Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Προσωρινή αναστολή στο κόψιμο ρεύματος για το χαράτσι ακινήτων

Στην προσωρινή αναστολή των διαδικασιών για τη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στους καταναλωτές που δεν πλήρωσαν το τέλος ακινήτων προχωρά η ΔΕΗ, μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομικών, έως ότου θεσπιστούν οι ρυθμίσεις που έχουν εξαγγελθεί για όσους αδυνατούν να πληρώσουν.

G.A.P.ίτες "φάτε"στη μάπα σας λίγο από Μπουμπούκο!

Να που έχει και προτεραιότητες...

"Η επιτυχία της κυβέρνησης, η σταθερή πορεία της χώρας, η σταθερή πορεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούν προτεραιότητα για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Α. Παπανδρέου." (από ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ)
-Καλά...

Κατάληψη στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΗ

Κατάληψη στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ, στην οδό Μεσογείων, πραγματοποίησαν απόψε συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ν. Φωτόπουλο, η κατάληψη πραγματοποιήθηκε «για να μη φύγει καμία εντολή διακοπής σε κανένα σπίτι φτωχού, ανέργου, μικροσυνταξιούχου».

ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πολυχρόνου - ΕΛΠΙΣ Πολυγύρου 0 - 3

Για το πρωτάθλημα της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής: ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ – ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 0-3 .
Τα γκολ πέτυχαν οι : ΕΡΑΛΤΙ  20΄, ΙΣΠΙΡΙΑΝΙ Γ.   40΄, 75΄.

Εκλογές Επιμελητηρίου: "Επιχειρηματική Ανάπτυξη Χαλκιδικής"


ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καθεστώς Έκτακτης Ανάγκης για τα χαράτσια;


Η δηλωμένη πρόθεση της συγκυβέρνησης του Μαύρου Μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ για την κατάλυση ως και αυτής της αστικοδημοκρατικής διάκρισης μεταξύ εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας αποτελεί μια ακόμα απροσχημάτιστη εκδήλωση της συνεχιζόμενης αντιδημοκρατικής μετάλλαξης

Οι ομάδες της Χαλκιδικής στη Δ΄ Εθνική

Η κυβέρνηση της χούντας των τραπεζιτών ... παρελαύνει!

ΤΟ ΓΡΕΚΙ

Ο Μπουμπούκος στο Ναυτικό...


Κατάθεση πρότασης χρηματοδότησης Βιολογικού Πυργαδικίων

Κατάθεση πρότασης χρηματοδότησης του έργου: “Έργα συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων Τοπικής Κοινότητας Πυργαδικίων Δήμου Αριστοτέλη”, προϋπολογισμού 6.066.000,00€. 
         O Δήμος Αριστοτέλη προχώρησε στην κατάθεση πρότασης υλοποίησης του έργου: “Έργα συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων Τοπικής Κοινότητας Πυργαδικίων Δήμου Αριστοτέλη” στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Μακεδονία – Θράκη”. 

2012: Ένα βαπόρι φόροι

Ο λογαριασμός για το 2012 εκδόθηκε. Το τελικό ποσό; Φόροι 49,5 δισ., 4,8 δισ. ευρώ περισσότερα από το 2011. Ελληνίδες, Ελληνες... ξηλωθείτε. Και προσέξτε. Μην σας περάσει από το μυαλό ότι θα αποφύγετε έστω και ένα από τα χαράτσια που σας περιμένουν.
Η «εγγύηση» του υπουργού Οικονομικών ότι δεν θα επιβληθούν και νέα μέτρα το 2012 ισχύει υπό μια βασική προϋπόθεση: Ότι δεν θα υπάρξουν αποκλίσεις σε έναν κρατικό προϋπολογισμό,

Ποιος παρέδωσε την κυβέρνηση στον Καρατζαφύρερ;

-Και συ Γιάννη γιατί συμφώνησες;

Σαν τη Χαλκιδική πουθενά!

Περιπατητικές διαδρομές στον Πολύγυρο, τον Ταξιάρχη, την Αρναία, τα Βράσταμα και τη Βαρβάρα, αγροτουριστικές μονάδες σε χωριά άγνωστα για τους περισσότερους, ακόμη και αν έχουν επισκεφτεί εκατοντάδες φορές τη Χαλκιδική.
Ενας τόπος γνωστός για τις μαγευτικές ακρογιαλιές του και τον οργανωμένο καλοκαιρινό τουρισμό, επιδιώκει να γίνει προορισμός και το χειμώνα. Η Χαλκιδική, με ορμή από ένα θετικό καλοκαίρι (+7% αφίξεις τουριστών) εν μέσω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, επιδιώκει να εξελιχθεί και σε χειμερινό προορισμό, για εκδρομείς από το εσωτερικό αλλά και από το εξωτερικό, ιδιαίτερα από τις βαλκανικές χώρες.

Αλλαγή ηγεσίας

Αλλαγή ηγεσίας ζητάει η βάση του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τη μέτρηση της RASS, το ζήτημα είναι πως σ' αυτές τις περιπτώσεις η βάση είναι η τελευταία που θα ερωτηθεί στο κόμμα, ΜΟΝΟ στις δημοσκοπήσεις εκφράζεται πρώτη!
Εντάξει τώρα, να γίνει αλλαγή ηγεσίας, το πρόβλημα είναι ποιος θέλει να χρεωθεί την ήττα του Φλεβάρη, εφόσον γίνουν τότε οι εκλογές!

Και μ' όλα αυτά να και ο "Μεσσίας"!

"KAΡΦI"

"Είναι η αγάπη" Μαρία Άρνη- live