Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

ΝΙΚΗ Πολυγύρου 2011-2012

Ξεκίνησε η ΝΙΚΗ Πολυγύρου την προσπάθειά της για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2011-2012.
Ενισχύοντας την ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές απέκτησε τους:
Σεβαστά Στέφανο: 26 ετών από τη Γαλάτιστα προερχόμενο από την ομάδα Βύρωνα Καβάλας.
Σαραφιανό Νίκο, 15 ετών που προέρχεται από τα παιδικά της ΝΙΚΗΣ.

Να χτυπήσουμε την επιλεκτική τους χρεοκοπία ...

Περίπου στις 21:00 θα είναι έτοιμο! Όλοι καλοδεχούμενοι (αμαρκέ) να "χτυπήσουμε" ομαδικά την επιλεκτική τους χρεοκοπία με το δικό μας τρόπο! (κουφάλα νεκροθάφτη...)
Γουρουνόπουλο σούβλας! 

Εισιτήρια Κοινωνικού Τουρισμού ΕΟΤ - Την "πληρώνουν" οι δικαιούχοι


Απλήρωτοι από τον ΕΟΤ οι ξενοδόχοι από τις καλοκαιρινές περιόδους 2009-10 και 2010-2011.
Ενώ έχουν αρχίσει τη διανομή των εισιτηρίων του Κοινωνικού Τουρισμού για την καλοκαιρινή περίοδο 2001-2012 ο Ελληνικός Οργανισμός του ΕΟΤ δεν έχει ξεπληρώσει τους Ξενοδόχους από τα παλία εισιτήρια. Αποτέλεσμα πολλοί Ξενοδόχοι να μην δέχονται τους κατόχους των Εισιτηρίων του ΕΟΤ (Δημοσίου, ΤΕΒΕ...) στα ξενοδοχεία τους. Ας μας πει κάποιος υπεύθυνος πότε θα πληρωθούν οι κόποι των προηγούμενων χρόνων. (ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ)

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ...


Συνάντηση Δριβελέγκα με φορείς αρωματικών - φαρμακευτικών φυτών


Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Δριβελέγκας πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση εργασίας με τους παραγωγικούς φορείς του κλάδου των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών.
 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της πρώτης μεγάλης εθνικής συνάντησης εργασίας του κλάδου των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, που σχεδιάζει να διοργανώσει το ΥΠΑΑΤ, σε ημερίδα, τον Οκτώβριο, με στόχο τη χάραξη εθνικής στρατηγικής για την αναβάθμιση του τομέα.

European Goldfields: Ανεβάζει τον πήχυ για τα αποθέματα χρυσού

Η European Goldfields αναθεώρησε προς το καλύτερο τους υπολογισμούς της για τα αποθέματα των κοιτασμάτων της, μετά την αναθεώρηση των αντίστοιχων στοιχείων για τα κοιτάσματα στις Σκουριές και στην Ολυμπιάδα. Τα καταγεγραμμένα και εκτιμώμενα αποθέματα υπολογίζονται πλέον σε 23,8 εκατ. ουγκιές χρυσού (gold equivalent ozs).

Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία πήρε την άδεια εξόρυξης που περίμενε για τα δύο έργα, τα οποία θα την φέρουν στην πρώτη θέση στην πρωτογενή παραγωγή χρυσού στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Πότε;

"Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ σήμερα"

Δήμος Αριστοτέλη:Αποξήλωση εναέριων δικτύων ΔΕΗ και ολοκλήρωση του έργου υπόγειας καλωδίωσης και ηλεκτροφωτισμού στην Αρναία


Ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες η πρώτη φάση αποξήλωσης των εναέριων δικτύων της Δ.Ε.Η., στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του έργου της υπόγειας καλωδίωσης και ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χώρων και ανάδειξης παραδοσιακών κτιριακών συγκροτημάτων του οικισμού της Αρναίας. Η δεύτερη φάση θα συνεχιστεί και ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Αυγούστου 2011.
          Το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησε το 2003 με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, με προϋπολογισμό μεγαλύτερο του 1.000.000,00€ και συνεχίστηκε από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές Αρναίας.

Δήμος Αριστοτέλη: Δημιουργία μητρώου εθελοντών -Έναρξη υποβολής αιτήσεων εθελοντών

Σε συνέχεια της σύστασης του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Αριστοτέλη, ο δήμος προσκαλεί τους δημότες του να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις, με στόχο τη δημιουργία μητρώου εθελοντών του Δήμου μας. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση στα κατά τόπους γραφεία των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, καθώς και στην ιστοσελίδα του δήμου.
             Οι εθελοντικές δράσεις που πρόκειται να αναπτυχθούν αφορούν κυρίως τους τομείς του φυσικού περιβάλλοντος και της καθαριότητας, της πολιτικής προστασίας, της υγείας και κοινωνικής πρόνοιας, της ανάδειξης της πολιτισμικής κληρονομιάς και της διεθνούς συνεργασίας.

Πεντάστερο το ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής!!!


Δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας "Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ σήμερα" κάνει αναφορά στην "ηγετική" ομάδα του ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής. Έχει ενδιαφέρον, δείτε το στην συνέχεια της ανάρτησης.

Απόπειρα αυτοκτονίας 25χρονης λεχώνας στον Πολύγυρο


Μάχη για τη ζωή δίνει 25χρονη Αλβανίδα που έπεσε από το 2ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Πολυγύρου Χαλκιδικής, τέσσερις μέρες αφότου γέννησε ένα υγειέστατο μωρό. Διακομίστηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, λίγες ώρες πριν πάρει εξιτήριο. Οι γιατροί αμέσως τη διασωλήνωσαν, της έγινε αξονική τομογραφία και διακομίσθηκε στα χειρουργεία του νοσοκομείου μας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Για το συμβάν ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου και ενημερώθηκε η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης. 

Βαρόμετρο Public Issue: 6 μονάδες μπροστά η ΝΔ - Στο 9% ο ΣΥΡΙΖΑ !

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πολιτικό και οικονομικό Βαρόμετρο για τον μήνα Ιούλιο της Ρublic Issue για το ΣΚΑΙ και την Καθημερινή.
Αναλυτικά:  Η Νέα Δημοκρατία προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 32,5% ενώ το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό της τάξης του μόλις 26,5% αυξάνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο τηνψαλίδα μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων στις 6 ποσοστιαίες μονάδες. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 11,5% ενώ τέταρτη δύναμη αναδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς στο πολιτικό βαρόμετρο του Ιουλίου συγκεντρώνει το εντυπωσιακό ποσοστό της τάξης του 9% .