Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Ένταξη στο ΕΣΠΑ «Μακεδονίας- Θράκης 2007- 2013» της παράκαμψης της Αρναίας, προϋπολογισμού 25.300.000,00 €.

        Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιου Σώκου, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ «Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013» το οδικό έργο της παράκαμψης της Αρναίας.
        Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή νέας χάραξης οδικού τμήματος της Εθνικής

ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ Α.Ο.ΟΞΥΘΕΜ​ΙΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙ​ΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΥΑΘΛΩΝ ΠΠ/Β,ΠΚ/Β

Όριο ονομάζεται η κάθε τιμή πέραν της οποίας εμφανίζεται μία αλλαγή περιεχομένου,ή μία άλλη κατάσταση ισσοροπίας, ή ακόμη θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς και μία άλλη εν δυνάμει εποχή,όταν μιλούμε για χρονικό όριο.
Εν προκειμένω όταν κάποιος αναφέρεται σε αθλητικά όρια τότε σαφώς εννοεί τις υπερβατικές επιδόσεις των αθλητών ή αλλοιώς τα ρεκόρ τους.Αυτά είναι και ο λόγος της ύπαρξης του αγωνιστικού αθλητισμού και των αγώνων,μαζί βεβαίως με την πρόοδο των σχέσεων των εμπλεκομένων  δια της άμμιλας,όπως και στόχος όλου του προπονητικού στερεώματος.

Αποτελέσματα προσλήψεων ...

Είδαμε τα αποτελέσματα προσλήψεων στο Δήμο Αριστοτέλη και μας άρεσαν!!!
Μας άρεσαν ως προς τον τρόπο δημοσιοποίησης και ανάλυσης αυτών των αποτελεσμάτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τον ΑΣΕΠ.
Δεν κάνουμε τούτη την αναφορά για να παινέσουμε το Δήμο Αριστοτέλη (τη δουλειά τους έκαναν όπως είχαν υποχρέωση) αλλά για να τα βλέπουν κάποιοι άλλοι "αρχοντοχωριάτες" που ακόμα πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν προσλήψεις όπως γουστάρουν και συγχρόνως να απαιτούν να μην τους ενοχλούν γιατί θεωρούν τσιφλίκι τους την αυτοδιοίκηση!
Δείτε τα και σεις στη συνέχεια της ανάρτησης ή ΕΔΩ!

Αποτελέσματα μέτρησης μετά τον ανασχηματισμό.

Όλα τα αποτελέσματα της μέτρησης στη διεύθυνση: www.real.gr

KKE για το "Μεσοπρόθεσμο"

Η ΕΕ και η κυβέρνηση μαζί εκβιάζουν τον ελληνικό λαό για να σκύψει το κεφάλι στο εξοντωτικό μεσοπρόθεσμο και στα νέα μνημόνια που φέρνουν. Γι’ αυτό ο λαός πρέπει να βάλει στο στόχαστρό του και τους δυο, καθώς και τα μονοπώλια που αυτοί υπηρετούν.
ΑΘΗΝΑ  21/6/2011    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Εκδήλωση στην Ιερισσό για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων

Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Πολιτών Χαλκιδικής (Α.Σ.ΠΟ.ΧΑ. μη κερδοσκοπικός συλλογικός φορέας γιαθέματα ανάπτυξης του νομού Χαλκιδικής) διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Δυνατότητες Χρηματοδότησης της Επιχείρησής σας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Ιερισσό,  την Τετάρτη 22Ιουνίου 2011, με ώρα έναρξης 7:00 μ.μ.
Kατά την εκδήλωση θα αναλυθούν τα εξής θέματα : •    Επενδυτικό πρόγραμμα «ΕναλλακτικόςΤουρισμός».
•   Επενδυτικό πρόγραμμα «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα».
•   Δυνατότητες χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
•   Γενικής πληροφορίες για τα επιδοτούμενα προγράμματα.

ΕΠΕΙΓΟΝ

Ο μικρός Δημήτρης Γκαγκάνης του Αστερίου από το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής υποβλήθηκε σε επέμβαση μεταμόσχευσης μυελού των οστών και χρειάζεται επειγόντως αίμα (ομάδας 0 ΑΡΝΗΤΙΚΟ).
Παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί να δώσει αίμα να προσέλθει στην πτέρυγα ΣΤΟΡΓΗ του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

"Καλλιτεχνική" παρέμβαση στα γραφεία βουλευτή...

Πολιτικό Γραφείο Μανόλη Στρατάκη (Ηράκλειο Κρήτης) indymedia

Για τα Μηχανογραφικά των υποψηφίων...

"Την Πέμπτη  23/6,  Παρασκευή  24/6 και  Δευτέρα  27/6  Ο καθηγητής της Πληροφορικής, κος Κ. Π............. θα βρίσκεται στο σχολείο από τις 09.30΄-12.30΄ το πρωί στη διάθεση των μαθητών της Γ΄ Λυκείου που θα ήθελαν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους μέσω του σχολείου." 
-(Από τις 20 Ιουνίου έως τις 28 Ιουνίου θα γίνεται η κατάθεση του μηχανογραφικού των μαθητών της Γ΄ Λυκείου,  με το νέο σύστημα μέσω  διαδικτύου, και σ΄ αυτό το διάστημα καλούνται οι μαθητές να το οριστικοποιήσουν.
Ο καθηγητής όμως της Πληροφορικής του Λυκείου ........... μοίρασε στους μαθητές  το παραπάνω σημείωμα. Αν είναι δυνατόν!)"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Εκδηλώσεις στον Άγιο Νικόλαο

Ένα έργο για την Χαλκιδική με άρωμα μνημονίων

"Το «Ένα έργο για τη Χαλκιδική με άρωμα μνημονίων» το επεξεργάστηκαν άτομα που συμμετέχουν στον αγώνα ενάντια στη μεταλλία χρυσού στη Χαλκιδική έχοντας κατά νου να διαδoθεί με ευρύτερη δυνατή συναίνεση. Επιχειρεί να δώσει περιβαλλοντική, οικονομική και κοινωνική ενημέρωση για το θέμα και να το συνδέσει με τη σημερινή κατάσταση του χρέους και των μνημονίων αλλά και με την περιβόητη τήρηση των περιβαλλοντικών όρων, τα οφέλη και τις δουλειές στην περιοχή και γενικότερα.
Η διακίνησή του αφήνεται στην πρωτοβουλία των επιτροπών αγώνα και όποιου άλλου φορέα ή μεμονωμένου πολίτη αγωνίζεται να αποτρέψει το έγκλημα που σχεδιάζεται για τη Χαλκιδική."
ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ: Δείτε το στη συνέχεια της ανάρτησης ή ΕΔΩ.