Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Η μεγαλύτερη επιτυχία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ότι έκαναν τα σκάνδαλα...θεσμό!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε., ΤΟ ΚΤΕΛ ΤΗΣ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ

"Αγαπητή Ρεσπέντζα,
Σήμερα το πρωί, Πέμπτη 25/8/2011, είχα την ατυχία να επιλέξω το ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε., για τη μετάβαση μου από τον Πολύγυρο στη Θεσσαλονίκη, όπου είχα προγραμματισμένο σοβαρό πρωϊνό ραντεβού στο κέντρο της πόλης.
Το πρώτο πρωϊνό δρομολόγιο, ήταν στις 08.00 το "πρωί" (προφανώς είναι καλομαθημένοι οι κύριοι και ξυπνούν αργά, γιατί όλα τα δρομολόγια στις άλλες

Μπορεί να ξεχάσει κανείς τον Μάκη τον… τσεκουράτο;


Στο πανεπιστήμιο πριν από δύο περίπου δεκαετίες, όποιος ρωτούσε από  που βγαίνει το Μάκης , η απάντηση ερχόταν απερίφραστα  από  μια λέξη: απ΄ το …τσεκουράκης! Τα χρόνια όμως πέρασαν και το λαμπρό στέλεχος τότε της ΕΠΕΝ, ήτοι Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης, σήμερα είναι συνομιλητής ηγετικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και πρώην γαλάζιων υπουργών όπως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και όχι μόνο.

Καντάφι και ...φήμες...

...Η φήμη που κυκλοφόρησε, ότι ολόκληρο το οικονομικό επιτελείο της Ελληνικής κυβέρνησης, με επικεφαλής τον ...Μπένι, ξαμολύθηκε στη Λιβύη και τον ψάχνει, για να ...παντελονιάσει τα δολλάρια, ελέγχεται σαν ...προβοκατόρικη...

Είναι και τυχερός...

Άρσεναλ, Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ είναι οι αντίπαλοι του ακατονόμαστου στο Tsampions Ligk.
Ποιο εύκολη κλήρωση δε γινόταν να έχει η ομάδα του καθηγητή μας... όμως θα έχουμε να γελάμε όλο το Χειμώνα, παρ' όλη την οικονομική κρίση που μας έφεραν οι άλλοι ακατονόμαστοι της πολιτικής!

Νύν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων...

Kαταψηφίστηκε στη Βουλή η πρόταση για τη σύσταση προανακριτική επιτροπής για την πολύκροτη υπόθεση της SIEMENS.
ύν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων χειρότερο από μπουσδέλο  ήταν αυτό το κράτος. Να πάει να γ@μηθεί! Αμήν

Επιστολή-φωτιά του Παμπούκη για πρωθυπουργό και υπουργούς


Φωτιά και λάβρα είναι για το Μαξίμου και για κάποιους υπουργούς η επιστολή -παραίτησης του  Χάρη Παμπούκη. Στην επιστολή κάνει λόγο  για «δογματισμούς» και «προσωπικές στρατηγικές».
Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Παμπούκη:
«Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον τόπο οφείλουμε να μην υπακούμε σε δογματισμούς και προσωπικές στρατηγικές, που δεν εξυπηρετούν τους εθνικούς στόχους. Σήμερα, κύριο ζητούμενο είναι η ανάπτυξη και η ναυτιλία μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Ασυδοσία: 2.180.217,75 ευρώ από το ΕΣΠΑ για 83 νέα ρουσφέτια, τη στιγμή που έρχεται το νέο πακέτο έκτακτων εισφορών!

Πέντε υπουργοί παραβιάζουν για 83 προσλήψεις το Μνημόνιο
Πέντε υπουργοί και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης παραβιάζουν με την υπογραφή τους, φαρδιά πλατιά, το Μνημόνιο που οι ίδιοι, υπό τον Γ. Παπανδρέου, επέβαλαν στον ελληνικό λαό. Μόνο που η παραβίαση αυτή δεν γίνεται για την ελάφρυνση της κοινωνίας ή την αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου στους πολίτες, αλλά για τις ρουσφετολογικές προσλήψεις των δικών τους εκλεκτών!

Να βοηθήσουμε τον φίλο που το έχασε


Χάθηκε-κλάπηκε εξωτερικός δίσκος υπολογιστή στον Πολύγυρο. Μάρκας Western Digital, χρώμα μαύρο (μέσα σε μαύρη θήκη). 
Αμοιβή 300 euro, αν δεν έχουν χαθεί τα αρχεία που περιέχει.
Τηλ. 6946204969 

ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ...


40 χρόνια μετά!

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε
τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους
παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε
ονόματα και βλέμματα και δρόμους

Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια
που θυμάσαι και θυμάμαι…

   


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
 Συμμαθητών της Γ’τάξης του 1968 και της ΣΤ’τάξης του 1971 του Γυμνασίου Πολυγύρου.

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ – ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Όχι, δεν εγκατέλειψα την συγγραφή κειμένων στα  blogs!
Λυπάμαι που θα δυσαρεστήσω τους συμπαθείς ίσως, κατά τα λοιπά, «οικολόγους» της Β. Χαλκιδικής, που πολύ θα ήθελαν να πάψουν να ακούγονται και να γράφονται απόψεις άλλες από τις δικές τους, αλλά απλά ακολούθησα τη συμβουλή τους, που αυτή τη φορά ήταν σωστή! Πήγα διακοπές, ολιγοήμερες μεν, γιατί, παρά τα δικά τους λεγόμενα, η συγγραφή κειμένων δυστυχώς δεν μου αποδίδει τίποτε, ανανεωτικές δε!
Δε χρειάζεται βέβαια να πω ότι, όπως πάντα, ο τόπος των διακοπών μου ήταν η αγαπημένη μου Χαλκιδική. Η Χαλκιδική, που με λύπη διαπίστωσα, ότι φέτος δεν «βούλιαξε» από τουρίστες. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ξενοδόχων, ιδιοκτητών δωματίων, εστιατόρων και λοιπών ασχολούμενων με τον τουρισμό, που και τις τιμές τους κατέβασαν (ευχάριστα απίστευτο για τη Χαλκιδική) και την ποιότητα των υπηρεσιών τους ανέβασαν, δωμάτια μπορούσε κανείς να βρει μέχρι και την τελευταία στιγμή μέσα στον Αύγουστο, στα δε χωριά, ακόμη και στα πιο δημοφιλή

"Παρκάρω όπου γουστάρω"...

Δ.Ε. Θεσσαλονίκης χωρίς διόδια!


ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ…;


Δεν ξέρουμε αν ο π. πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, έχει αναλάβει την προώθηση των επιστημονικά μη τεκμηριωμένων θέσεων της γκρούπας των αρνητών της ανάπτυξης αυτού του τόπου.
Δεν ξέρουμε αν αυτό εκπορεύεται συνειδητά από τον ίδιο, ή είναι προϊόν άσκησης  μορφής πίεσης από κύκλους που έχουν βάλει στόχο την αστικοποίηση ολόκληρης της Χαλκιδικής, με τις παρελκόμενες συνέπειες αυτής της προθέσεως.Δεν ξέρουμε επίσης αν αυτή η δεύτερη προσπάθεια εμπέδωσης των απόψεων του, εντάσσεται σε ένα σύνηθες προεκλογικό ζέσταμα για την επικείμενη κάθοδο του, με το «σύγχρονο» κόμμα της αριστεράς, που επιδιώκει την πλήρη αποβιομηχάνιση της χώρας και την παράλληλη εξαφάνιση του βιομηχανικού εργάτη.