Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση Λαφαζάνη με τους παράκτιους αλιείς

Μακρύ Ζεϊμπέκικο για το Νίκο

Δεν έχουν θεό! Συνεχίζουν στον ίδιο το χαβά! Κοροϊδεύουν το λαό και κανείς δεν τους βάζει στη θέση τους! Τελείωσε, αυτό το μπουρδέλο δε γίνεται κράτος!


Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ διόρισε τη γυναίκα του και την κουνιάδα του στον... ΟΑΕΔ!

O κύριος Ηλίας Κικίλιας, είναι Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ. - του Οργανισμού που συστάθηκε για να βοηθάει τους Έλληνες ανέργους να βρουν απασχόληση.  Σύμφωνα με το βιογραφικό του κατέχει διάφορες διοικητικές θέσεις σε θυγατρικές του Ο.Α.Ε.Δ. από το1999 και εντεύθεν.  Είναι προσωπικός φίλος και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου και ανήκει στη  νέα φουρνιά «των συνομιλητών του Γιώργου». Ο κ. Κικίλιας έχει μια σύζυγο,  την Αναστασία Χάραρη του Ιωάννη.  Η σύζυγός του έχει μια αδερφή,  την Βασιλική Χάραρη του Ιωάννη. 

Όπου και να "κάτσει" εμείς ήδη ...την @#$%#@σαμε!


Ιππεύουν επί πτωμάτων...


ΝΙΚΗ Πολυγύρου - Διαγόρας Ν. Πλαγίων


Ένωση Εμπόρων & Βιοτεχνών Πολυγύρου & Κεντρικής Χαλκιδικής


Γομάρια...


Αγώνας Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας

Η νεοσύστατη ομάδα του "ΠΑΟΚ Πολυγύρου" υποδέχεται την Κυριακή 25/9 και ώρα 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου την ομάδα του “Α.Ε.Σ. Γεροπλάτανου” για την πρώτη αγωνιστική της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
Η παρουσία σας στο γήπεδο θα μας δώσει δύναμη και ελπίδα για το μέλλον.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κηρύχθηκαν σήμερα  οι Δήμοι Αριστοτέλη, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Σιθωνίας, λόγω των ζημιών που υπέστησαν από τις πλημμύρες κατά τη διάρκεια των τελευταίων βροχοπτώσεων.
-Με ότι αυτό σημαίνει για τους "άρχοντες" Αριστοτέλη, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Σιθωνίας!

Αναγκαίες υπενθυμίσεις και παρατηρήσεις προς το Συντονιστικό της Ιερισσού από τους Πολίτες του Αριστοτέλη


Οι πολίτες της πρωτοβουλίας πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη καλωσορίζουν ΚΑΙ το συντονιστικό συλλόγων και φορέων της δημοτικής ενότητας Σταγείρων Ακάνθου στο παιχνίδι εντυπώσεων και όχι ουσίας, που επιδίδονται ομογάλακτες ενότητες και συλλογικότητες οικολογούντων της περιοχής μας.

Αφουγκραζόμαστε την κόπωση των προηγουμένων συνομιλητών γιατί η καταστροφολογία που οικοδόμησαν επί σειρά ετών στην περιοχή και στην οποίαν «επένδυσαν» χρεοκόπησε, ενώ η επιχείρηση «ανακύκλωση» της, αποπνέει μια μονότονη επανάληψη.

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...


Περί εντιμότητας

Ακούσατε κόσμε της Ρεσπέντζας το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ν. Χατζινικολάου??!
Στον τόπο μας ζει ένας αδιάφθορος βουλευτής, τον οποίο κόντεψαν χθες να λιντσάρουν κάποιοι έχοντες και κατέχοντες άρχοντες του εθνικού μας κοινοβουλίου διότι ο Άνθρωπος αυτός (το Α με κεφαλαίο γράμμα) τόλμησε να ορθώσει το ανάστημά του και να δηλώσει δημοσίως ότι αποποιείται όλων των προνομίων που συνεχίζουν να εισπράττουν οι «σοφοί του Ελληνικού κοινοβουλίου» ακόμα και σήμερα, την ώρα που η πλειοψηφία των πολιτών στην ίδια τους την πατρίδα αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις στοιχειώδες ανάγκες της καθημερινότητάς τους. Ο άνθρωπος αυτός, ξένος

Παπαρήγα για τη χρεοκοπία


«Η χρεοκοπία είναι αναπόφευκτη. Αυτό τώρα που τους ενδιαφέρει είναι: Το κεφάλαιο να χάσει όσο γίνεται λιγότερα και πάνω απ’ όλα να χρεοκοπήσει πλήρως ο λαός. Να σκύψει το κεφάλι, να δεχτεί ζωή και συνθήκες δουλειάς με όρους σύγχρονου δουλεμπορίου, ούτως ώστε όταν θα έρθει η ανάκαμψη να έχουν εξασφαλίσει οι κεφαλαιοκράτες ότι η εργατική δύναμη θα είναι το πιο φτηνό και υποβαθμισμένο εμπόρευμα».

"ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, η πόλη μας"

Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ "ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, η πόλη μας" ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 2/10 ΚΑΙ 11:00 Η ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΡΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΟΚ (Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. 
ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ 'Η ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΥΛΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΣΩ FACEBOOK KAI ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Δ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΠΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

Δεν έχω χρόνο μάτια μου...