Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ;


ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟ «ΝΕΡΟ – ΝΕΡΑΚΙ»  ΚΑΙ  «ΤΟ  ΔΕΣΠΟΤΗ -  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ» !
 Μπαράζ ανακοινώσεων από το δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Πάχτα είχαμε αυτές τις μέρες. Η προπαγάνδα βρίσκεται στο απόγειο της. Πανηγυρίζει γιατί εντάχτηκαν και θα ενταχτούν στο ΕΣΠΑ 2007-2013 Μακεδονίας – Θράκης, έργα για δύο γεωτρήσεις  για νερό στην Ιερισσό και για τα απορρίμματα (Σταθμός  Μεταφόρτωσης  Απορριμμάτων – ΣΜΑ Ιερισσού και Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων – ΧΥΤΥ Αρναίας).
Θα μπούμε κατευθείαν στις παρατηρήσεις μας, που στόχο έχουν την αντιμετώπιση της προπαγάνδας και τον εξοπλισμό του λαού μας:
1.     ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ:
(α)  Με ποια τεκμήρια  λέει ο κ. δήμαρχος ότι τα επόμενα χρόνια θα αυξηθεί τόσο ο τουρισμός στην «προ του Άθω περιοχή» και χρειάζεται τόσο νερό (+50%); Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Για διασκέδαση και γεύσεις στον Πολύγυρο


Ο ΓΑΠ και οι bloggers

Δήμαρχος πήρε τεθωρακισμένο και διέλυσε παράνομα παρκαρισμένη ΜερσεντεςΤο ότι έχεις ακριβό αυτοκίνητο δε σημαίνει πως μπορείς να το παρκάρεις όπου θες...
Με αυτό το σύνθημα ένας δήμαρχος στη Λιθουανία πήρε ένα όχημα της αστυνομίας και κατέστρεψε ένα αυτοκίνητο που είχε παρκάρει παράνομα! (ΠΗΓΗ)
-Σωστός ο Δήμαρχος!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...


Νικήτη στις 12 Αυγούστου


Εκδήλωση από την Επιτροπή Αγώνα Μ. Παναγίας


Ο «σωτήρας» που δεν αντέχει την κριτική!

Επιστολές Δούκα στον Καραμανλή...

To ΠΑΣΟΚ «ξέχασε» την ανωνυμία στα blogs όταν έγινε κυβέρνηση


Με αφορμή την προαναγγελία των μέτρων κατά της ανωνυμίας των blogs (ιστολογίων) από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαιωάννου, ενδιαφέρον παρουσιάζει η «αντίδραση» του αντιπολιτευόμενου ΠΑΣΟΚ, εν έτει 2006, κατά την οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση Καραμανλή για την «απόλυτη λογοκρισία», εξαιτίας της σύλληψης του blogger Αντώνη Τσιπρόπουλου, διαχειριστή του ιστολογίου blogme.gr.

Χαλκιδική, Ουρανούπολη: Πεζο-ποδηλατοπορία 20 Αυγούστου


Η Πρωτοβουλία Πολιτών για τη διαφύλαξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής συνόρων Αγίου Όρους,
η Ένωση για τα δικαιώματα των Πεζών,
οι Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης και
οι Πολύχρωμοι Ποδηλάτες
διοργανώνουν το Σάββατο 20 Αυγούστου
την πρώτη Ποδηλατοπορία & Πεζοπορία Ουρανούπολης
διεκδικώντας αξιοπρεπείς ποδηλατικές και πεζοπορικές υποδομές
στη διαδρομή από τα Νέα Ρόδα μέχρι την Ουρανούπολη και τα όρια του Αγίου Όρους.
Το πρόγραμμα:

ΠΟΔΗΛΑΤΑ: 
9:30 συγκέντρωση ποδηλάτων και ποδηλατών στην θέση "διώρυγα του Ξέρξη" έξω από τα Νέα Ρόδα. Ενοικίαση ποδηλάτων για όσους δεν έχουν (θα υπάρχουν ποδήλατα IDEAL 21 ταχυτήτων προς ενοικίαση με 10 ευρώ, τηλεφωνήστε στο 6977656850 για κράτηση!).
10:00 Εκκίνηση ποδηλάτων προς Τρυπητή, Ουρανούπολη, Μονή Ζυγού.
11:00 άφιξη στη Μονή Ζυγού.

«Πληρωμή χωρικών καυσόξυλων στους δασεργάτες του νομού Χαλκιδικής».


Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών & Δημόσιας Διοίκησης, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Ν.Χαλκιδικής Γεώργιος Βαγιωνάς κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων  ερώτηση,  προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Πληρωμή χωρικών καυσόξυλων στους δασεργάτες του νομού Χαλκιδικής».
Δείτε το κείμενο της ερώτησης: