Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Τραβάτε με κι ας κλαίω

Έλληνες «οικολόγοι» προς αναζήτηση ταυτότητας


«…Στην Ελλάδα, οι εξελίξεις στον οικολογικό χώρο είναι ανάλογες με αυτές στον διεθνή και ιδιαίτερα στον Ευρωπαϊκό. Μετά από τη σύντομη άνθηση του οικολογικού κινήματος την περασμένη δεκαετία με τους Οικολόγους-Εναλλακτικούς, συνέβη και στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο με τους Γερμανούς Πράσινους, αν και όχι βέβαια με την ίδια συστηματικότητα και οργάνωση της σχετικής συζήτησης.

Τα Μουδανιά επικράτησαν εκτός έδρας της Τρίγλιας 53 - 40

Τα Μουδανιά επικράτησαν εκτός έδρας της Τρίγλιας 53 - 40 και προχωρούν με τα μάτια στραμμένα στους δυο επόμενους πολύ σημαντικούς αγώνες, με Καλλικράτεια εντός και Πευκοχώρι εκτός,  για να πάρουν την πρωτιά στον Α όμιλο της ΕΚΑΣ Χαλκιδικής.

Μικρά παράνομα λατομεία Αλβανών


Αγαπητή Ρεσπέντζα,
Απ΄ ότι γνωρίζουμε, χτίζοντας ένα σπίτι αγοράζουμε ΟΛΑ τα υλικά με τις οδηγίες του μηχανικού... σωστά??
Τότε πώς είναι δυνατόν το 2011 μερικοί πάρα πολύ καλοί τεχνίτες Αλβανοί (δεν είμαι ρατσιστής), να μην αγοράζουν πλέον την πέτρα και να δημιουργούν μικρά παράνομα λατομεία της αρεσκείας τους, βγάζοντας από εκεί την πέτρα (όση θέλουν) για να χτίσουν?

Ο εργασιακός μεσαίωνας δεν παίρνει διορθώσεις, θέλει ανατροπή!


Πλήρης ανατροπή εργασιακών δικαιωμάτων ενός ολόκληρου αιώνα, κατακτημένων με θυσίες και αίμα, αυτός είναι ο στόχος του νέου πολυνομοσχεδίου που προωθεί σύμφωνα με τις εντολές της Τρόικα η Κυβέρνηση. Ύστερα από τον αντεργατικό οδοστρωτήρα όλων αυτών των τελευταίων χρόνων και παρά τις αλλεπάλληλες δεσμεύσεις απύθμενης υποκρισίας ότι «δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα», η κατάργηση στην πράξη των συλλογικών συμβάσεων και η επιβολή της εργοδοτικής αυθαιρεσίας με τις «επιχειρησιακές», οι ανεξέλεγκτες απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα και οι εκατοντάδες χιλιάδες στο δημόσιο με την περιβόητη «εργασιακή εφεδρεία», οι νέες περικοπές του εισοδήματος κατά 4Ο % - 5Ο % με το ενιαίο μισθολόγιο, το τσάκισμα των

Τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων...

Σήμερα θα κάνουμε μία υπόθεση βασισμένη σε ασφαλείς πληροφορίες μας, πιθανά να μη μπορέσουμε να γίνουμε αρκετά σαφείς... αλλά δε γίνεται και περισσότερο :
Αν, αν υποθέσουμε, ότι κάποιος ιδιώτης χρωστάει στην ΑΛΦΑ ή ΒΗΤΑ - ΓΑΜΑ - ΔΕΛΤΑ καταρ...αμένη τράπεζα ένα τεράστιο ποσό. Ο ιδιώτης δυσκολεύεται να εξοφλήσει το δάνειο και η τράπεζα πιέζει!
-Τι γίνεται τότε;
-Ο ιδιώτης αναγκάζεται να εκχωρήσει στην τράπεζα περιουσιακά του στοιχεία, το κοπάδι του αν πρόκειται για κτηνοτρόφο, το χωράφι του ο αγρότης, το σπίτι του ο μισθωτός, το εργοστάσιό του ο εργοστασιάρχης, τις μετοχές του ο επενδυτής και πάει λέγοντας...!
-Έτσι δε γίνεται;
-Έτσι γίνεται, έτσι!

Επαναστάτης με αιτία...

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της αμαρτίας;Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ !...

Η "νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου"...


Η σειρά του Χάρη... (βίντεο)

Επίθεση με γιαούρτια δέχθηκε ο Χάρης Καστανίδης από φοιτητές σε κινηματογράφο της Θεσσαλονίκης. Ο υπουργός Εσωτερικών ήταν σε κινηματογράφο της πλατείας Αριστοτέλους ενώ την ίδια ώρα στην πλατεία Βενιζέλου φοιτητές πραγματοποιούσαν συναυλία διαμαρτυρίας. Όταν έγινε γνωστή η παρουσία του υπουργού στον κινηματογράφο

Εγκρίθηκε το φράγμα Πετρένια στο Γομάτι. Άλλο ένα “δωράκι” στους Μπόμπολα-Κούτρα-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ από το Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Το προοίμιο της καταστροφής του Κακάβου
ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Θέμα: Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για το έργο: “Ύδρευση Ν. Χαλκιδικής – Μελέτη φράγματος Πετρένια στην περιοχή Γοματίου και έργων καθαρισμού, μεταφοράς και αποθήκευσης νερού”
Το κείμενο της απόφασης βρίσκεται εδώ.

Ernesto "Che" Guevara, 14 Ιουνίου 1928 - 9 Οκτωβρίου 1967

Ο Ερνέστο Γκεβάρα ντε λα Σέρνα (Ernesto Guevara de la Serna) (14 Ιουνίου 1928 στο Ροζάριο, Αργεντινή; † 9 Οκτωβρίου 1967 στη Λα Χιγκέρα, Βολιβία), γνωστός ως Τσε Γκεβάρα, ήταν Αργεντινός γιατρός, κομμουνιστής Μαρξιστής - Λενινιστής επαναστάτης, ένας από τους αρχηγούς των ανταρτών στην Κούβα και πολιτικός. Συμμετείχε στο κίνημα της 26ης Ιουλίου που πέτυχε την ανατροπή του δικτατορικού καθεστώτος του Φουλχένσιο Μπατίστα στην Κούβα, αρχικά προσφέροντας τις ιατρικές γνώσεις του και αργότερα ως διοικητής των ανταρτών, ενώ υπήρξε μέλος της επαναστατικής κουβανικής κυβέρνησης προωθώντας ριζικές μεταρρυθμίσεις. Το 1965, πιστός στη νίκη της επανάστασης στην Κούβα, έφυγε με στόχο την οργάνωση νέων

Το μήνυμα του George Carlin