Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Σιγά το πρόβλημα!

Απορώ με τέτοιου είδους δημοσιεύματα, σαν αυτό του "ΘΕΜΑΤΟΣ"! Πού βλέπουν το πρόβλημα!
-Θα το νομιμοποιήσει και θα τελειώσει το ζήτημα! Αυτός έχει το καρπούζι και το μαχαίρι!

Ο Λοβέρδος μας… απειλεί ότι θα φύγουν!!


Αν δεν έχει κάποιο κρυφό σχέδιο στο μυαλό του (βλ. ηρωική έξοδο) ο υπουργός Υγείας, τότε είναι ακατανόητα και κινδυνολογικά τα όσα δηλώνει τα τελευταία 24ωρα. Μετά το είπαμε ψέματα ότι «λεφτά υπάρχουν», ξαναχτυπά και… απειλεί τους πολίτες ότι μπορεί να φύγει η κυβέρνηση, αν συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε κι αν συνεχιστεί η κριτική για την πολιτική που ασκούν!

Αργά το είπες!


"Ήταν δημαγωγικό, λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν ενώ γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν" (Ανδρέας Λοβέρδος, μνημονιακός υπουργός υγείας)
-Το ήξερες και δε μίλησες, είσαι και συ στον ίδιο βαθμό δημαγωγός!

Πρόσκληση Τσίπρα για εκλογική συμμαχία


Ανοιχτός σε διάλογο ακόμη και με πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες έχει διαφορές, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της 4ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, που διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όπως τόνισε, αυτές είναι δευτερεύουσες μπροστά στο «ιστορικό καθήκον» αποτροπής «της λεηλασίας του λαού και της χώρας». Σε συνέντευξή του δε στην εφημερίδα «Free Sunday», γίνεται πιο συγκεκριμένος βάζοντας στο τραπέζι για συζήτηση την ιδέα σχηματισμού «αντιμνημονιακού μετώπου», και μιλά για εκλογική συμμαχία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΠΛΟΥ ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΩΡΑ 21.00 (Βίντεο)


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΠΛΟΥ ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΩΡΑ 21.00
Συγκινητικός ο τερματισμός του Αργυρόπουλου Δημήτρη ΑΜΕΑ
41ος  ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ  26 ΚΜ  ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΝΙΚΗΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
1ος  IGOR  DIMOVSKI   FYROM  (ΣΚΟΠΙΑ)   6.44

Υπόθεση ...της "καπνοβιομηχανίας" Χαλκιδικής!


Με βαριές κατηγορίες παραπέμπονται να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης 25 άτομα, μεταξύ των οποίων και τέσσερις αστυνομικοί, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα που είχε στήσει εργοστάσιο παραγωγής τσιγάρων στην περιοχή της Χαλκιδικής και έκανε... εξαγωγές των φορτίων σε ευρωπαϊκές χώρες.

Της Τίνας το... μηνιάτικο!

Δεν γνωρίζουμε αν είναι υπερβολές (μάλλον δεν είναι) αλλά ο άνεργος, ο συνταξιούχος των 300-400 €, ο εργαζόμενος των 500 € κ.λ.π. όταν ακούει αυτά τα νούμερα (25.000 μηνιάτικο!!!) όχι μόνο "δικαιολογείται" να αντιδράσει, στην παρούσα τουλάχιστον κατάσταση, με γιαούρτια, αποδοκιμασίες και άλλα τέτοια αλλά θα έπρεπε ... να κάνει και όλα όσα σκέπτεστε διαβάζοντας αυτό το δημοσίευμα της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!   

Τι φοβάται ο πρωθυπουργός και ακυρώνει τις επισκέψεις του στη Θεσσαλονίκη;


Δυο φορές μέσα σε ένα μήνα, ακύρωσε προγραμματισμένες επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός. Η πρώτη ήταν να γίνει πριν από 30 ημέρες για να μιλήσει για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Β. Ελλάδας. Μάλιστα τότε είχε ανακοινωθεί πως θα τον συνοδεύουν και αρκετοί υπουργοί. Τελευταία στιγμή το Μαξίμου ακύρωσε την επίσκεψη.

Άρση τραπεζικού απορρήτου για όσους μετέφεραν καταθέσεις στο εξωτερικό


Το υπουργείο Οικονομικών προχωρεί άμεσα στην άρση του τραπεζικού απορρήτου για όσους, συνήθως μεγαλοκαταθέτες, το τελευταίο διάστημα σήκωσαν καταθέσεις τους από τις ελληνικές τράπεζες και τις μετέφεραν σε τράπεζες του εξωτερικού. Στόχος, είναι να ελεγχθούν από την Εφορία με βάση το «πόθεν έσχες» για να διαπιστωθεί εάν τα χρήματα των λογαριασμών αυτών δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που δηλώνουν τα τελευταία χρόνια στην Εφορία.

41ος Κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου


Ξεκίνησε τις 8.10 το πρωί 16/7/11 ο 41ος Κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου, απόσταση 26 Χιλιομέτρων (Καλλιθέα – Νικήτη) από το ξενοδοχείο Παλλήνη Beach με άριστες καιρικές συνθήκες, 26 κολυμβητές επιλέχθηκαν να κολυμπήσουν από 70 που έδειξαν ενδιαφέρον, μεταξύ των Ελλήνων και κολυμβητές από Αργεντινή, Αγγλία, Ολλανδία, FYROM.
Μετά τις 1.30 μ.μ. αναμένεται ο πρώτος κολυμβητής στην παραλία της Νικήτης.
Την εκδήλωση διοργανώνει κάθε χρόνο η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης “Ο ΣΙΘΩΝ”.
Oι Κολυμβητές

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ= ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ-Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ


Χωρίς καμία αμφιβολία  με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στα ύψη, το μυαλό των περισσοτέρων  βρίσκεται στη δροσιά που μας προσφέρουν οι παραλίες του δήμου μας, παρά στην ανάγνωση άρθρων στο διαδίκτυο.
Ωστόσο επειδή θέλουμε να είμαστε συνεπείς απέναντι στην ενημέρωση του αναγνωστικού μας κοινού, χωρίς  λαϊκισμούς  και παράλληλα ακριβείς σε ότι αφορά τις παραμέτρους της μεταλλευτικής επένδυσης, που πρόκειται να λάβει σάρκα και οστά σε σύντομο χρονικό διάστημα, κρίνουμε σκόπιμο μέσα από τη θεματική ενότητα μας « επανάληψη = μήτηρ πάσης μαθήσεως», να σας ενημερώσουμε σε ότι αφορά την έκταση που θα καταλάβει η μεταλλευτική διαδικασία και τις  στοχευμένες παρεμβάσεις, που θα  γίνουν σε δασικά τμήματα  εντός αυτής..

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ" ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ


"ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ" του Δημήτρη Ψαθά
3ο Φεστιβάλ Πολυγύρου
Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου
Σάββατο 16 Ιουλίου 2011
Η επιτυχημένη παράσταση του θεατρικού έργου του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο Κλέφτης», η οποία παρουσιάστηκε τον χειμώνα στο Θέατρο Ήβη της Αθήνας, θα περιοδεύσει από την 1η Ιουλίου 2011 σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα τα μηνύματα της παράστασης είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, αφού, όπως ο ίδιος ο Δημήτρης Ψαθάς είπε: «ποτέ δεν έλειψαν από τον κόσμο και από την Ελλάδα φυσικά οι ενάρετοι, οι τίμιοι πατριώτες και οι ψεύτικοι πατριδοκάπηλοι, που φυτρώνουν σαν τις τσουκνίδες μέσα στα λουλούδια».

Η αγάπη ορμάει μπροστά

Βαρβάρα Χαλκιδικής: 13ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Το   13ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , που λαμβάνει χώρα στη Βαρβάρα Χαλκιδικής  στις 29 - 31/07 είναι μια προσπάθεια χρόνων του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας  που με μεράκι φροντίζει  για την επαφή του τόπου με το “σήμερα” μιας και η Βαρβάρα βρίσκεται σε ορεινή -δύσκολη- περιοχή
            Γνωστοί καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις . Ανάμεσα τους οι Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, Χ θηβαίος, Γ Κούτρας, Γλυκερία, Μ Ασλανίδου, Ορφέας Περίδης, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παντελής Θαλλασινός, Νίκος Ζερβουδάκης, Μπάμπης Στόκας, Μαριώ, Χρόνης Αηδονίδης  κ.α.

Αγώνες στίβου, Μεταγγίτσεια 2011


Ο Γυμναστικός Σύλλογος «η Σιθωνία», σε Συνεργασία με τους Αθλητικούς /πολιτιστικούς Συλλόγους του Δημοτικού Διαμερίσματος  Μεταγγιτσίου, και την στήριξη της τοπικής κοινότητας Μεταγγιτσίου του δήμου Σιθωνίας, στα πλαίσια της προώθησης και ανάπτυξης του αθλητισμού στην Χαλκιδική, διοργανώνουν  αγώνες στίβου με την ονομασία «Μεταγγίτσεια»,  την 17-7-2011, ημέρα Κυριακή. 
    Παρακαλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού  όπως  τιμήσουν με την παρουσία τους τους  αγώνες, και καμαρώσουν τα νέα ταλέντα του στίβου της Χαλκιδικής