Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

"και οι θεοί τρελάθηκαν"


ΝΙΚΗ Πολυγύρου - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ Αφύτου


Τα αποτελέσματα της αποψινής ψηφοφορίας...

Κι απόψε θα έχουμε τον ίδιο Πρωθυπουργό ...

Μήπως ήρθε η ώρα της ... Αριστεράς;


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τις τελευταίες ώρες ο κ. Παπανδρέου παίζει τα ρέστα του πουλώντας “ελεγχόμενη τρέλα” και ο κ. Σαμαράς διαβεβαιώνει με ύφος “αντάρτη” ότι θα "υποκύψει" από ανάγκη στον εκβιασμό των νταβατζήδων  της Ευρώπης!
Ο σαματάς όλος με το στημένο “λεκτικά” δημοψήφισμα και όλα τα άλλα που παρακολουθούμε έχει να κάνει με το ότι επειδή στην νέα σύμβαση εκχωρείτε Εθνική κυριαρχία θα πρέπει να την ψηφίσουν ...180 βουλευτές!!!

O Οργανισμός Τουριστικής Προβολής Χαλκιδικής σε διεθνή έκθεση

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
 Στο ExCeL του Λονδίνου ξεκινά τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 10 Νοεμβρίου η World Travel Market, μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο. Όλοι οι μεγάλοι παίκτες του χώρου, Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού, ξενοδοχειακές αλυσίδες, αεροπορικές εταιρείες, tour operators, ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες κρουαζιέρας, ενοικιάσεως αυτοκινήτων, luxury travel, extreme sports κλπ. δίνουν το δυναμικό παρών τους σε αυτήν την γιορτή του τουρισμού. Συμμετέχουν πάνω από 5.000 εκθέτες και αναμένεται να την επισκεφτούν 48.000 και πλέον επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ «ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ»


"Ο Δ.Σ.Θ. γύρισε την πλάτη του στον κομματισμό..."
Με ψήφους 11 υπέρ και 2 λευκά ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (αποχώρησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που πρόσκεινται στο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλες δυνάμεις της Αριστεράς), ανακάλεσε την απόφαση, που έλαβε στις 6 Οκτωβρίου, για προσφυγή στο ΣτΕ, εναντίον της Α.Ε.Π.Ο. της Ελληνικός Χρυσός.

Τα ψηφίσαντα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, αφού άκουσαν προσεκτικά τα επιχειρήματα που ανέπτυξαν τόσο ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Χρήστος Πάχτας, όσο και ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη και αντιδήμαρχος Βασίλης Μοσχόπουλος, αντελήφθησαν το αυτονόητο. Η πρώτη τους απόφαση βασίστηκε σε ελλιπείς πληροφορίες και εντυπώσεις, που ώθησαν σε εσφαλμένες προσωπικές απόψεις, για μια περιοχή, που βρίσκεται εκτός των ορίων των αρμοδιοτήτων τους και για ένα πολυσύνθετο επιστημονικό θέμα, του οποίου οι επιμέρους πτυχές, βρίσκονται εκτός του γνωστικού τους πεδίου. Πράγμα απολύτως φυσιολογικό.

Έχει θέση...

Ο Σπουδαρχίδης και ο Αρχολίπαρος


Σπουδαρχίδης, είναι ο νεαρός θεσιθήρας, αυτός που με ζήλο και κάθε τρόπο επιδιώκει αξιώματα.
Αρχολίπαρος, εκείνος που κολακεύει τους ανώτερους και ισχυρότερούς του για να πάρει αξιώματα, ο κόλακας.
Έτσι αποφάνθηκε ο μέγιστος λαϊκιστής και φασίστας Καρατζαφέρης  για τα πρόσωπα που κυριαρχούν στην πολιτική επικαιρότητα αυτές τις μέρες και σίγουρα θα δώσει "τροφή" για σάτιρα.

ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ''ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ''....


fitness new life


To Σάββατο 5/11/2011 στο FITNESS NEW LIFE zήστε μία μοναδική χορευτική εμπειρία Breakdance, με το γνωστό χορευτή, Βασίλη Ζλεντίδη, του group De Javu, που τερμάτισε τρίτο στο δημοφιλές σόου του ΑΝΤ1 ¨Ελλάδα έχεις ταλέντο¨ .
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ.
DOORS OPEN AT 11:00 p.m.

Στη Δημοκρατική Αριστερά προσχώρησε ο Ηλίας Ευθυμιόπουλος

Ο πρώην υφυπουργός Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, ιδρυτικό μέλος και διευθυντής της Greenpeace, Ηλίας Ευθυμιόπουλος, ανακοίνωσε στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, την προσχώρησή του στη Δημοκρατική Αριστερά και την ενεργό συμμετοχή του στις δραστηριότητες του κόμματος.

Ο Σαμαράς είναι σπουδαρχίδης...

Το είπε σήμερα ο Καρατζαφέρης!
Προς αποφυγή ...παρεξηγήσεων:

Σπουδαρχίδης (αρσενικό ουσιαστικό): εκείνος που επιδιώκει με κάθε τρόπο την απόκτηση κάποιας θέσεως ή κάποιου αξιώματος

Ποια είναι και τι ρόλο παίζει η ΜΚΟ που οργάνωσε “δημόσια εκδήλωση-συζήτηση” για την “ανωνυμία στο διαδίκτυο”;

...αλλά απαγόρευσε σε bloggers που παρευρέθηκαν να εκφράσουν, να συζητήσουν, να παρέμβουν στην “εκδήλωση-παράσταση”;
Αν είναι στοά, club ή κατευθυνόμενη ΜΚΟ, θα μπορούσαν να μην καλούν σε “δημόσια εκδήλωση –συζήτηση”, αντί ν’ απαγορεύουν να μιλήσουν παρευρισκόμενοι bloggers.
Δείτε την «έκπληξη στα μάτια» των τζιτζιφιόγκων -που μαζεύτηκαν να διαλογιστούν για την Ανωνυμία στο Διαδίκτυο-, όταν τόλμησε "αναιδής" blogger να εμφανιστεί και προσπάθησε να κάνει παρέμβαση, μιας και ο αφελής νόμιζε ότι το “δημόσια εκδήλωση-συζήτηση” ήταν για τους πολίτες και...

«Η φτώχεια έχει πολλά πρόσωπα…»


ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ 18:00 ΕΩΣ 20:30
Σε μια κατάσταση πρωτοφανούς για τις τελευταίες δεκαετίες ανθρωπιστικής κρίσης βρίσκεται η Ελλάδα εδώ και ενάμισι χρόνο. Όλοι οι δείκτες συνηγορούν πως απαιτείται άμεση ανάληψη κοινωνικής δράσης για να στηριχθούν οι πιο ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Η ανεργία τον Ιούλη έφθασε τον Ιούλη το 16,5% πλήττοντας περισσότερο από 820.000 συνανθρώπους μας. Αν δε, λάβουμε υπ’ όψη μας πως μόνο τον Ιούλιο του 2010, δηλαδή ένα χρόνο πριν, έπληττε 607.000 ανθρώπους, ενώ για το 2012 προβλέπεται η συνέχιση της ύφεσης, είναι εμφανές ότι σύντομα πολλοί περισσότεροι, πολλοί μιλούν ακόμη και για 1 εκ. καθόλα πρόθυμοι να εργαστούν άνθρωποι, θα οδηγηθούν στην εξαθλίωση.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΕΕ/ΤΚΜ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗ Β.Α. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η Αντιπροσωπεία του τμήματος στην 10η Τακτική συνεδρίαση της συζήτησε εκ νέου το θέμα της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη Β.Α. Χαλκιδική, μετά και τις νεότερες εξελίξεις και αποφάσισε τα εξής:
Εμμένει στη θέση του ΤΕΕ/ΤΚΜ, όπως εκφράστηκε με το με αρ. πρωτ. οικ. 3748/13.4.2011 έγγραφο του Τμήματος και την τεκμηρίωσή του.
Σύμφωνα με αυτή τη θέση, η επέκταση της μεταλλευτικής και μεταλλουργικής δραστηριότητας στη Β. Α. Χαλκιδική, όπως εμφανίστηκε στη ΜΠΕ του ΕΣΑ του έργου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή επειδή δεν πληροί βασικούς όρους.