Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Η μέτρηση της RASS

Σε δημοσκόπηση της RASS για την εφημερίδα Παρόν, η οποία θα δημοσιευτεί αύριο 20/11/11, στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα καταμετρώνται: 
ΝΔ 24,6%
ΠΑΣΟΚ 14,8% 
ΚΚΕ 8,5%

Ακατονόμαστος-Παναθηναϊκός 1-1

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου

Με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011, στις 7.00 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Πολυγύρου.
Αναλυτικά τα θέματα:
1.Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου «12θέσιο Δημοτικό Σχολείο Γαλάτιστας» (Εισηγ.: κ. Ανδρέας Χλιούμης)

Έλενα Ακρίτα: "Ήμουν τόσο ξανθιά που πίστεψα στον Παπανδρέου"

NIKH Πολυγύρου - Π.Ο.Τρίγλιας 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι μεταξύ της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου και του Π.Ο. Τρίγλιας, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής.
Η ομάδα της Τρίγλιας ήταν πολύ καλύτερη, από την ομάδα του Πολύγυρου, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες που είχε για την επίτευξη τέρματος.

Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ"... (video)


Τα πήρε στο κρανίο με τους "οικολόγους"
Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος στο video, που ακολουθεί εξαπολύει μύδρους σε βάρος  των"φιλοοικολογούντων" της περιοχής, που δε συμφωνούν στην επένδυση αιολικού πάρκου στη Σκύρο...
Τελικά αυτοί οι "τύποι", με αυτά τα "υπέροχα" μυαλά είναι ίδιοι παντού σε όλη την επικράτεια...Έχουμε τα μύρια όσα προβλήματα μας, έχουμε και τους κατά τόπουςαυτόκλητους  "σωτήρες" να μας βαλτώνουν με τηντιποτολογία τους... Κανείς δε λέει όχι στα σκιουράκια. Κανείς δε λέει ναι στην εξαφάνιση των φυτών... 

O Δήμος Σιθωνίας στην έκθεση Τουρισμού "Philoxenia"

Στην προβολή της πανέμορφης Σιθωνίας Χαλκιδικής και στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της στοχεύει η Δημοτική Αρχή με τη συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2011, που άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Πρόσκληση


Αλυσίδα γεγονότων και ...επικείμενων "μαχών"!

Διαβάζουμε σήμερα στο "ΣΤΙΓΜΑ":
"Διάρρηξη, κλοπή και απόπειρα εμπρησμού σε ακίνητο συγγενούς βουλευτή του νομού.
Όπως πληροφορούμαστε από το στενό περιβάλλον του βουλευτή την Τρίτη 15/11/2011 έγινε διάρρηξη σε κτίσμα πολύ στενού συγγενή του, προξενήθηκαν φθορές, κλάπηκε ηλεκτρονική συσκευή επιτήρησης του χώρου και έγινε απόπειρα εμπρησμού του ακινήτου.
Το γεγονός συνδυάζεται με πρόσφατες επίμονες καταγγελίες και πιέσεις από συγκεκριμμένα πρόσωπα (και του πολιτικού του χώρου) που βρίσκονται σε μακροχρόνια κόντρα με τον βουλευτή.
Μάθαμε ακόμη ότι