Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ

Αρχίζει την Κυριακή (11/9/11) το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.
Η ομάδα του Πολύγυρου θα αγωνιστεί στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου με αντίπαλο τον ΕΡΜΗ Ν. Ποτίδαιας.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

Ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις των κατοίκων Πολυγύρου για τα καυσόξυλα έτους 2011 θα γίνονται στο Δημαρχείο από την Πέμπτη 8/9/2011. Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέρχονται με την αστυνομική τους ταυτότητα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δημαρχείο για να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις τους.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης για το 2011 έχουν μόνο οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (συνταξιούχοι ΟΓΑ, πολύτεκνοι και τρίτεκνοι, μακροχρόνια άνεργοι και στρατευμένοι οικογενειάρχες).
Απαραίτητο δικαιολογητικό αποτελεί η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, καθώς

Ο ΝΤΑΛΚΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...


«Απελπισμένος είμαι, όχι αγανακτισμένος…»


Του Δημήτρη Τσιμούρα
 «Απελπισμένος είμαι, όχι αγανακτισμένος» φώναζε σήμερα το πρωί μικροέμπορος, στην αγορά της Βέροιας. Φώναζε και ακουγόταν μακριά. «Εσείς τους ψηφίζετε» μουρμούρισε ένας περαστικός και καλά που δεν ακούστηκε η φωνή του. Η αντίδραση ενός απελπισμένου είναι απρόβλεπτη. Το μάτι του είναι  θολωμένο, του φταίνε όλοι και όλα. Δεν μπορεί να δει την αιτία του κακού,  εύκολα χειραγωγείται από τους μαέστρους της παραπληροφόρησης και εύκολα στρέφεται σε λάθος στόχο.

Προς τα μέλη του Συλλόγου Εργοληπτικών Επιχειρήσεων


Ενόργανη - Τραμπολίνο "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"


Η κυβέρνηση τα σαρώνει όλα, οι αγώνες θα σαρώσουν την κυβέρνηση και την πολιτική της

Ποτέ άλλοτε τόσοι λίγοι άνθρωποι, δεν πήραν τόσο καταστροφικές αποφάσεις για τη ζωή τόσων πολλών μέσα σε τόση λίγη ώρα! Κυβέρνηση fast track εξυπηρέτησης των συμφερόντων του κεφαλαίου και των επιταγών της τρόικας είναι η κυβέρνηση του όλου ΠΑΣΟΚ, όπως χαρακτηριστικά αναδείχθηκε με τις χθεσινές αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου, που παρουσίασε ο …αναπληρωτής πρωθυπουργός Β. Βενιζέλος. Μετά τη δήθεν αντίσταση στην τρόικα, η κυβέρνηση Παπανδρέου εξήγγειλε την υλοποίηση ολόκληρου του κανιβαλικού Μεσοπρόθεσμου μέσα σε ένα μήνα! 

Ποιος τη ζωή μου...

Καθαρισμός αναψυκτηρίου στον Πολύγυρο

Κυκλοφορεί στo FaceBook και μπράβο σ' αυτόν που είχε την ιδέα και την πρωτοβουλία!
Πρόκειται για το παρατημένο απ' όλους αναψυκτήριο στον Τσουκαλά για το οποίο ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα από το Δήμο Πολυγύρου, αλλά μέχρι εκεί, κανείς δεν μπόρεσε να το χαρεί εξ αιτίας της αδιαφορίας του Δήμου, χρόνια τώρα!
"προταση της ....... κυριακη 18/09, μαζευομαστε για καθαρισμο στο αναψυκτηριο στο βουνο... παρακαλω δηλωστε συμμετοχες στα σχολια... (Ρ: στο FB των παιδιών) για να κανουμε και το αναλογο event"

Τοποθέτηση του Αργύρη Λαφαζάνη στη βουλή


Καλλιτεχνικό - Λογοτεχνικό 3ήμερο στην Μεγάλη Παναγία


Για τα παιδιά τους ρε γαμώτο!

Για τα παιδιά των υπαλλήλων του υπουργείου παιδείας ... με τα άλλα παιδιά τι γίνεται;
-Να βρίσω, να μη βρίσω...! 

Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το νόμο Διαμαντοπούλου


Ο νέος νόμος-πλαίσιο θα ανατραπεί - Η Παιδεία της Αγοράς δεν θα περάσει
Η κυβέρνηση του Μνημονίου και της καταστολής σε αγαστή συνεργασία και «συναίνεση» με τη ΝΔ και τους φασίστες του ΛΑΟΣ προχώρησε στην ψήφιση του νόμου για την ανώτατη εκπαίδευση, του νόμου που οδηγεί στο πανεπιστήμιο της αγοράς, καταργεί τη δωρεάν παιδεία, διαλύει τα πτυχία, επιβάλλει τη λειτουργία με όρους επιχείρησης, διώκει την κριτική σκέψη και καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο δίνοντας τη δυνατότητα στις δυνάμεις καταστολής να εισβάλουν όποτε θέλουν στις σχολές ενάντια στο μαχόμενο φοιτητικό κίνημα.

Έλεος!!!

Αυτή τη στιγμή, όπως μας ενημερώνουν γονείς του Γυμνασίου Πολυγύρου, ετοιμάζονται να διαλύσουν τη Βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Πολυγύρου!!!
-Έλεος!!! Κάποιος να σταματήσει αυτούς τους "φωστήρες" της εκπαίδευσης!
Συνέχεια ανάρτησης: Γονείς του Γυμνασίου καλούν τους Πολυγυρινούς σε συγκέντρωση στο Γυμνάσιο Πολυγύρου, στις 5 το απόγευμα σήμερα, για να εμποδίσουν τη διάλυση της βιβλιοθήκης!

Απάντηση στους ¨Μανάβηδες¨ της Ελληνικός Χρυσός.


Χρειαστήκατε μια ολόκληρη μέρα για να γράψετε μια απάντηση η οποία είναι πραγματικά συνταρακτική. Δεν θα αναλωθούμε σε αυτό το υψηλό επίπεδο κουβέντας αφού ούτε στο ελάχιστο δεν σας φθάνουμε. Εξάλλου τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείτε είναι άνευ συναγωνισμού αφού κατέχεται το ΥΠΕΡΑΤΟΥ από τα γνωστά χαρτάκια και έχετε και μέντορα το Πάπα με το γνωστό αλάθητο. Οπότε εμείς πάμε πάσο.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αριστοτέλη, 12/9


Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αριστοτέλημε θέμα: «Συζήτηση επί του περιεχομένου της Κοινής Υπουργικής Απόφασης της έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων των έργων: α) ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ - ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ και β) ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΘΕΣΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΤΕΛΜΑΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.Μ.Β.Χ.»
         Τη Δευτέρα  12 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 19:00 μ.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Στρατωνίου (αίθουσα ΟΑΕΔ), θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αριστοτέλη, με μοναδικό θέμα: «Συζήτηση επί του περιεχομένου της Κοινής Υπουργικής Απόφασης της έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων των έργων:

«ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ» ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΕΣ........ ΝΤΡΟΠΗ!


Εγωισμός και αλαζονεία!  Οι «οικολόγοι» της Β. Χαλκιδικής έχουν ξεπεράσει κάθε όριο! Όποιος έχει αντίθετη με τη δική τους άποψη, όποιος είναι υπέρ της παραγωγής, της ανάπτυξης και της μεταλλευτικής δραστηριότητας είναι κατ’ αυτούς αδιάφορος για το Περιβάλλον και βεβαίως, σίγουρα! πληρώνεται από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.
Μήνες τώρα γράφω κείμενα σε διάφορα blogs, υπογράφοντας ως «Αναγνώστρια» και διατηρώντας την ανωνυμία μου. Γιατί γράφω ανώνυμα; Μα γιατί, διαβάζοντας τα σχόλια των «οικολόγων» στα κείμενά μου, έχει «φοβηθεί το μάτι μου» τις αντιδράσεις τους, αφού συνήθως βρίζουν και χυδαιολογούν! Βεβαίως, σε περιπτώσεις ήπιων σχολίων και ευγενών συγγραφέων έχω εκφράσει τη διάθεσή μου για κατ’ ιδίαν συζήτηση, με ανταλλαγή των ηλεκτρονικών μας διευθύνσεων, μέσω των blogs (με αμοιβαία εξουσιοδότηση), χωρίς όμως να υπάρξει ανταπόκριση από μέρους τους.

ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ «ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ».


Διάβασα ένα άρθρο το οποίο λέει τα εξής!
«Άγνωστος είναι ο αριθμός των αναπήρων και των επιδομάτων που λαμβάνουν, ενώ οι συνταξιούχοι λόγω αναπηρίας ανέρχονται στους 324.000, αριθμός ιδιαίτερα υψηλός για τη χώρα.
Όπως τόνισε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, παρουσιάζοντας το νέο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας που βρίσκεται σε λειτουργία από τη Δευτέρα, είναι ενιαίο σε λειτουργία και κανόνες, αντικειμενικό ως προς την κρίση των Υγειονομικών Επιτροπών, απόλυτα διαφανές και ελεγχόμενο μέσα από ηλεκτρονικό μητρώο, εύκολο στην πρόσβαση των πολιτών και την εξυπηρέτησή τους.
Με το νέο καθεστώς οι επιτροπές είναι ενιαίες για όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από το φορέα ασφάλισής τους, αλλά και για τους ανασφάλιστους….»

Ελάτε μαζί μας...