Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ...

Μεσοπρόθεσμο ή τανκς!!!

"...επιστροφή στη δραχμή θα σήμαινε ότι την επόμενη μέρα οι τράπεζες θα περικυκλώνονταν από τρομοκρατημένους ανθρώπους που θα προσπαθούσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους, ενώ ο στρατός θα έβγαζε στους δρόμους τανκ για να τις προστατέψει, καθώς δεν θα υπήρχε αρκετή αστυνομία".
-Ποιος μπορεί να πέταξε την παραπάνω "εξυπνάδα";
Σκεφτείτε, δοκιμάστε τις μαντικές σας δυνατότητες και δείτε τη συνέχεια!

ΘΑ ΛΟΓΙΚΕΥΤΟΥ​Ν ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ...​;

"ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ" Το περιοδικό του Λαογραφικού Ομίλου

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος (63ο - Μάιος - Ιούνιος 2011). Και ...
Όπως ΠΑΝΤΑ με πολύ ενδιαφέροντα θέματα
Ένα από τα περιοδικά που αξίζει να το διαβάζουν όλοι οι Πολυγυρινοί και όχι μόνο!
Στη συνέχεια της ανάρτησης δείτε τα περιεχόμενα του νέου τεύχους.

ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.​..

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ 4ΠΛΗΣ ΔΙΑΠΛΕΥΣΗΣ ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ 104 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΕΛΤΣΗΣ  ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ 4ΠΛΗΣ ΔΙΑΠΛΕΥΣΗΣ ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ 104 ΧΙΛ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
Η προσπάθεια θα επιχειρηθεί στις 8 Ιουλίου του 2011 και θα ξεκινήσει από την Νικήτη Χαλκιδικής. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι Νικήτη – Άθυτος – Νικήτη – Άθυτος  και τερματισμός στην Νικήτη ενώ σε όλη την προσπάθεια του αθλητή θα υπάρχουν αθλητές και κριτές πάνω στο σκάφος για να διασφαλίσουν την τήρηση των κανονισμών αυτού του εγχειρήματος να εμψυχώσουν τον αθλητή και να του παρέχουν κάθε βοήθεια και τροφοδοσία που θα χρειαστεί.
Υπολογίζουμε ότι η 4πλή διάπλευση θα επιτευχθεί περίπου σε 40 - 45 ώρες αναλόγως και των καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν εκείνη την περίοδο.
Το εγχείρημα πραγματοποιείτε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και  αν επιτευχθεί για πρώτη φορά Έλληνας αθλητής και μάλιστα χωρίς στολή μόνο με το μαγιό θα σπάσει το όριο των 100 χιλιομέτρων χωρίς διάλειμμα .

H Θεσσαλονίκη αλλιώς...

Το φανταζόμασταν αλλά δεν ήμασταν σίγουροι ότι δεν είχαν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους ο Μπουτάρης, ο Αγγελούδης, ο Ανδρέας ο Κουράκης, ο Μυλόπουλος, ο Τούλας, ο Χατζαρίδης, ο Μύρωνας Μιχαηλίδης, οι πέντε κυρίες των Μουσείων, ο Συμελίδης κ.π.α. Μια ευτυχής συνύπαρξη ανθρώπων που δίνει ώθηση στην πόλη σε μια δύσκολη εποχή, που οραματίσθηκαν
την Θεσσαλονίκη αλλιώς:
Ryanair, Κρουαζιερόπλοια από Ισραήλ και Τουρκία, Παραστάσεις δρόμου, Κίνημα εθελοντών, Ενώσεις για την ποιότητα της πόλης, Turkish airlines, Εναλλακτικά φεστιβάλ δράσεων και πολιτισμού, ΚΟΘ παγκόσμια αναγνωρίσιμη, Α΄προβλήτα, ποδηλατικό κίνημα, μια αισιόδοξη εκδοχή της πόλης "χάρις" στους ανθρώπους που δεν μπορούσαν στην μιζέρια, που δεν περίμεναν από τους άλλους και με φρέσκες ιδέες ανέλαβαν δράση.

Διακοπές στο Sarajevo

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...

Έρχονται για τον χρυσό, έρχονται για όλα! (βίντεο)

Επειδή η ΙΣΤΟΡΙΑ επαναλαμβάνετε και από τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να μαθαίνουμε ώστε να μην τα ξαναεπαναλάβουμε στο μέλλον, στο παραπάνω τρέιλερ θα πάρετε μια γεύση για το τι συμβαίνει στην πολύπαθη Αργεντινή όπου το ΔΝΤ και η FED άφησαν τις πληγές τους χαραγμένες σε ολόκληρη την γη.
Η Ιστορία αυτή έχει διαβολική σύμπτωση με αυτά που γίνονται στην περιοχή μας. Παντού υπάρχουν οι γλύφτες και οι ρουφιάνοι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους όφελος.
Σε λίγο καιρό θα σας παρουσιάσουμε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ για να αντιληφθεί όλος ο κόσμος τα συμφέροντα που παίζονται εις βάρος μας και ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα σε περίπτωση που προχωρήσει η λεγόμενη ¨ΕΠΕΝΔΥΣΗ¨ στην περιοχή μας.
Σύντομα κοντά σας....

Helmut Schmidt: «H Ελλάδα είναι δική μας»

Αυτόν τον τίτλο έδωσε στο άρθρο - παρέμβασή του υπέρ της Ελλάδας ο οξύνους στα 91 του, πρώην Γερμανός Καγκελάριος Helmut Schmidt, που δημοσιεύθηκε στη εβδομαδιαία έγκυρη εφημερίδα Die Zeit, της οποίας είναι ο εκδότης.
Το ιστορικό στέλεχος της Σοσιαλδημοκρατίας και επί 10 χρόνια καγκελάριος της Γερμανίας, με την ιστορικής σημασίας παρέμβασή του, λέει ωμά και απερίφραστα στους σημερινούς ηγέτες της Ευρώπης, ότι ο δρόμος της Ευρώπης περνάει από την Ελλάδα. Το κείμενο αυτό, δημοσιεύθηκε λίγο πριν τη συνεδρίαση της Ευρωζώνης και τη Σύνοδο Κορυφής και ίσως να έπαιξε κάποιο ρόλο. 

Ερχόμαστε για τον χρυσό!

Αυτοί τρώνε κ εμείς την τρώμε!!!

Τα τελευταία 12 χρόνια το ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε κατά 60%. Αφού το δικό μας – των εργαζομένων – εισόδημα δεν αυξήθηκε καθόλου.
Που πήγε όλος αυτός ο πλούτος;
• 30.000 ελληνικές οικογένειες διαθέτουν στα τμήματα private banking των τραπεζών περίπου 50 δις ενώ άλλα 40 δις έχουν καταθέσει Έλληνες πολίτες στο εξωτερικό – μάλλον δημόσιοι υπάλληλοι θα ‘ναι.
• Μόνο οι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο εταιρείες είχαν κέρδη: