Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

"Φρέσκο πράγμα - Φρέσκα πλάνα" του Xαλκιδική-TV

1. Το τοπικό κανάλι  Χαλκιδική-TV αφιερώνει ολόκληρο 10λεπτο για  "ενημέρωση" σε ένα "μπαγιάτικο" πλέον θέμα, αυτό της διαγραφής ή ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου Μπάτσιου.
2. Προσέξτε πλάνα που χρησιμοποιεί για να "ξεφύγει" κάπως από την μεγάλη σε χρόνο (και αντιτηλεοπτική) τηλεφωνική επικοινωνία με τον καλεσμένο, πλάνα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή (με Δήμαρχο Καπλάνη) !!!
-Α ρε κατακαημένη Ρούμελη!!! 

"Τα' μαθες, τα ...τελευταία νέα, πατέρα ;;;"


...α βλέπω τα' μαθες και τα ...είδες κιόλας με τα μάτια σου...
Είδες πατέρα;;; και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "μοντάζ" πατέρα, απο 'κείνα που φτιάχνει το "Γρέκι" και κάποιοι άλλοι ...βαρεμένοι !
Είναι πραγματικότητα, πατέρα. Είναι αυτό που ΕΣΥ έλεγες πάντα !
Λαός - ΠΑΣΟΚ στην εξουσία- δεν έλεγες;;;
ε... το ΄κανα επιτέλους ΕΓΩ πράξη, πατέρα...
Τι;;; μα τι λες τώρα πατέρα;;; τι θα πει ότι ...πάντα ήμουν γκα-γκα και ότι δυστυχώς δεν είχε (τότε που γεννήθηκα) τεστ - DNA ;;;
Πρόσεχε τα λόγια σου, εντάξει πατέρα; δεν το 'χω ξέρεις σε τίποτα να διατάξω να ...αποκαθηλωθούν οι φωτογραφίες σου, >>>

Ξενοδόχοι αποδοκίμασαν τον Μ. Χρυσοχοΐδη

Έτσι! Λουστείτε τον τώρα!

"Να μη βάζουμε σε θέσεις ευθύνης ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, γιατί είναι επικίνδυνοι". (Μπουμπούκος για Παπουτσή)

Ο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ OCCUPY


Tου Γιάννη Αικατερινάρη*
Στις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις των Οccupy που έγιναν στη Νέα Υόρκη, τη Βοστόνη και τη Ζυρίχη, από τα μέσα του Σεπτέμβρη μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη 2011, έλληνες πολίτες παρουσίασαν τα ζητήματα της ελληνικής κρίσης και έθεσαν, ανάμεσα στα άλλα, τα περιβαλλοντικά και οικονομικά προβλήματα που θα δημιουργήσει η μεταλλευτική δραστηριότητα της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική. Στις δύο πρώτες συγκεντρώσεις διανεμήθηκε ενημερωτικό κείμενο στα αγγλικά, αποσπάσματα του οποίου παραθέτω στη συνέχεια.

ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ 2 – 1

Για το πρωτάθλημα της β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας Χαλκιδικής η  ομάδα της Ελπίδας Πολυγύρου κέρδισε την  ομάδα της Δόξας Καλυβών με σκορ 2-1.
Τα γκολ: Για την Ελπίδα ο ΛΑΝΑΡΑΣ  Τ. στο 60΄ πέτυχε το 1-0, η ομάδα των Καλυβών ισοφάρισε στο 85΄ με πέναλτι και ο ΕΡΑΛΤΙ Σ. στο 90΄, με πέναλτι, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Πολύγυρου. 

Ανοιχτή επιστολή Καρατζαφύρερ στον Ελληνικό λαό...

ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ: "Ο ΚΟΜΠΑΡΣΑΚΟΣ"

Στο συνέδριο των γερμανών Πράσινων ο Παπανδρέου


Φ. Κουβέλης: «Δεν είμαστε αδιάφοροι στην κυβερνητική εξουσία»

«Βλέπουμε θετικά μια μετεκλογική συνεργασία με το ΠαΣοΚ»
Τη Δημοκρατική Αριστερά δεν την αφήνει αδιάφορη η κυβερνητική εξουσία, δηλώνει σε συνέντευξή του ο Φώτης Κουβέλης, απαντώντας μάλιστα θετικά στο ερώτημα εάν μετά τις εκλογές η Δημοκρατική Αριστερά θα συνεργαζόταν με το ΠΑΣΟΚ και άλλες κεντροαριστερές δυνάμεις.

Η κενή σελίδα 124 του προϋπολογισμού

Αν δεν το πιστεύετε, δείτε το με τα μάτια σας.
Από εδώ (http://www.minfin.gr/content-api/f/binaryChannel/minfin/datastore/d5/af/5e/d5af5e94ab4b082c523e8c0b34f750bf9892bf1b/application/pdf/EISHGHTIKH+2012.pdf) κατεβάστε όλο το κείμενο του προϋπολογισμού και δείτε τη σελίδα 124…. Δεν υπάρχει.
Ξέρετε τι θα έπρεπε να έχει αυτή η σελίδα; Αναλυτικά τις εγγυήσεις που έλαβε ο κάθε τραπεζίτης. Ποιος πήρε πόσα…; !!!!
Είναι χαρακτηριστικό το πώς τελειώνει η σελίδα 123.

Δωρεάν μαθήματα


Αν και είμαι άθεος -ή σε αναζήτηση θεού-, δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ τους Αιγύπτιους διαδηλωτές της πλατείας Ταχρίρ· οι μουσουλμάνοι προσεύχονται και οι χριστιανοί κάνουν αλυσίδα γύρω τους, για να τους προστατεύσουν. Αυτό συμβαίνει από την αρχή των διαδηλώσεων στην Αίγυπτο, αν και είναι ολοφάνερη η προσπάθεια της εξουσίας να στρέψει τη μια θρησκευτική ομάδα κατά της άλλης.

Ρε πασόκοι ΝΤΡΟΠΗ, θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα!


Πολύγυρος - Κινηματογραφική βραδιά