος αντιπρόεδρος (τον οποίο φοβούνται οι σύντροφοι και οι αντίπαλοι του ότι αν τον αμολήσουν χωρίς θέση και τίτλο θα βγάλει τα άπλυτα και τις βρωμιές πολλών στη φόρα) ξαναχτύπησε!
Έτσι μέσα από τον πολιτικό “παχυδερμισμό” που τον διακρίνει δεν δίστασε με περίσσιο θράσος και 
υπέρμετρο αλαζονισμό να κατηγορήσει και να λοιδορήσει για πολλοστή φορά όλους όσους τολμούν να αμφισβητούν τις μέρες και τα έργα του ιδίου αλλά και των άλλων συμμετεχόντων του θιάσου που υπηρετεί!

Και το φάρμακο φαρμάκι!