Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Γιάννης Γιαννιώτας: Ο ήρωας των 700 ευρώ

Γνήσιο ταλέντο της ελληνικής αλάνας. Ποιος είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας για τον οποίον μιλάει όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα. Από το Νεοχώρι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, το συμβόλαιο του πρωτάρη και το πρότυπο Τόνι. Η απίστευτη πορεία του πιτσιρικά από την Χαλκιδική.
Στη Χαλκιδική υπάρχουν πολλά πιτσιρίκια που φορούν φανέλα του Άρη και κλωτσάνε την μπάλα. Έχουν στο μυαλό κάποια στιγμή να αγωνιστούν στην αγαπημένη τους ομάδα, ένα όνειρο τρελό. Ακόμη πιο τρελό να σκοράρουν για λογαριασμό της. Ο Γιάννης Γιαννιώτας αυτό ζει.

Εκλογές επιμελητηρίου Χαλκιδικής: "ΑΝΑΠΤΥΣΣΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"

Τάκα-τάκα

Υποψήφιος Νο1

Δημόσιες υπηρεσίες...

...Κυρίαρχες και πρωταγωνιστές...
-Αστυνομία
-Δασαρχείο
-Πολεοδομία
...και γαμώ τα υπουργεία...

Αρχίζει το μέτρημα: 1ος υποψήφιος

Σήμερα κοινοποίησε την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΠΡΟΙΚΟΝΝΗΣΟΣ"


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΙΚΟΝΝΗΣΟΣ" Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27-11-2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 6μμ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ- ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΑΚΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

Προσφυγή Πολιτών κατά της ΜΠΕ της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

Πολίτες ζητούν με προσφυγή τους στο Συμβούλιο Επικρατείας: "Να ακυρωθεί η κοινή απόφαση 201745/26.7.2011 των Υπουργών Περιβάλλοντος; Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Πολιτισμού & Τουρισμού, καθώς επίσης και κάθε άλλη συναφής, προγενέστερη ή μεταγενέστερη διοικητι­κή πράξη ή παράλειψη. Να καταδικασθεί το αντίδικο στην καταβολή της ενγένει δικαστικής μας δαπάνης."
Το κείμενο της προσφυγής και η προσφυγή:

Ζητούν την ακύρωση της ΜΠΕ της "Ελληνικός Χρυσός"

Φορείς και Πολίτες της Χαλκιδικής ζητούν με προσφυγή τους στο Συμβούλιο Επικρατείας: "Να ακυρωθεί στο σύνολο της η υπ'αριθ. πρωτοκ. 201745/26. 7. 2011 κοινή Υπουργική Απόφαση με θέμα: «Έγκριση Περιβαλλοντικών Ορων για τα έργα α) Μεταλλευτικές — Μεταλλουργικές Εγκαταστάσεις Μεταλλείων Κασσάνδρας και β) Απομάκρυνση, Καθαρισμό & Αποκατάσταση Χώρου Απόθεσης Παλαιών Τελμάτων Ολυμπιάδας, της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.Μ.Β.Χ.» στο Νομό Χαλκιδικής. 
Να καταδικασθούν οι αντίδικοι στην καταβολή της όλης δικαστικής μας δαπάνης."
Το κείμενο της προσφυγής:

Γαμώ την κρίση σου... πώς θα φαγωθεί!


ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»


Πριν από έναν χρόνο, με τη στήριξη και την υπογραφή περισσότερων από 3.500 συμπολιτών μας, σε μια περίοδο κρίσης, αμφισβήτησης, μεγάλης έντασης, καχυποψίας των πολιτών για την Πολιτική, συγκροτήθηκε ένας νέος πολιτικός χώρος –η “Δημοκρα-τική Συμμαχία”– με στόχο δημιουργικά ανατρεπτικό, με ταυτότητα και σαφή χαρακτη-ριστικά ριζοσπαστικών αλλαγών, προς μια ανοιχτή, ευνομούμενη και δίκαιη κοινωνία.

5 χρόνια χωρίς το Σάκη...


ΣΠΡΩΞΤΕ... ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΝΑ!


ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΔΕΜΟΧΩΡΙΩΝ...Ο ΝΕΟΣ ΜΙΚΡΟΣ "ΗΡΩΑΣ" ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ο δικός μας Γιάννης πανηγυρίζει το γκολ
εναντίον του ΟΦΗ

Το blog μας είναι η πρώτη φορά πουμπαίνει στον κόσμο  των αθλητικών και ειδικότερα  στο χώρο  των ποδοσφαιρικών πραγμάτων και το κάνει με μεγάλη χαρά και υπερηφάνια. Καθώς θα αναφερθούμε σε ένα δικό μας παλληκάρι. Ένα παλληκάρι που έμαθε τα μυστικά της στρογγυλής θεάς στις αλάνες και τα γήπεδατης Β/Α Χαλκιδικής και ειδικότερα των Μαδεμοχωρίων.

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Εκλογές γίνονται, αύριο Τρίτη 22/11/11, στην ΕΛΜΕ Χαλκιδικής για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Διαβάστε την προκήρυξη της "Ανασυγκρότησης του Συνδικαλιστικού Κινήματος" η οποία συμμετέχει στις αυριανές εκλογές.
--------------------
«Αυτοί που αρπάζουν το ψωμί απ’ το τραπέζι κηρύσσουν τη λιτότητα
Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσίματα ζητάνε θυσίες»
Μπέρτολντ Μπρέχτ
Ζούμε ιστορικές στιγμές. Η παγκόσμια οικονομική κρίση βαθαίνει, συνεχίζοντας το καταστροφικό της έργο. Το ένα μετά το άλλο τα κράτη φτάνουν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Οι ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές της λιτότητας και των περικοπών που

ΕΦΙΑΛΤΕΣ...


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη βιολογική γεωργία με δικαίωμα παράτασης.


Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Δριβελέγκας γνωστοποιεί ότι - μετά την απονιτροποίηση -  δημοσιεύθηκε και η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη βιολογική γεωργία, η οποία αφορά τους παραγωγούς με δικαίωμα διετούς παράτασης στο Μέτρο 2.1.4. «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007 – 2013.
 Για την εν λόγω πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, το σύνολο των πιστώσεων ανέρχεται σε 25 εκατ. ευρώ.

Ημέρα ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στο Δήμο Σιθωνίας


Οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές δεν είναι σκουπίδια! Μπορούν να συνεχίσουν να ζουν μέσα από την ανακύκλωση!
    Ο Δήμος Σιθωνίας ανακυκλώνει ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, με τη συνεργασία του Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΕ.
   Φέρε και συ τις παλιές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές σου, ενημερώσου και επωφελήσου.

3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ


Επιμέλεια: Μάνος Κατσαβαβάκης
Με την εκτός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο Αίολο Τρικάλων με 77-60 συνέχισε το Στρατώνι τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Οι αθλητές μας πραγματοποίησαν καλύτερη εμφάνιση από τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό απέναντι σε μια ομάδα που το ρόστερ είναι για την Α2. Αξιοσημείωτη ήταν η απουσία των Δασκαλόπουλου και Βασιλειάδη(2ος συνεχόμενος αγώνας).

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ

ΤΟ Δ.Σ   ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ,  ΠΩΣ  ΜΕΤΑ  ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ http://www.p-s-simantron.com/  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ  ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ,  ΤΗΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ blog ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ   politistikos-simantra.blogspot.com  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ  ΜΕΣΟ ΤΟΥ

Για τη συνέντευξη του Προέδρου του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής

 Πρώτη επίσημη συνέντευξη τύπου δόθηκε από τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Τάσιο και τα μέλη του Δ.Σ. του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, στα πλαίσια της 27ης Philoxenia, στην οποία δόθηκε η ευκαιρία στους δημοσιογράφους να ενημερωθούν για το πρόγραμμα δράσεων του Οργανισμού για το 2012, καθώς και για τις προωθητικές ενέργειες για τον χειμερινό τουρισμό τόσο του ορεινού όγκου, όσο και της νότιας Χαλκιδικής.

Η Δημοκρατική Αριστερά Χαλκιδικής για τον Δήμαρχο Αριστοτέλη


Νομαρχιακή Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς καταγγέλλει τις παράνομες και ανήθικες ενέργειες του Δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα, ο οποίος απροκάλυπτα και με την συνέργεια κρατικών παραγόντων, προχωράει σε σωρεία παρανομιών προκειμένου να υπηρετήσει τα συμφέροντα της «Ελληνικός Χρυσός» και των συνεταίρων της –Ελλήνων και ξένων- χωρίς κανέναν δισταγμό για το ξεπούλημα και την καταστροφή της περιοχής.

ΣΩΘΗΚΑΜΕ...;


Πρωτάθλημα Ε.ΚΑ.Σ.Χαλκιδικής


Επιμέλεια: Νίκος Ελιοδώρου
A’  Ανδρών (2η Αγωνιστική )
 Νότιος  Όμιλος
 Ορμύλια 81 Κασσάνδρα 54
Διαιτητές: Εδιάρογλου-Μάνιου Σ.
Δεκάλεπτα:19-14,36-27,58-43,81-54
Ορμύλια (Χαλκιάς)
Χρυσάφης 13, Λελεγιάννης 7, Δρίτσουλας 1, Λάσκαρης 7, Τσικούρης 5, 
Στεφανίδης, Αργυρόπουλος 20, Ανδρεάδης 4, Μπουρλής , Ντάλντος 13(1), 
Χατζηαλέξης 6, Τόμαν 8(2)
Κασσάνδρα (Αγκόρτζας)

"Aνδρομάχη" στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου


Απάντηση του Γ.Γ. της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής στην "ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ"

Ο Γ.Γ. της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής, Γιώργος Παπαδόπουλος, με δελτίο τύπου απαντάει σήμερα στην "ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ" (...αγνώστου "προελεύσεως") στα όσα αναφέρονται για πολεοδομικές αυθαιρεσίες, εκπροσώπηση Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ, συνάντηση Λαμπράκη με υπάλληλο της Πολεοδομίας  κ.λ.π.
Διαβάστε το δελτίο τύπου:
Αγαπητή ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ, 
          Με αφορμή την ανάρτησή σας «ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ» (Ρ: ΕΔΩ) περί αυθαιρέτων στη Χαλκιδική καθώς και σε προηγούμενες αναρτήσεις σας περί πολεοδομικών αυθαιρεσιών βουλευτή σας πληροφορούμε τα εξής : 
1. Το ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική εκπροσωπείται από τη Ν.Ε. και το Γραμματέα της και από καμμία άλλη κίνηση.

Δήλωση της Παπαρήγα στην κατάληψη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για τα χαράτσια στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού


«Αναμφισβήτητα το πρόβλημα αφορά ολόκληρο τον ελληνικό λαό και δεν θα πω για αλληλεγγύη, είναι και δικό μας πρόβλημα, πρόβλημα όλων. Καμία εφησύχαση, καμία επανάπαυση μπροστά στο κάλεσμα της κυβέρνησης να ανασταλούν για λίγες μέρες οι διακοπές ρεύματος. Θα κάνουν κάποιον υποκριτικό ελιγμό για τα μάτια του κόσμου.
          Εμείς ζητάμε να καταργηθεί 100% το χαράτσι για όλους, διότι δεν έχει κανείς δικαίωμα απέναντι σε ένα κοινωνικό αγαθό, όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα να το κόβει, γιατί δεν πληρώνει κάποιος ένα χαράτσι ή να θέλετε επειδή δεν πληρώνει και την εφορία. Δεν μπορεί η ποινή να είναι το ηλεκτρικό ρεύμα. Αύριο θα μας βάλουν χαράτσι και στο νερό και θα χάσουμε μαζί με το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ


 Ανακοινώθηκε και επισήμως (το αναρτήσατε χθες και στο blog σας) ότι οι αφίξεις  τουριστών στη Χαλκιδική αυξήθηκαν, τη δύσκολη αυτή χρονιά, κατά 7%!!!
   Αντί  όμως οι ιθύνοντες να κατανοήσουν και να αξιοποιήσουν  αυτά τα ελπιδοφόρα  μηνύματα, επενδύοντας  και στηρίζοντας σχέδια προς  την κατεύθυνση αξιοποίησης  των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Χαλκιδικής, ενισχύουν τις καταστροφικές δραστηριότητες εξόρυξης  χρυσού (σύμφωνα και με τις γνωμοδοτήσεις των  πιό έγκυρων  φορέων  της Πολιτείας όπως το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΕ) ...   
   Σαν...επιβράβευση λοιπόν  της αύξησης του τουριστικού ρεύματος  στη Χαλκιδική

Βόλεϊ: Π.Ο.Μουδανιών - Α.Ο.Πολυγύρου


Τοπικό ντέρμπι με τον Α.Ο Πολυγύρου σήμερα 21/11/2011 στις 21.30 στο Κλειστό των Μουδανιών όπου ο Π.Ο Μουδανιών θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας βόλεϊ .
 Οι γυναίκες δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Άγιο Νικόλαο Μηχανιώνας  στο εκτός έδρας παιχνίδι που έγινε εχθές στην Μηχανιώνα , αλλά έδειξαν ότι μπορούν και ανατρέπουν αποτελέσματα όπου ενώ ήταν πίσω με 2-0 σετ κατόρθωσαν και πήραν τα άλλα δύο και έχασαν τελικά στο τάι μπρέικ κερδίζοντας όμως τον ένα βαθμό της αναμέτρησης.
Οι υποδομές, με τις κορασίδες να κερδίζουν τον πρώτο αγώνα με 3-0 σετ τον Ηρακλή Γέφυρας  στον αγώνα του Σαββάτου στο

Ανακοίνωση - Πρόσκληση


Χρέος-Μνημόνια-Τρόικα και Μεταλλεία Χρυσού Χαλκιδικής: Δυο Όψεις του Ίδιου Νομίσματος


ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Αυτό που γίνεται και σχεδιάζεται να γίνει στη Χαλκιδική με τα μεταλλεία χρυσού είναι μια επιχείρηση παράνομης διασπάθισης δημόσιου χρήματος, υποθήκευσης δημόσιας γης και ξεπουλήματος λαϊκής περιουσίας.  Αυτό που σχεδιάζουν οι φωστήρες της διαπλοκής όχι μόνο δεν είναι επένδυση αλλά είναι μια αποικιοκρατικού τύπου αρπαγή δημόσιου και λαϊκού πλούτου, περιλαμβανομένων του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, η πιο μεγάλη από όλες αυτές που μας έφεραν σήμερα στα μνημόνια και στο χείλος της χρεοκοπίας.   Η υπόθεση των