Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Περιοδικό "ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ"


Φαρισαϊσμός...

Μια προσφιλής τακτική του Κ.Κ.Ε. και των υφισταμένων οργάνων του, ΠΑ.Μ.Ε. και Π.Κ.Σ., είναι το κλείσιμο λιμανιών, δρόμων, πανεπιστημιών και ξενοδοχείων.  Οποιοσδήποτε θίξει έστω και μια αράδα απο το κομμουνιστικό ευαγγέλιο, αμέσως σηκώνονται τα κομματικά λάβαρα και οι εν Ελλάδι συνεχιστές της Οκτωβριανής Επανάστασης ξεχύνονται στους δρόμους για να προστατεύσουν τα συμφέροντα του προλεταριάτου.

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011 το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου στις 7.00 το απόγευμα, με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Δείτε τα θέματα που θα συζητηθούν ΕΔΩ.

Της Άννας το περίπτερο στη ΔΕΘ


Της πουτάνας το κάγκελο...


Αποδοκίμασαν τον Πρωθυπουργό στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Από τη χθεσινή συνέντευξη του Απ. Πάνα

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΣΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;


Tae Kwon Do Πολυγύρου

Ο σύλλογος tae kwon do Πολυγύρου σας ενημερώνει για την έναρξη των μαθημάτων την Δευτέρα 12/9/2011 και ώρα 19:00-20:00 για τους μικρούς, 20:15 - 21:30 για τους μεγάλους.
Τα τμήματα δεν είναι οριστικά και θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα. (οι μεγάλοι να πάρουν και αθλητικά παπούτσια μαζί τους γιατί θα έχει τρεξιματάκι).
Επίσης σας ενημερώνουμε πως η έναρξη των μαθημάτων κε-βο θα γίνει στις 20/9/2011 στις 20:00.
Από τη Διοίκηση του Συλλόγου 

Η "ΔΗΜ.Ο.Σ." συμμετέχει στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο των συνδικάτων

Η Περιφερειακή Παράταξη <ΔΗΜ.Ο.Σ.> συμμετέχει στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο των συνδικάτων των εργαζομένων (ΓΕΣΕΕ-ΕΚΘ-ΑΔΕΔΥ) το Σάββατο στη ΔΕΘ, για να διαδηλώσει μαζί τους ότι <οι εργαζόμενοι και η κοινωνική συνοχή της χώρας δεν αντέχουν άλλο>. 
Για μία ηχηρή, μαζική απάντηση στο πλήρες αδιέξοδο και την ανεξέλεγκτη βαθιά ύφεση που οδηγούν τη χώρα το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο, τα σκληρά μέτρα και η απόλυτη απραξία της Κυβέρνησης για την ανάπτυξη της χώρας. 

Σιθωνία: Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις συντήρησης στα σχολικά κτίρια Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σιθωνίας, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Παιδείας, Γιώργου Ψηλογιάννη. 
Οι εργασίες άρχισαν από τον Αύγουστο με στόχο να εξασφαλιστούν έγκαιρα και πριν από τη νέα σχολική περίοδο όλες οι προϋποθέσεις και οι όροι για μια πλήρη

Ένα βήμα πριν από τη στάση πληρωμών!

Πριν από λίγη ώρα το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προφανώς ύστερα από υπόδειξη των Βενιζέλου – Σαχινίδη, διέρρευσε ότι κλείνουν οι στρόφιγγες των πληρωμών με εξαίρεση τις ανελαστικές δαπάνες, δηλαδή τους μισθούς και τις συντάξεις. Την επόμενη εβδομάδα ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους θα προχωρήσει σε νέα έκδοση εντόκων αναζητώντας 2 δις ευρώ μπας

Υποδοχή Μπεγλίτη στο 424 Γ.Σ.Ν.

Ελεύθερη άποψη


Κύριοι, θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου για τις επιθέσεις που κάνετε στον σοφό και συνετό Δήμαρχό μας. Θα ήθελα λοιπόν να επισημάνω την προσοχή σας σε ορισμένα έργα που φημολογείται ότι δρομολογούνται και τα οποία ενδεχομένως διέφυγαν της προσοχής σας:
Α. Ο δήμαρχος, σκεφτόμενος σοβαρά την ισόροπη ανάπτυξη του Δήμου, κάνει έργα πνοής και στα μικρότερα χωριά: απόδειξη ότι κάνει παιδικό σταθμό στο Κελλί, αξιοποιώντας έτσι το άχρηστο Δημοτικό σχολείο που ελλείψει παιδιών εγκαταλείφθηκε. Γνωρίζω μάλιστα από έγκυρη πηγή ότι στα σχέδιά του είναι να μοιράσει

Ομιλία Βαγιωνά στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Σχολές του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ν. Προποντίδας


Ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων των τμημάτων του στη Δημοτική Ενότητα Μουδανιών και στην Δημοτική Ενότητα Καλλικράτειας για την σχολική χρονιά 2011-2012.
                  Οι σχολές  που θα λειτουργήσουν την νέα χρονιά είναι:
1)     Δημοτικό Ωδείο Ν.Προποντίδας με έδρα τα Ν.Μουδανιά και Δημοτικό Ωδείο Ν.Προποντίδας – παράρτημα Ν.Καλλικράτειας.
2)     Μπαλέτο και Μοντέρνος Χορός.
3)     Εργαστήρι Ζωγραφικής και Αγιογραφίας.

Οι πρώτοι φοροκλέφτες των 30 δις, συνολικά!

Σε εφαρμογή της ΠΟΛ 1185/2011 δημοσιοποιείται κατάσταση νομικών προσώπων κερδοσκοπικού χαρακτήρα με βασική οφειλή προς το Δημόσιο άνω των 150.000 € και διευκρινίζουμε τα εξής:
Στην κατωτέρω κατάσταση η βασική οφειλή εμφανίζεται σε δύο στήλες σύμφωνα με την πηγή προέλευσής της (Δ.Ο.Υ. / Τελωνείο).
Τα στοιχεία της κατάστασης αντλήθηκαν με βάση τα οριζόμενα στο αρθρ. 2 ΠΟΛ 1185/2011 με ημερομηνία εξαγωγής 5/9/2011, αφορούν σε ληξιπρόθεσμες δόσεις οφειλών με ημερομηνία λήξης έως 5/9/2010 και με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής έως την ημερομηνία άντλησης 5/9/2011.