Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011

Γιουρόπα Λιγκ (18/8/2011)

Μακάμπι-ΠΑΟ 3-0 ("το 'πνιξε το κουνελάκι ο Παναθηναϊκός", μας είπε ο καθηγητής!)
ΠΑΟΚ-Καρπάτι 2-0
ΑΕΚ-Ντιναμό 0-0 (στο 45΄)
Ο ΑΡΗΣ ...δεν έπαιζε, σήμερα!
Ο ακατανόμαστος έχει δεμένο το γάιδαρο για το Τσάμπιονς Λιγκ και ξεκουράζεται!
ΒαζελοΡΕΣΠΕΝΤΖΑ σε ένδειξη αγανάκτησης και ντροπής θα κάνει παύση αναρτήσεων μέχρι και την Κυριακή 21 Αυγούστου, πιστεύουμε πως τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011 θα έχουμε συνέλθει!

Τι γίνεται με την υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος του δήμου της Νέας Προποντίδας;


 Η δημοτική αρχή  κλείνει σε λίγο το πρώτο οκτάμηνο διοίκησης. Προεκλογικά είχε αναπτύξει ( όχι γραπτώς σε συγκεκριμένο πρόγραμμα) τους βασικούς άξονες της πολιτικής της για τα επόμενα 3,5 χρόνια της θητείας της.
   Πέραν λοιπόν της εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2011, πρέπει η δημοτική αρχή να δώσει κάποια στοιχεία για αυτά τα βασικά θέματα των προεκλογικών της υποσχέσεων, στα οποία προχώρησε. Πού και γιατί υστέρησε. Με πραγματικά στοιχεία ενεργειών και κονδυλίων. Το να περιγράψει τι δεν έκαναν τα προηγούμενα χρόνια οι άλλοι, είναι πολιτικάντικο σινεμά που δεν έχει κανένα νόημα .

Συμβαίνουν αυτά τα "τρελά" στην εκπαίδευση;

"Υπενθυμίζω ότι σε έρευνα που κάναμε στην τεχνική εκπαίδευση πέρυσι, καταγράφηκαν περίπου χίλιοι εκπαιδευτικοί οι οποίοι είχαν ωράριο από μηδέν έως τρεις ώρες. Αυτά τα φαινόμενα, ιδιαίτερα σε μια περίοδο σαν κι αυτή, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά"  (Άννα Διαμαντοπούλου, Υπουργός Παιδείας)
- Κυρία Διαμαντοπούλου, αν πραγματικά επικρατεί τέτοια κατάσταση στην εκπαίδευση να αποδοθούν ευθύνες! Τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να είναι αποδεκτά ούτε σε περιόδους ...παχιών αγελάδων! 

"ΝΕΟΔΗΜΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ" δε σας ...γουστάρουμε δε σας θέλουμε για πελάτες!!!

Πρέπει να το εφαρμόσουν! Θα έχει πολλή πλάκα! Γουστάρουμε τέτοια κατάσταση!!!
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης & Διασκέδασης δεν επιθυμεί να έχει πελάτες τους "ΝΕΟΔΗΜΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ" εξ αιτίας της επιβολής ΦΠΑ 23% στην εστίαση!!!
Δείτε ολόκληρο το δελτίο τύπου του Συνδέσμου:  
"ΝΕΟΔΗΜΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ 
Οι Νεοδημαρπάχτρες, αφού με την πολιτική τους έφτασαν τη χώρα ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία, έκλεισαν την πόρτα της βουλής κρύβοντας τις βρωμιές τους, που μας έπνιξαν.

Η Διώρυγα του Πάχτα


Τον δεκαπενταύγουστο, διαβάζοντας για την Διώρυγα του Ξέρξη στο «Έθνος» (του Μπόμπολα, αν σας λέει τίποτα) και ευρισκόμενος σε διακοπές μακράν, είπα να συντομεύσω άρον-άρον την απουσία μου γιατί δεν θα προλάβω να δω τα καράβια του Ξέρξη να περνάν απ’ την Διώρυγα. Τόσο πειστικό ήταν το μπλά-μπλά στο ρεπορτάζ, με φωτογραφίες και αναπαραστάσεις διανθισμένο -ας είναι καλά η τεχνολογία και η εικονική πραγματικότητα- που όσοι δεν ξέρουν ή δεν θυμούνται, κινδυνεύουν να τρέχουν για να προλάβουν κανένα οικοπεδάκι πλησίον της τσαΐρας, με καλή θέα προς την Διώρυγα.

Στα παλιά "λημέρια" η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής

 Η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι τα γραφεία της λειτουργούν σε νέα διεύθυνση στο Κέντρο του Πολυγύρου Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ειρηναίου, έναντι Δημαρχείου Πολύγυρου. 
Στα πλήρως ανακαινισμένα γραφεία λειτουργούν χώροι συσκέψεων και συνεδριάσεων, ενώ στον ίδιο χώρο στεγάζονται πλέον η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής και η ΔΗΜ.Τ.Ο Πολύγυρου. Υπενθυμίζεται ότι οι ώρες λειτουργίας των γραφείων παραμένουν οι ίδιες δηλαδή καθημερινά 09.00-14.30 και 17.00-21.00 .
 Από το Γραφείο Τύπου

Αλληγορικό κι αιώνιο.

 Αλληγορικό κι αιώνιο το παρακάτω κείμενο. Πριν σκύψεις για άλλη μια φορά για έναν ακόμα τεμενά, πριν ακούσεις από την τηλεόρασή σου για άλλη μια φορά πόσο άχρηστος, τεμπέλης και ανάξιος είσαι και πόσο πολύ χρωστάς. Αξίζει, να διαβάσεις το παρακάτω κείμενο (ας είναι η αρχή να ανακαλύψεις αυτή την πλούσια γενιά λογοτεχνών, που έτυχαν μόνο να γίνουν ονόματα σε δρόμους) και πες δεν είναι κρίμα που δεν άλλαξε τίποτα από τότε, από τα χρόνια της Τουρκιάς. Μήπως επειδή την επανάσταση κατά του «κοτζαμπάση» δεν την κάναμε ποτέ? Μήπως επειδή όλα τα σοφά, που γράψανε αυτοί οι πρώτοι πεφωτισμένοι νεοέλληνες, δεν μας τα δίδαξαν ποτέ οι «προεστοί» της εξουσίας, για να μη μπολιαστούν τα νέα βλαστάρια, του παλιού μα τόσο μοναδικού πολύπαθου δέντρου, με αειθαλείς  αρετές κι αξίες.

Συγκρότηση Επιτροπής για τις επενδύσεις χρυσού στην Ελλάδα: μια ακόμα γκάφα του ΥΠΕΚΑ;

High Speed Action Photography
Καλοκαιρινές ακροβασίες του ΥΠΕΚΑ για να
 “φέρει βόλτα” τους απείθαρχους ιθαγενείς
που δεν θέλουν τα μεταλλεία χρυσού!
Την “συγκρότηση ειδικής οκταμελούς επιτροπής για την αξιολόγηση μελετών που σχετίζονται με τη παραγωγή χρυσού στην Ελλάδα” ανακοίνωσε στις 12 Αυγούστου  ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, “διαπιστώνοντας την ανάγκη να υπάρξει σφαιρική και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών θεμάτων σχετικά με την παραγωγή χρυσού στην Ελλάδα, λόγω της πολυπλοκότητας των έργων που αφορούν στην παραγωγή του και της απαίτησης πολυεπιστημονικής προσέγγισης… Η εν λόγω επιτροπή θα εισηγείται στον υπουργό προς υπογραφή Σχέδιο θετικής Γνωμοδότησης ή

Προς Δήμαρχο Σιθωνίας...

Κύριε Δήμαρχε Σιθωνίας, μήπως είναι εύκολο να μας εξηγήσετε πού οφείλεται εκείνη η φοβερή δυσοσμία, που μπορεί να ρίξει αναίσθητο τον άνθρωπο, στην είσοδο της Πρωτεύουσας του Δήμου σας (Νικήτη) κατά τις νυχτερινές ώρες; 
-Ή μήπως δεν το έχετε αντιληφθεί!

ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ … ΚΑΚΕΙΝ, ΚΑΚΩΣ !


Άιντε  θύμα, άιντε ψώνιο,
άιντε σύμβολο αιώνιο.
Αν ξυπνήσεις, μονομιάς
θα ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.
Κ. Βάρναλης
Έχουν την εξουσία, πολιτική και οικονομική οι ίδιοι, που μας έφεραν στην κρίση του καπιταλιστικού συστήματος και  όχι απλά «κρίση χρέους» ή «κρίση δανεισμού».
Η Ισλανδία, η Εσθονία, η Ουγγαρία, η Αργεντινή,  η Ιρλανδία,  η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία,  η Γαλλία, οι ΗΠΑ  και  πάρα  πολλοί άλλοι, κράτη και τράπεζες και εταιρίες κολοσσοί. Όλοι αυτοί σε ποιους χρωστούν και γιατί;