Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Παπαρήγα για τη νέα Κυβέρνηση

"Η συμμετοχή του ΛΑ.Ο.Σ. στην κυβέρνηση αναμφισβήτητα είναι η αποζημίωση του ΠΑΣΟΚ για το βρώμικο έργο που έπαιξε όλα αυτά τα χρόνια το ΛΑ.Ο.Σ. και ιδιαίτερα η ηγεσία του απέναντι στο εργατικό λαϊκό κίνημα, με την προβοκάτσια, τον αντικομμουνισμό, με την κρατική καταστολή, απέναντι συνολικά στα συμφέροντα των εργαζομένων και των μεταναστών.

Τα στελέχη του ΛάΟΣ που ...πήραν Υπουργεία στην κυβέρνηση Παπαδήμου (συγκυβέρνηση με το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ)

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΕ BLOGGER ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ...


Ποιοι "επιθυμούν" την φίμωση των bloggers;
Αυτοί που χρόνια τώρα έχουν βάλει σαν στόχο την ερημοποίηση της ελληνικής οικονομίας και της χώρας κατ’ επέκταση… Αυτοί που αρέσκονται να παίρνουν τις ρούγιες στα μήκη και τα πλάτη της ελληνικής περιφέρειας, για να τρομάξουν, όσους δεν ξέρουν… Αυτοί που πυκνά-συχνά αρέσκονται να χρησιμοποιούν  μεγαλόστομες εκφράσεις του τύπου:  «πόρισμα-καταπέλτης»«ηχηρό όχι της τάδε η της δείνα τοπικής κοινωνίας»… Αυτοί που διαμαρτύρονται για «περιθωριοποίηση» από τα Μ.Μ.Ε….,είναι τελικά αυτοί που εφαρμόζουν πιστά και απαράβατα τη γνωστή ρήση του θυμόσοφου λαού: «δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν εκράτεις».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Χέρι-χέρι πορεύονται πλέον και επισήμως ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ, καταστρατηγώντας με τον πιο προκλητικό τρόπο κάθε έννοια λαϊκής εντολής. Η νέα κυβέρνηση Παπαδήμου θα κληθεί να ολοκληρώσει όσα καταστροφικά έπραξε για τους εργαζόμενους, τους νέους και τους συνταξιούχους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Το μνημονιακό μπλοκ της τριμερούς συγκυβέρνησης, με επικεφαλής τραπεζίτες και με τις ευλογίες

Προς τους "σοσιαλιστές" βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου:


Εντελώς ...Ροντούλης

Τους είπε "γομάρια" κι αυτοί τον έκαναν υπουργό!
Στη φωτογραφία ο Ροντούλης κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού του έργου!

Δίψα για χρυσό - Pascua Lama

Για να βλέπουμε και να μαθαίνουμε τι σκοπεύουν να κάνουν στην περιοχή μας...
Ενεργοί πολίτες Δ.Ε.Αρναίας

ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...


Το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε την εξουσία στους νεοφασίστες!

Μάκης Βορίδης - The Tsecourator Returns
Ο τσεκουράτος Μάκης Βορίδης(ΠΗΓΗ)

Εγκατάσταση επεξεργασίας νερού στην Ολυμπιάδα


Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
Κατάθεση πρότασης χρηματοδότησης του έργου: «Εγκατάσταση επεξεργασίας νερού στην Τοπική Κοινότητα Ολυμπιάδας Δήμου Αριστοτέλη», προϋπολογισμού 1.373.000,00€, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία-Θράκη».
                     Ο Δήμος Αριστοτέλη προχώρησε στην κατάθεση πρότασης χρηματοδότησης του έργου: «Εγκατάσταση επεξεργασίας νερού στην Τοπική Κοινότητα Ολυμπιάδας», προϋπολογισμού 1.373.000,00€, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία-Θράκη», άξονας προτεραιότητας «Αειφόρος Ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

Τυχερός ο Χαλκιδικιώτης Δριβελέγκας...

Άντε  Γιάννη Δριβελέγκα ... "τυχερός" στάθηκες, μικρός φασίστας θα είναι δίπλα σου!
-Τι σου είναι ο Ροντούλης που θα έχεις δίπλα σου μπροστά στον "Τσεκουράτο" Βορίδη που θα έχει ο Μαγκριώτης (και μάλιστα πολιτικό προϊστάμενό του!!!) ή μπροστά στο άλλο φασιστόμουτρο τον Μπουμπούκο  (κατά κόσμο Άδωνις Γεωργιάδης) που θα έχει ο Χρυσοχοΐδης!

Ορκίσθηκε η νέα κυβέρνηση

Πρωθυπουργός: Λουκάς Παπαδήμος
 Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης: Ευάγγελος Βενιζέλος - Θεόδωρος Πάγκαλος
 Υπουργός Εσωτερικών: Τάσος Γιαννίτσης
Αναπληρωτής υπουργός: Φώφη Γεννηματά
Υφυπουργός: Πάρις Κουκουλόπουλος

 Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης: Δημήτρης Ρέππας
Υφυπουργός: Παντελής Τζωρτζάκης
Υφυπουργός: Ντίνος Ρόβλιας

Κι όμως η Θράκη έχει μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας από τη Χαλκιδική! Γιατί άραγε φωνάζουν;


«Η υγεία των παιδιών μας αξίζει πιο πολύ από τον χρυσό», αποφάσισε ομόφωνα, το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, με αφορμή την κοινοποίηση στο δήμο της προμελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την αδειοδότηση του έργου των Χρυσορυχείων Θράκης στο Πέραμα του Έβρου.
Το θέμα του χρυσού επανήλθε δυναμικά στην επικαιρότητα, με αφορμή στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το βράδυ της Δευτέρας, στη οποία παραβρέθηκε πλήθος δημοτών που αντιδρούν στην εξόρυξη και επεξεργασία του χρυσού.

Εκλογές στο Σύλλογο Ψυχαγωγίας Εκδηλώσεων και Συσπείρωσης Γυναικών Πολυγύρου

Από τον Σύλλογο Ψυχαγωγίας Εκδηλώσεων και Συσπείρωσης Γυναικών Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011, στις 5.00 μ.μ., στο Δημαρχείο Πολυγύρου. 
Δηλώσεις υποψηφιότητας θα γίνονται δεκτές από την Γραμματέα του Συλλόγου μέχρι και την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 κα Στέλλα Ξιούφη και στα τηλέφωνα 23710 22857 και 6977 650765. 
Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 
Το Δ.Σ.

Τη «Χάρτα της Ισότητας των Φύλων» υπέγραψε ο Δήμος Σιθωνίας    Την “Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των δύο φύλων στις τοπικές κοινωνίες” υπέγραψε ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, στο πλαίσιο του συνέδριου «Η Πόλη της Ισότητας» και σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, στην Αθήνα. Την Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των δύο φύλων

Μένει ο Δριβελέγκας

Ασφαλείς πληροφορίες της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ αναφέρουν πως ο Χαλκιδικιώτης υφυπουργός Γιάννης Δριβελέγκας παραμένει στη θέση του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Η νέα κυβέρνηση, υπό τον Λουκά Παπαδήμο, θα ορκισθεί σήμερα στις 16:00, εκτός απροόπτου.

Προς Πρόεδρο ...κάποιας Κομματικής Οργάνωσης της Χαλκιδικής

Αγαπητέ Πρόεδρε της Χ κομματικής οργάνωσης της Χαλκιδικής,
Γνωρίζεις ότι τρέφουμε συμπάθεια και εκτίμηση προς το πρόσωπό σου, επιθυμούμε να αναρτούμε ανακοινώσεις της κομματικής οργάνωσης, που εκπροσωπείς, στο ιστολόγιό μας αλλά ...
...ΟΧΙ σταλμένα από τον σκερβελέ εκπρόσωπο τύπου της οργάνωσης!
Παρακαλούμε, εφόσον συνεχίσετε, ως οργάνωση, να επιθυμείτε τη συνεργασία με το ιστολόγιό μας, οι ανακοινώσεις προς εμάς να στέλνονται από άλλο πρόσωπο!

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ Συκιάς


Οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες έβαλαν τον κ. Παπαδήμο να κάνει την ... βρώμικη δουλειά!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Επιτέλους η φαρσοκωμωδία τον τελευταίων ημερών έλαβε τέλος και ο κ. Παπαδήμος κλήθηκε και ανέλαβε (από τους τρεις συνεργαζόμενους αρχηγούς) την πρωθυπουργία της χώρας μας!
Ο κ. Παπανδρέου με δόλιο τρόπο (και όχι με αφέλεια όπως πιστεύουν πολλοί) πρότεινε το περίφημο δημοψήφισμα το οποίο τάχατε ...

Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη


ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ

Σάββατο 12/11/2011 στο Εθνικό Στάδιο Πολύγυρου στις 15.00 αγώνας για το πρωτάθλημα της β' ερασιτεχνικής μεταξύ των ομάδων ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ.

Οφείλει εξηγήσεις ο κ. Παπαδήμος

«Δεν είμαι πολιτικός», έσπευσε να δηλώσει ο νέος πρωθυπουργός της χώρας Λουκάς Παπαδήμος, αμέσως μόλις έλαβε την εντολή σχηματισμού της κυβέρνησης, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Αλλά, ένας βουλευτής, ένας υπουργός, ακόμα κι ένα εξωκοινοβουλευτικό στέλεχος ενταγμένο σε κορυφαίες λειτουργίες ενός κομματικού μηχανισμού, εξ ορισμού είναι πολιτικός. Πολλώ μάλλον, ένας πρωθυπουργός!
Από το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου 2011 ο κ. Παπαδήμος, θέλει -δεν θέλει, είναι και πολιτικός. Και ως πολιτικός (και μάλιστα ανωτάτου επιπέδου) οφείλει να τηρεί στο έπακρο τις υποχρεώσεις του.
Μία από αυτές είναι ασφαλώς και το να δίνει εξηγήσεις. Για όσα πράττει, αλλά και για όσα έχει πράξει, ως παράγων του δημόσιου βίου, κατά το παρελθόν.
Για παράδειγμα:

Τέλος η ομφαλοσκόπηση! Καιρός να κατεβούν από το καλάμι τους !Ποσοστά ανεργείας 18,4%


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Την Κυριακή 13-11-2011 και ώρα 11 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου θα συναντηθούμε οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής ενάντια στα καταστροφικά σχέδια της «Ελληνικός Χρυσός» καθώς και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται για την σωτηρία του τόπου μας, για να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε την κλιμάκωση του αγώνα μας.
Ο αγώνας αυτός δεν αφορά μόνο τους κατοίκους της ΒΑ Χαλκιδικής που θίγονται άμεσα από την καταστροφική «επένδυση» αλλά όλους τους Χαλκιδικιώτες και τους κατοίκους των όμορων Δήμων, που με άμεσο ή έμμεσο τρόπο θα βιώσουν τις συνέπειες αυτής της παράνοιας. αλλά ακόμη περισσότερο αφορά όλους τους πολίτες  που αντιστέκονται στο ξεπούλημα του φυσικού πλούτου της χώρας μας στα ντόπια και ξένα συμφέροντα.
Για τους λόγους αυτούς η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.
Το πρόγραμμα της συνάντησης περιλαμβάνει:

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει βουλευτής

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, έθεσε ευθέως θέμα ηγεσίας στο κόμμα αφού η θητεία του προέδρου Γ.Α.Παπανδρέου, σύμφωνα με το καταστατικό του,  λήγει σήμερα 11-11-2011
Ο Λιντζέρης δήλωσε: «οι ημερομηνίες έχουν να κάνουν με πολιτικές θέσεις. Δεν πρόκειται για την ημέρα, αρκεί να ξεκινήσει η διαδικασία. Θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, που θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη μέρα»!