Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

"ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ…"


Αλλιώς 12 και ούτε ένα τηλεφώνημα…
Ένα ακόμη «έργο τέχνης», ξέπεσε πριν από δύο μέρες από τον «καμβά» των παραπλανητών του τόπου μας. Όλοι τους γνωρίζετε και τους γνωρίζουμε πια πολύ καλά… Αυτούς που η σχέση τους με την αλήθεια έχει καταντήσει παροιμιώδης, με αποτέλεσμα τα ξεθυμασμένα τους επιχειρήματα να για να γίνουν «χειροπιαστά», να πρέπει αναγκαστικά να αγγίζουν τα όρια του σουρεαλισμού…
Τι φιλοτέχνησαν αυτή τη φορά οι οίκο-σουρεαλιστές; Τι σκαρφίστηκαν οι «ζωγράφοι της απογραφής» της Β/Α Χαλκιδικής, αυτοί που επιχαίρονται με την αθρόα φυγή συμπατριωτών μας στην αλλοδαπή, ενώ για πρώτη φορά σε «πίνακά» τους γίνεται  σουρεάλ «αναφορά» για την ανεργία, τη στιγμή που μας έχουν π(ρ)ήξει με το  «δουλειές υπάρχουν»; Τα τηλέφωνα

6 Αυγούστου στο Στρατώνι

Συμμετοχή του Δήμου Αριστοτέλη στην έκθεση «ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ» που θα παρουσιαστεί στην Αθήνα στο χώρο του Μετρό στο Σύνταγμα.


Ο Δήμος Αριστοτέλη θα συμμετέχει επίσημα στην έκθεση «ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ» του διεθνή Έλληνα αρχιτέκτονα και ζωγράφου καθηγητή Ευθύμιου Βαρλάμη, που θα παρουσιαστεί στην Αθήνα στο χώρο του Μετρό Συντάγματος, από τις 18 Αυγούστου έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2011.
Η  έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και έχει την υποστήριξη και άλλων επίσημων φορέων. Την έκθεση αναμένεται ότι θα επισκέπτονται περισσότεροι από 4000 επισκέπτες ημερησίως.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης στη Νικήτη, 29/7


ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ GEORGE...


Δήμος Αριστοτέλη: Διαχείριση απορριμμάτων

Σύγχρονοι χρυσοθήρες στη Θράκη!


Προσδοκίες για συνολική απασχόληση 2.000 ατόμων
Ενα εκατοµµύριο ουγκιές χρυσού αξίας 1,5 δισ. δολαρίων, ή 1,1 δισ. ευρώ, θα αναζητήσουν σύγχρονοι καναδοί χρυσοθήρες στο Πέραµα της Θράκης. Ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής κ. Γ. Παπακωνσταντίνου , ο οποίος υπέγραψε την περιβαλλοντική άδεια για να επαναλειτουργήσουν τα χρυσωρυχεία στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής όπου υπάρχουν 8 εκατοµµύρια ουγκιές χρυσού, τρέχουσας αξίας πάνω από 12 δισ. δολ. ή 8,5 δισ. ευρώ, υπόσχεται ότι µέσα στο καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί η αδειοδοτική διαδικασία για την υλοποίηση της επένδυσης αξιοποίησης του κοιτάσµατος χρυσού στο Πέραµα Θράκης.