Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Πόσο μαλάκας είσαι ;;;


Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ 
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ
Για τα επεισόδια στο Σύνταγμα, βγήκε κάποια στιγμή ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ και ζήτησε "συγγνώμη" για τη βία που ασκήθηκε...(σχετικό βίντεο ΕΔΩ)
Με αφορμή αυτή τη συγγνώμη, βρήκε ευκαιρία να βγάλει χολή κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων,  ο αντιπρόεδρος της ΕΑΥΑ (Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής) Ντούμας, ο οποίος, σε επιστολή του, που αναρτήθηκε την Τετάρτη στο grfreedom, αποκαλεί τους Αγανακτισμένους πολίτες που διαδηλώνουν στο Σύνταγμα κατά το μέτρων λιτότητας και του Μνημονίου"Πρεζάκηδες, πρόστυχες γυναίκες και χούλιγκανς" !!! 
Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΥΑ υποστηρίζει χωρίς κανένα ίχνος ντροπής: «ΔΗΘΕΝ “κοινωνικοί αγωνιστές”, πρεζάκηδες, χαοτικοί, πρόστυχες γυναίκες, ξεπεσμένοι συνδικαλιστές, χούλιγκανς, σκίνχεντς και το κάθε “καρυδιάς καρύδι” ερχόταν και “ξεφόρτωνε” μπροστά στους Συναδέλφους μας».
Και αμέσως παρακάτω προσθέτει: «ΕΝΔΕΚΑΧΡΟΝΑ, τέκνα μεταναστών, που η μόνη Ελληνική λέξη που μπορούσαν να προφέρουν

Η άνοδος και η πτώση του Άκη Τσοχατζόπουλου

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν είναι κανένας τυχαίος. Υπήρξε εμβληματική και πανίσχυρη προσωπικότητα του ΠΑΣΟΚ, από τους πλέον έμπιστους, του Ανδρέα Παπανδρέου, μαζί με τον μακαρίτη Μένιο Κουτσόγιωργα και τον Αντώνη Λιβάνη, και παρ’ ολίγον πρωθυπουργός της χώρας - έχασε στο νήμα από τον Κώστα Σημίτη την εκλογή στην κοινοβουλευτική ομάδα, όταν ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ υποχρεώθηκε να παραιτηθεί για λόγους υγείας. Διετέλεσε πάντως άπειρες φορές υπουργός, γραμματέας του κόμματος, μέλος του εκτελεστικού γραφείου, ακόμα και αναπληρωτής πρωθυπουργός το 1995, όταν η αρρώστια του Ανδρέα τον εμπόδιζε να εκπληρώσει τα καθήκοντά του.

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την έγκριση της Α.Ε.Π.Ο. της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.


Η έγκριση της Α.Ε.Π.Ο. της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση πλήθους κατοίκων του Δήμου Αριστοτέλη οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο της έδρας του Δήμου την Ιερισσό, το Σάββατο 09/07/2011 και έκλεισαν συμβολικά το δρόμο με την υπόσχεση ότι οι κινητοποιήσεις θα είναι στο εξής ακόμη πιο δυναμικές. Δεν θα επιτρέψουν σε καμία περίπτωση την ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!!!
 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η "καρδιά" της Χαλκιδικής...

Συνέβη σε συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής και μας το μετέφεραν:
Ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, Δαμιανός Ιορδανίδης, σε αποστροφή του λόγου του είπε: 
"Η Καρδιά της Χαλκιδικής είναι τα Μουδανιά και άσε τους Πολυγυρινούς να σφυρίζουν"!
Από το ακροατήριο αμέσως ακούστηκε σφύριγμα και ο Ιορδανίδης αναρωτήθηκε προς τι το σφύριγμα!
"Πληρωμένη" η απάντηση Πολυγυρινού γιατρού: "Πρόεδρε, μόλις τώρα είπες οι Πολυγυρινοί να σφυρίζουμε"!
Δήμαρχε, Πρόεδρε και γιατρέ Ιορδανίδη,

6 λόγοι για τους οποίους προχωρά το ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (Γ)

"Ασπρη ή μαύρη, το χρώμα δεν έχει σημασία, αρκεί η γάτα να πιάνει τα ποντίκια" (Deng XiaoPing)
 -----------------------------------------------------------------------------------------
 4. Βαθμός κοινωνικοποίησης
 Τα μέταλλα σαν προϊόντα/πρώτες ύλες για άλλους, περικλείουν τη δυνατότητα υψηλού βαθμού κοινωνικοποίησης. Με άλλα λόγια μπορούν να συνεχίσουν να ενσωματώνονται σε νέες παραγωγικές διαδικασίες και καθετοποιημένα προϊόντα, επεκτείνοντας την αλυσίδα προστιθέμενης αξίας, στηρίζοντας άλλους κλάδους και προωθώντας περαιτέρω την οικονομική δραστηριότητα. Ακόμη κι όταν τα μέταλλα ολοκληρώσουν τον πρώτο κύκλο ζωής τους, αυτός μπορεί να επαναληφθεί, πολλαπλασιάζοντας έτσι το βαθμό κοινωνικοποίησης, αφού υπάρχει η δυνατότητα ανακύκλωσης. Το όφελος αυτό φυσικά ενδιαφέρει τους παραγωγούς που επωφελούνται.

Λαϊκή Συνέλευση Μ.Παναγίας


Από την επιτροπή αγώνα Μ.Παναγίας

ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ...


Δυσκολεύονται, άλλος να κυκλοφορήσει άλλος να ...φάει!


Μη χτυπάτε τον "όμορφο"... είναι υπόδειγμα ηθικής...(!)

RealNews

Όταν το κράτος είναι ανίκανο...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Ιερισσός, διαδήλωσαν την αντίθεσή τους για την αδειοδότηση της "Ελληνικός Χρυσός"


  Μεγαλειώδης σε πλήθος και παλμό ήταν η εκδήλωση που διοργανώθηκε χθες Παρασκευή 8-7-2011 στην παραλία της Ιερισσού.
  Πολίτες απ' όλη την Χαλκιδική αλλά και αντιπροσωπείες φορέων από τον Έβρο διαδήλωσαν με πάθος την αγανάκτησή τους για την αδειοδότηση της καταστροφικής και λαθραίας χρυσοθηρίας.
  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν η επιτροπή αγώνα Ορμύλιας, η επιτροπή αγώνα Πολύγυρου, η Οικολογική Εταιρεία Έβρου, ο Σύλλογος Μεγαλοπαναγιωτών Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Ιερισσιωτών Θεσσαλονίκης, η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Μίκη Θεοδωράκη ΣΠΙΘΑ, οι νομαρχιακές επιτροπές του ΚΚΕ, του Συνασπισμού και της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Ανακοίνωση της Ν.Ε. KKE Χαλκιδικής με αφορμή την έγκριση της κυβέρνησης για την επένδυση της «Ελληνικός Χρυσός»


Η κυβέρνηση μετά και την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και των εφαρμοστικών νόμων του με την ουσιαστική συναίνεση της ΝΔ και του ΛΑΟΣ προχωράει σ' ένα μπαράζ μέτρων ενάντια στα λαϊκά δικαιώματα και ενίσχυσης της κερδοφορίας του κεφαλαίου.
Στα πλαίσια αυτά προχώρησε στην έγκριση των περιβαλλοντολογικών όρων  για την επένδυση της Ελληνικός Χρυσός παρά τις αγωνιστικές αντιδράσεις κατοίκων και επιστημονικών φορέων. Αποδεικνύεται ότι κύριο μέλημα της είναι πως θα βγουν κερδισμένοι οι επιχειρηματικοί όμιλοι στη περίοδο της κρίσης.
Το ΚΚΕ που έγκαιρα και διαχρονικά έχει τοποθετηθεί για τις κατά

ΚΟΛΥΜΠΗΣΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΟΡΩΝΑΙΟ ΚΟΛΠΟ!


Κολύμπησε συνεχόμενα πάνω από 105 χιλιόμετρα σε 38 ώρες!
Τον αποθέωσε ο κόσμος στην παραλία της Νικήτης

O αθλητής μαραθώνιας κολύμβησης Στέφανος Μέλτσης  κατάφερε το ακατόρθωτο: διέπλευσε τον Τορωναίο κόλπο τέσσερις φορές, κολυμπώντας συνεχόμενα  πάνω από 105 χιλιόμετρα σε 38 ώρες!
Ο Στέφανος Μέλτσης το πίστευε και ήθελε το να κάνει. Με την ηθική συμπαράσταση της Εκπολιτιστικής Εταιρείας Νέων Νικήτης «Ο ΣΙΘΩΝ»,  του Δήμου Σιθωνίας,