Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Τους κρέμασαν...

"Ομοιώματα" των Βουλευτών του νομού κρέμασαν οι Αγανακτισμένοι στα Τρίκαλα!

ΣΥΝ εναντίον Πάγκαλου

"Το ακατάσχετο υβρεολόγιο, εν είδει προγραμματικών δηλώσεων του κ. Πάγκαλου σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, δικαιολογεί και την παρουσία του στη νέα κυβέρνηση. Δεν πρόκειται περί εμμονής ή γραφικότητας του ιδίου, αλλά περί επικίνδυνης αντιδημοκρατικής τακτικής.
Ο κ. Πάγκαλος, καθισμένος πάνω στη βουλευτική του ασυλία, θεωρεί δικαίωμά του να βρίζει και να συκοφαντεί. Ίσως πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κρύψει τη βία που ασκεί η κυβέρνηση ενάντια στους εργαζόμενους και την τεράστια πλειοψηφία της κοινωνίας, ενάντια στην αξιοπρέπεια και την ιστορία του λαού μας.

Αποδοκίμασαν τον Σηφουνάκη

Συνέντευξη υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Δριβελέγκα (2 βίντεο)

Είναι η πρώτη συνέντευξη, στη Χαλκιδική, του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Δριβελέγκα μετά τη χθεσινή ορκωμοσία του.

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙ​ΣΜΟΣ...

ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ Ο κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή την ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, του ΠΑΣΟΚ.
Την έγραψε μόνος του; Ας μη ξαναγράψει τίποτε! Την έγραψαν σύμβουλοί του; Άμεση απομάκρυνση! Άμεση όμως! Κατάφερα να μη με πάρει ο ύπνος, όσο αυτός νανουριστικά μου περιέγραφε την Ελλάδα που θα ήθελα να ζήσω και δεν κατάφερε να μου προσφέρει τους είκοσι προηγούμενους μήνες, επιεικώς, για να μην πω ότι γκρέμισε τα λίγα καλά που βρήκε και τον πληγώσω. Αισθάνθηκα τρυφερά σαν μικρό κοριτσάκι, όταν προέτρεψε τους βουλευτές του με το γνωστό παιδικό τραγουδάκι «κράτα με να σε κρατώ ν’ ανεβούμε στο βουνό» να στηριχθούν επάνω του κι αυτός κι αυτός θα τους στηρίξει, για να δώσουνε μάχες!

«Επαναστάτες» του γλυκού νερού, Οικονόμου και Κουκουλόπουλος

Το …βασίλειό μου για μια υπουργική καρέκλα, φώναζαν επί μήνες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Παντελής Οικονόμου και Πάρις Κουκουλόπουλος.
Οι φωνές τους έπιασαν τόπο: ο Παπανδρέου πονηρά και ιδιοτελώς σκεπτόμενος τους …διόρισε υφυπουργούς «ξεδοντιάζοντάς» τους και ξεμπροστιάζοντάς τους.

Ευχές στον Γιάννη Δριβελέγκα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής, συγχαίρει το Βουλευτή Χαλκιδικής Γιάννη Δριβελέγκα για την ανάληψη των καθηκόντων ως Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Η Θεατρική Ομάδα του ΓΕΛ Πολυγύρου απόψε στο Δημοτικό Θέατρο

O Αργύρης Λαφαζάνης για τη νέα κυβέρνηση

«Είν' η ζωή μια συναυλία» από την 18χρονη Χαλκιδικιώτισσα Μαρία Άρνη

«Είν' η ζωή μια συναυλία» είναι ο τίτλος της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς της Μαρίας Άρνης, από τη Ν. Φώκαια Χαλκιδικής.
Το άλμπουμ υπογράφουν πολλοί συνθέτες και στιχουργοί από όλη την Ελλάδα!
Από το πρώτο της κιόλας cd ανεβάζει ψηλά τον πήχη η 18χρονη μόλις Μαρία Άρνη δηλώνοντας με την πράξη της αυτή πως η ποιότητα δεν έχει ηλικία! Σημαντικό κι αξίζει να ειπωθεί πως σημαντικό μέρος από τα έσοδα του cd θα απορροφηθεί από το «ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ»!