Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Ανεξέλεγκτες χωματερές στο Τσαΐρι Καλυβών.


Κάνοντας μια βόλτα στην παραλία Καλυβών, διέσχισα τον χωματόδρομο που περνάει μέσα από το Τσαΐρι. Αντίκρισα αυτό το θέαμα. Πέρα από ότι η περιοχή είναι εγκαταλειμμένη, ζέχνει στο διάβα της. Μπάζα και σκουπίδια παντού και όχι μόνο στις φωτογραφίες που φαίνονται. Η περιοχή όντως βρωμοκοπάει. Οι αποστραγγιστικές αύλακες (κανάλια) έχουν αφεθεί στην μοίρα του χρόνου και έχουν γεμίσει με θεόρατες καλαμιές,στάσιμα βρόμικα νερά,σκουπίδια και μπάζα.

Αποτελέσματα Παράλληλων Αγωνισμάτων Στα «Σιθώνεια 2011»

    Δείτε τα αποτελέσματα Παράλληλων Αγωνισμάτων Στα «Σιθώνεια 2011» 

Ολοκληρώνεται το έργο της υπόγειας καλωδίωσης και ηλεκτροφωτισμού του παραδοσιακού οικισμού της Αρναίας

  Ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες η πρώτη φάση αποξήλωσης των εναέριων δικτύων της Δ.Ε.Η., στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του έργου της υπόγειας καλωδίωσης και ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χώρων και ανάδειξης παραδοσιακών κτιριακών συγκροτημάτων του οικισμού της Αρναίας. Η δεύτερη φάση θα συνεχιστεί και ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Αυγούστου 2011.
                        Το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησε το 2003 με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, με προϋπολογισμό μεγαλύτερο του 1.000.000,00€ και συνεχίστηκε από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές Αρναίας.
                        Σήμερα ήδη ηλεκτροδοτούνται από το υπόγειο δίκτυο το 100% των οικιών της Αρναίας.  Για την ολοκλήρωση του έργου εκτελέστηκαν εργασίες υπογειοποίησης δικτύου μέσης τάσης μήκους 2,5 χλμ και δικτύου χαμηλής τάσης μήκους 8 χλμ. Αυτή την περίοδο αποξηλώνονται 7 εναέριοι μετασχηματιστές καθώς και τα εναέρια δίκτυα.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου, την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011, στις 8.00 το απόγευμα, με 44 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην νομαρχιακού συμβουλίου.
Αναλυτικά τα θέματα:
1. Αποδοχή χρηματοδοτήσεων και κατανομή ΣΑΤΑ (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
2. Ανακατανομή χρηματοδοτήσεων για υπόλοιπα από προηγούμενα έτη (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)

Στον δήμαρχο μας (Πολυγύρου) για το θέμα των σκουπιδιών...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...


Δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση

Είχαμε γράψει στις 19 Ιουλίου: Σύμφωνα με την παρ.4 του άρθρου 61 του Ν.3852/2010 (Δείτε ΕΔΩ το νόμο) "ο Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και να τη δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμο."
Σε κανέναν Δήμο της Χαλκιδικής δεν έγινε κάτι τέτοιο! (Αν διέφυγε της προσοχής μας, για κάποιον Δήμο, να επανορθώσουμε)
-Αγαπητοί "Συν-Χαλκιδικιώτες" μας έχουν γράψει, κανονικά, κι εμάς και το νόμο!"
-Σήμερα "περαστικοί" από την ιστοσελίδα του Δήμου Πολυγύρου είδαμε πως υπάρχει σχετική σημερινή ανάρτηση με τα περιουσιακά στοιχεία υπόχρεων προς δημοσιοποίηση αυτών, αλλά όχι όλων.
Δείτε τα ΕΔΩ

Ανάρτηση ιστοσελίδας Δήμου Πολυγύρου

Γιατί κατέβηκε η σημερινή ανάρτηση, στην ιστοσελίδα του Δήμου Πολυγύρου, που έχει σχέση  με την παρ.4 του άρθρου 61 του Ν.3852/2010;
-Το επισυναπτόμενο αρχείο της ανάρτησης το αποθηκεύσαμε, το έχουμε στη σελίδα της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ στο http://www.scribd.com/ .