Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

Στανός: Σάββατο 27 Αυγούστου - Λαϊκή βραδιά


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στανού σε συνεργασία με τον Α.Σ " ΘΥΕΛΛΑ " Στανού διοργανώνουν το Σάββατο 27 Αυγούστου λαϊκή βραδιά με την ΑΓΑΘΗ και τον Γ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ στο Δημοτικό Σχολείο Στανού Χαλκιδικής.
τιμή εισόδου : 8 ευρώ (για την οικονομική ενίσχυση των Συλλόγων)

Κυργιαφίνη Μιχαέλα: Αλήθειες και ψέματα

Στίχοι - Μουσική - Ερμηνεία: Κυργιαφίνη Μιχαέλα
Η Μιχαέλα είναι από τον Πολύγυρο και ζει στον Πολύγυρο.

Συνάντηση Δριβελέγκα με την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων


Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Δριβελέγκας συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων όπου  συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου, αλλά και οι πρωτοβουλίες του ΥΠΑΑΤ για την επίλυσή τους.
Οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων μεταξύ άλλων έθεσαν ζητήματα που αφορούν την απλούστευση των διαδικασιών για την έκδοση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας

"Τα κορίτσια με τα μαύρα"


Τα... αμαρτωλά κορίτσια στη Μονή της Παναγιάς της Μαυροβουνιώτισσας καλλιεργούν χασίς και διακινούν πόρνες, τις οποίες ντύνουν με μοναχικό σχήμα για να γλιτώσουν από την αστυνομία, στην τελευταία σάτιρα του γνωστού συγγραφικού διδύμου Αλέξανδρου Ρήγα, Δημήτρη Αποστόλου και προκάλεσε αντιπαράθεση ανάμεσα στην μητρόπολη Ξάνθης και το συγγραφικό δίδυμο.
Δείτε στη συνέχεια ένα μικρό μέρος της παράστασης η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία!

Ο γελοίος και το δεκανίκι μιλούν για την Παιδεία!

Καταστροφή του υγρότοπου του Αγ. Μάμα από τη λειτουργία παράνομων παραλιακών μπαρ.


Δείτε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Τ. Κουράκη & Ε. Αμμανατίδου για την "Καταστροφή του υγρότοπου του Αγ. Μάμα, ενταγμένου στο Δίκτυο Natura 2000, από τη λειτουργία παράνομων παραλιακών μπαρ."
ΕΡΩΤΗΣΗ Προς: τους κ.κ. Υπουργούς ·       Εσωτερικών ·       Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ·        Οικονομικών ·       Προστασίας του Πολίτη
Θέμα: Καταστροφή του υγρότοπου του Αγ. Μάμα, ενταγμένου στο Δίκτυο Natura 2000, από τη λειτουργία παράνομων παραλιακών μπαρ.
Ο δήμος Νέας Προποντίδας διενεργεί κάθε χρόνο δημοπράτηση για την παραχώρηση της χρήσης του αιγιαλού και της παραλίας στην περιοχή του υγρότοπου του Αγ. Μάμα για να τοποθετηθούν ομπρέλες και ξαπλώστρες με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και την με αριθμ.  1038460/2439/Β0010 απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομίας και Οικονομικών (ΦΕΚ 792 Β΄/29-4-2009), που αφορά στην παραχώρηση της χρήσης του αιγιαλού στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) Α’ Βαθμού. Φέτος στην εν λόγω περιοχή με τη με αριθμ.ΑΔΑ:  57/2011 προχώρησε στην εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλού σε 23 συνολικά εκμισθωτές.

Ποιητική βραδιά στον Πολύγυρο


Γραφείο μείζονος μειοψηφίας Δήμου Πολυγύρου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας γνωρίζουμε ότι με βάση τις διατάξεις του νέου νόμου «Καλλικράτης», λειτουργεί στο ισόγειο του παλαιού δικαστικού μεγάρου, το γραφείο της παράταξής μας σε καθημερινή βάση και με γραμματειακή υποστήριξη.
Παρακαλούνται οι σύλλογοι και γενικότερα οι φορείς της περιοχής μας να κοινοποιούν όσα έγγραφα αφορούν δράσεις τους και σε εμάς στην παραπάνω διεύθυνση.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
 Με τιμή
Ο επικεφαλής της παράταξης
Μπογδάνος  Κώστας

KKE για το ποδόσφαιρο


Η κυβέρνηση συνεχίζει να εμφανίζει ως κάθαρση τις παρεμβάσεις της και τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τον άγριο πόλεμο ανάμεσα σε επιχειρηματικά κυκλώματα για τον έλεγχο του ποδοσφαίρου της σήψης και της διαφθοράς. Οι φίλαθλοι που ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι το ποδόσφαιρο του κέρδους, δηλαδή της διαφθοράς, δεν εξυγιαίνεται. Χρειάζονται ριζικές αλλαγές, ανατροπή απ’ τα θεμέλια και φτιάξιμο από την αρχή.

"Αγώνας" για τον... Μπέο;

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια


Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο και πορεία προς τη Βουλή κατά του υπό ψήφιση νομοσχεδίου για τις αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα (24/8/11) στις 12:00 στα Προπύλαια. 
Το συλλαλητήριο πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των ομοσπονδιών των καθηγητών (ΟΛΜΕ), των δασκάλων (ΔΟΕ), των πανεπιστημιακών (Συλλόγων ΔΕΠ) και των ειδικού και εργαστηριακού διδακτικoύ προσωπικoύ των ΑΕΙ (ΠΟΣΕΕΔΙΠ).

"Ο Γιατρός"

Πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου. Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 2011 - 2012.

  
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ1ος Γύρος2ος Γύρος
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ -ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ  
Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ -ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ  
Ν. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ -"ΤΑ Μ.Κ." ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ  
ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ -ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ  
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ -ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ  
ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ -Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ  
ΑΙΑΣ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΩΝ -ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ  
ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ -ΑΣΤΗΡ Ν. ΣΥΛΛΑΤΩΝ