Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

Καλή επιτυχία στο έργο της!


" Τελικά η γη γυρίζει..."


...Μαζί της και πάσης φύσεως «τροχός»… Κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. Και το «κλίμα» επίσης… Από την περασμένη Παρασκευή, σημειώνονται δραστικές αλλαγές στη «βιοκλιματική» ψυχολογία των κατοίκων της Β/Α Χαλκιδικής. Νέοι άνθρωποι που δε φοβούνται αυτό που λέμε δουλειά και έχουν διάθεση να εργαστούν, ελπίζουν και ονειρεύονται ξανά. Έχουν πάρει μια βαθιά ανάσα και προσδοκούν ένα καλύτερο μέλλον, τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για τα παιδιά, που είτε έχουν, είτε  θέλουν να φέρουν στον κόσμο… 
Κάνοντας μια βόλτα το Σαββατοκύριακο στα Μαντεμοχώρια, έβλεπες κόσμο που ζυμώνονταν σε νεανικά στέκια όχι σε κουτσομπολιά και σε μασάλια κενού περιεχομένου, αλλά στη χάραξη νέας ρότας για τη ζωή τους. Για τη δική τους ζωή…, όχι των άλλων…  Συζητούσε για το μεταλλείο.

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ...


Η Χαρά της ...Δράμας

"Άγνωστη" βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δράμας, δεν έχει την αναγνωρισιμότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά καλό είναι να μαθαίνει ο κόσμος ότι κι αυτή έχει παραιτηθεί της αποζημίωσης από συμμετοχές σε επιτροπές της Βουλής και το βουλευτικό αυτοκίνητο.
Σίγουρα της Χαράς Κεφαλίδου, γι' αυτήν πρόκειται, δεν της περισσεύουν λόγω της μεσοαστικής της καταγωγής σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μάλλον του περισσεύουν.

Ο Κυριάκος των "παραιτήσεων"...

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης  κάνει πράξη τα λόγια του και παραιτείται από όλες τις απολαβές από τις ειδικές επιτροπές της Βουλής και του βουλευτικού του αυτοκινήτου. 
Μπράβο του κι ας είναι ...από το Μητσοτακέικο!
Δείτε το κείμενο της επιστολής του:

Ιούλιος 2011 ΚΥΠΡΟΣ

Για την φοβερή έκρηξη στη Ναυτική Βάση της Κύπρου. Ανταπόκριση από Κύπρο στον ραδιοφωνικό σταθμό STAR 95,5 FM και την δημοσιογράφο Μαρία Παπαδημητρίου.

Ανίκανο το κράτος να επιβάλλει την τήρηση των περιβαλλοντικών όρων, ακόμα και σε ένα μικρό λατομείο!


Η αίτηση που ακολουθεί κατατέθηκε στην προηγούμενη Υπουργό ΠΕΚΑ και αφορά λατομείο χαλαζία κοντά στη Μ. Παναγία, όπου δεν έχει τηρηθεί κανένας από τους Περιβαλλοντικούς Όρους.
Αφιερώνεται σε όσους παραμυθιάζονται ότι οι “αυστηροί Περιβαλλοντικοί Όροι”, που εγκρίθηκαν πρόσφατα για το πρότζεκτ-μαμούθ της Χαλκιδικής, θα τηρηθούν ευλαβικώς και απαρεκκλίτως!

Ο Δαμιανός Ιορδανίδης διαψεύδει.


Το περιεχόμενο ανάρτησης της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ (ΕΔΩ) διαψεύδει ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Δαμιανός Ιορδανίδης, με επιστολή του.
Ως blog μάς ικανοποιεί η διάψευση του Δημάρχου Ιορδανίδη και χαιρόμαστε που οι πληροφορίες μας (από δύο πηγές) διαψεύστηκαν. Το κείμενο της επιστολής:
"Η υποτιθέμενη συζήτηση που έχει αναρτηθεί στο ιστολόγιο σας  σχετικά με λεγόμενα μου είναι ψευδής και ανυπόστατη. Τα όσα αναφέρονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αποτελούν προϊόν φαντασίας.
 Στον Ιατρικό Σύλλογο Χαλκιδικής δεν υπάρχουν παρατάξεις, δεν υπάρχουν ομάδες, δεν υπάρχουν Πολυγυρινοί, Αρναιώτες, Μουδανιώτες. Υπάρχουν μόνο γιατροί που προσπαθούν για τα προβλήματα τους που τον τελευταίο καιρό

ΟΙ COME BACK ΣΤΟ ΜΠΑΡ " ΞΥΛΙΝΟ" ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Ο ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡ "ΞΥΛΙΝΟ" ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ! ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΑ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΙ ΡΟΚ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ 
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΧΩΡΟ...ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:30
ΡΗΓΑΣ ΤΖΙΤΖΙΡΙΚΑΣ: ΚΙΘΑΡΑ - ΦΩΝΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΗΣ: ΚΙΘΑΡΑ - ΦΩΝΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: ΠΛΗΚΤΡΑ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:2372023200

Όλυνθος 15 Ιουλίου


Βάβδος 17 Ιουλίου, Μαρία Άρνη


Το Νοσοκομείο Πολυγύρου επισκέφθηκε ο Λοβέρδος

Χωρίς καμιά προειδοποίηση, χωρίς να το γνωρίζει κανένας χθες, Δευτέρα 11/7/11, το απόγευμα, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Πολυγύρου.
Ο υπουργός "ξεναγήθηκε" στο Νοσοκομείο και είχε μία "μίνι" σύσκεψη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου (μένει Θεσσαλονίκη και ήρθε μία ώρα μετά τον υπουργό) και με τους εφημερεύοντες γιατρούς.

Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Αριστοτέλη


 Ο Δήμος Αριστοτέλη σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, συνειδητοποιώντας την ανάγκη αντιμετώπισης και ενίσχυσης της απασχόλησης, κατέθεσε πρόταση για συμμετοχή στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τίτλο «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», Άξονας προτεραιότητας 8: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση».
Το αντικείμενο του προγράμματος είναι η υλοποίηση δράσεων κοινωφελούς χαρακτήρα, με στόχο τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης. Μέσω του προγράμματος διεκδικεί πάνω από 100 θέσεις απασχόλησης για τον Δήμο Αριστοτέλη.  

Το meme του Καραμανλή με μαγιό

Από το Dr Seeng. Για περισσότερα στο ιστολόγιό του (ΕΔΩ) ή στη συνέχεια της ανάρτησης.

Παρουσίαση των Σιθωνείων 2011

Το πρόγραμμα, οι συμμετοχές και οι στόχοι των ΣΙΘΩΝΕΙΩΝ θα παρουσιαστούν στις 19-7-2011, ημέρα Τρίτη  και ώρα 12:30, στο ξενοδοχείο ANTHEMUS, 11χλμ από τη Νικήτη προς Ν. Μαρμαρά.
     Τα «ΣΙΘΩΝΕΙΑ» διοργανώνονται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και στηρίζονται από τον Δήμο Σιθωνίας. Εκτελούνται από την ΕΑΣ- ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και τον Γ.Σ  «η Σιθωνία». Την προσπάθεια στηρίζουν οικονομικά κυρίως οι: η ΝΑ Χαλκιδικής (ώσπου υπήρχε) ο ΣΕΓΑΣ,  ο δήμος Σιθωνίας, ενώ μερικές φορές η ΓΓΑ και ο ΟΠΑΠ , διάφοροι ιδιώτες οικονομικοί παράγοντες, και απλοί πολίτες. Φέτος η ΓΓΑ  δεν βοήθησε .       
     H διεθνής συνάντηση ρίψεων «ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2011» θα πραγματοποιηθεί για δέκατη συνεχόμενη χρονιά στο